Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Novorosszija hirei

2014. június 15. - Andre Lowoa

A körbezárt és ostromlott luhanszki repülőtérre az éjjel behatoltak a Népi Milicia egységei.
A jelentések szerint a dnyepropetrovszki ejtőernyősök kivonulásával alaposan meggyengült, és az utánpótlás szállitó repülőgép lelövése miatt egyre reménytelenebb halyzetbe került latorhorda végső felszámolása megkezdődött.
Az éjjel egy óra tájban kezdődött harcok reggel nagyon intezzivé váltak. Az egyre szűkebb területre szoruló banditákat már nemcsak kivülről lövik aknavetőkkel, hanem már a kézifegyverek is ritkitják soraikat. Veszteségekről egyenlőre nincsenek hirek.
Szlavjanszkban kora este találat érte ismét az egyik klinikát. Egy hatéves kislány, és egy nővér életét vesztette.
Kozák Babaj még ez előtt a támadás előtt “baráti” beszélgetést kezdeményezett a Karacsun-hegyen rekedt horda alfahimjével. Telefonon közölte vele, hogy 72 óra időt adnak a körbezárt hordának a teljes és feltétel nélküli kapitulációra. Babaj “igérete” szerint “mindazok után amit tettek, ez az utolsó és egyetlen esélyük az életben maradásra”

A visszaszámlálás tegnap este hét órakor elindult. Az éjszaka Szlavjanszkot ért újabb tüzérségi tűz akár válasz is lehet.
A város tüzérségi bombázása egész éjjel zajlott. Magyar idő szerint reggel nyolc órakor több lakóépület lángolt, ám a vizhálózat üzemképtelensége miatt az oltás lehetetlen.
A Szlavjanszkra kilőtt gránátok között találtak VEGYI TÖLTETTEL felszereltet.
Éjfélkor Alekszandr Borodaj a Donyecki Népköztársaság miniszterelnöke bejelentette: hajlandó tárgyalni Valcman-Porosenkoval, amennyiben az ilyen-olyan kijevi erőket kivonja a hiénahatalom Donbasszból. “Amennyiben Kijev ezzel nem ért egyet, úgy nincs értelme a tárgyalásoknak”-jelentette ki Barodaj.
Nem sokkal korábban Valcman Nyalókakirály MINDEN TERRORISTA SZIGORÚ MEGBÜNTETÉSÉRŐL álmodozott!
Zaporizzsjában amerikai katonai szakértők vették át az ottani atomerőmű irányitását. Igen sok alkalmazottat “pihenőre” vezényeltek, helyettük “ismeretlen egyének” tevékenykednek.

(B-R)
süti beállítások módosítása