Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az ukrán külügyminiszter szerint Putyin egy köcsög

2014. június 15. - Andre Lowoa
Újra megmutatta a nyugat az igazi arcát, ezúttal a kijevi külügyminiszter személyében, aki az újságíróknak nyilatkozva elmondta, hogy Putyin egy köcsög. Miután provokátorok megrohanták Kijevben az orosz nagykövetség épületét és felborogatták, szétverték a követségi alkalmazottak autóit (úgy általában, a környéken található gépjárműveket megrongálták), megjelent a helyszínen a kijevi junta külügyminisztere is.
Az épület környékén randalírozó csoport akkor még a helyszínen tartózkodott, ahol igencsak oldott volt a hangulat. Az ott megjelentek esetleg korábban valamilyen pszichoaktív anyagot tartalmazó süteményt kaphattak, ahogy korábban a Majdanon, mert láthatóan semmiféle józan belátással nem rendelkeztek, fergeteges hangulatban verték szét a nagykövetség járműparkját. Majd megjelent a kijevi külügyminiszter, aki a jelenlévőkhöz hasonló, oldott hangulatban volt. Alább egy kép az esetről készített videofelvételből:
Láthatóan oldott a hangulat, mindenki maga mögött hagyja a gáltásokat. Kábítószeres sütemény, vagy valamilyen gáz?
A külügyminiszter az ott tartózkodó újságíróknak elmondta, hogy egyetért a tiltakozókkal, "Oroszország takarodjon Ukrajnából". Majd az újságíró kérdésére azt felelte, hogy "Putyin egy köcsög", amit a tömeg láthatóan derűsen fogadott. Nehéz eldönteni, hogy mivel magyarázható ez az eset. A nyugati politikusok esetében egyre inkább látható, hogy ahogy mélyül a válság, elkezdik maguk mögött hagyni a civilizáltság maszkját, több esetben felelős pozícióban lévő politikusok is olyan reakciókat adnak, hogy ahelyett akár a játszótéren a gyerekeket is megkérdezhetné az újságíró.
Tehát az ukrán kormányt a nemzetközi diplomáciában képviselő, felelős külügyminiszter szerint az orosz államfő egy köcsög. Mit fog nyilatkozni erről az EU külügye? Támogatásáról biztosítja a kijevi kormányt? A harmadik Orbán-kormány külügye is támogatásáról biztosítja?
Felmerül továbbá az a nem elhanyagolható kérdés, hogy milyen rendezvényen vett részt a külügyminiszter, mielőtt megjelent a tüntetők közt, és ott mit evett. Korábban a Majdanon részt vevő tüntetők is valamilyen pszichoaktív anyagot kaptak, a szervezők rendszeresen osztogatták a süteményt. A külügyminiszternek ki adta?


http://www.hidfo.net/2014/06/15/az-ukran-kulugyminiszter-szerint-putyin-egy-kocsog


Az új szabadkőműves ukrán külügyminiszter

 

Ahogy emelkedett hangulatban köcsögözte Vlagyimir Putyin orosz elnököt Ukrajna külügyminisztere a kijevi orosz nagykövetség előtti zavargáson. De ki is az az ember, aki azt az embert hívja neveken, aki a homoszexuálisokat olyan törvényi keretek közé szorítja, hogy az egész nyugat emiatt nem tud vele mit kezdeni?
Hídfő.net | Az új szabadkőműves ukrán külügyminiszterVakolók egymás közt - John Kerry az Államok külügyminisztere, és Andrii Deshchytsia, az új "ukrán" külügyminiszter.
Természetesen egy szabadkőművesről beszélünk, ismét. Andrii Bohdanovich Deshchytsia, az új "ukrán" külügyminiszter szülei funkcionáriusok voltak a Szovjetunióban abban az időben, mikor a Gorbacsov erősen megkérdőjelezhető bandája ragadta kezébe az irányítást, és szétverte az országot - zárójelben jegyezzük meg, hogy meghatározó részük másvallású. A kis szabadkőműves palánta -hasonlóan a nyugat által megkaparintott volt szocialista területek kormányaihoz, lásd akár Szakashvili, vagy éppen a komplett magyar kormány- a rendszerváltások idején mint akkori pártfunkcionáriusok nagy lábon élő fiacskái mind kint tanultak, nyugaton. Ő éppen Kanadában járt egyetemre és doktorált le politológiából - University of Alberta. Ezek után a szabadkőműves pályája a szokásos, mondhatni klasszikus úton haladt, kisebb - nagyobb kormányzati megbízások, nagykövetség, minisztériumi munkák, egészen addig, amíg a mostani junta elő nem rángatta a kalapból. Most éppen külügyminiszter - meglehetősen alpári viselkedéssel.
Az ukránok most készülnek belekóstolni az igazi nyugati demokráciába. Nagy lesz a meglepetés még egyes cionfasiszták között is, ha nemsokára egy ilyen kijelentésért a szőnyeg szélére állítják. A buzik már vonulgatnak Kijev utcáin, ez ugye az "új" kormány egyik első intézkedése volt, nemsokára majd követelni is fognak a homoszexuálisok. Az egész kretén ukrán jobboldal pedig ezekért harcol, verekszik, sőt gyilkol ártatlanokat, fosztogat és erőszakol Ukrajnában és Új-Oroszország területén - és segíti az ilyenhez hasonló cionistákat a hatalomba.


http://www.hidfo.net/2014/06/15/az-uj-szabadkomuves-ukran-kulugyminiszter

süti beállítások módosítása