Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Újoroszországi helyzetjelentés

2014. június 13. - Andre Lowoa


Donbasszban eszkalálódni látszik a háború. Az eddig jellemző régiós összecsapások teljes Donbasszra kezdenek kiterjedni.
Tegnap este Torez mellett kezdődtek harcok. A kijevi hiénahatalom latorhordái a kapott parancsot szeretnék végrehajtani: az elveszett határellenőrzési jog visszaszerzését. Komoly erőket mozgósitanak ennek érdekében-és komoly veszteségeket szenvednek emiatt. Mint pl. Toreznél. Három barab ép T-64-es tank került a népi milicisták kezére egy rajtaütést követően, két KAMAZ teherautó társaságában. Kettő tank kiégett, amint kettő BTR is a horda veszteséglistáját gyarapitja immár. A latorhorda teljesen felhagyott már a mozgásképtelen sebesültjeinek az összeszedésével is, nem is beszélve a halottairól. Tegnap Toreznél nyolc kinyiffant bandita holttestét kellett elföldelni, és hat súlyosan sebesült zsoldos begyűjteni. A miliciának itt nem voltak veszteségei.
Ha lúd-hát legyen kövér! Számtalan háborús bűncselekmény elkövetése mellett a zsoldoshorda már a klasszikus bűnöket is kezdi elkövetni!
A fosztogatás eddig sem hiányzott a repertoárjukról, de a nemi erőszak eddig még nem szerepelt a bűnlajstromukon. Krasznij Limany romjai között tegnap ez is megtörtént. Egy fiatalasszonyt erőszakoltak meg részeg “nemzethy” gárdisták, majd egyszerűen lelőtték. A bűnözők viszonylag könnyen beazonosithatók. A Népi Milicia hajtóvadászatot inditott kézrekeritésük érdekében. (Donbasszban statárium van érvényben!)
Donyeck környékén felbukkantak a náci tankok. Megfigyelők becslései szerint mintegy negyven tank és kb. kétezer dúvad készülődik Donyeck feldúlására. Az éjszaka csendben telt el Donyeckben, ám várhatóan ma már lesznek összecsapások. A junta légiereje csendben van.
Sznyezsnoje falu környékén egész éjjel szórványos lövöldözés volt. A milicia szerint a latrok csak vaktában puffogtatnak. Tegnap ebben a térségben viszonylag nagy veszteségeket szenvedtek. Az esti hadizsákmány-leltár négy tankot és egy páncélozott szállitójárművet vett listára.
A luhanszki repülőtér blokádja egyre hizik. A reptéren csapdába esett horda pedig soványodik és fogyatkozik. Élelmiszerellátmányuk fogytán, nehézfegyverzetük nincs. A milicia egész éjjel csesztette őket aknavetőkkel. Hébe-hóba egy kósza sorozatot lőtt a körbezárt latorbanda a környező facsoportok felé válaszul. Kárt nem tettek semmiben. Veszteségeikről nincsenek információk.
Szlavjanszk-Szemjonovka-Kramatorszk térségében meglepő nyugalom honol. A foszfortámadást “emészti” mindenki. Az eset példátlansága és súlya tegnap késő délutánra már a nemzetközi diplomácia amúgy sem sima viztükrét kezdte felkorbácsolni. Kijev nyögvenyelősen méltatlankodik a vádak miatt. A kivitelezők köréből pedig olyan hirek szivárognak, miszerint ők “nem is tudtak a töltetekről, ők csak azt hitték, hogy normál tölteteket lőnek ki”-ágyúkból, éjszaka, lakott településekre! (De különben sem hiszik, hogy ők tették ezt!)
Szemjonovkában a foszfortámadás civil áldozatainak számát száz és háromszáz közé teszik a becslések. A város és a környék egészségügyi intézményei megteltek az égési sérültekkel. Néhány beszámoló úgy irta le a jelenséget, hogy olyan volt, mintha mindenütt hatalmas hegesztőberendezés működött volna. Minden szikrázott, és sustyorogva égett.
Tovább zajlik Észak-Donbassz polgári lakosságának evakuálása Oroszország területére. Voronyezs-régió is elkezdte fogadni tegnap délutántól a menekülteket. Az eddig Donbasszból elmenekültek számát harmincezer körül taksálják.
Viszont szerencsére mostmár egyre több humanitárius segélyszállitmány jut el a térségebe, és egyre szervezettebben.

(B-R)

Luhanszkban a repülőteret körbezáró népi milicisták már nem is különösebben rejtőzködnek.
A repülőtéren rekedt ordasfalkának semmilyen nehézfegyverzete nincs, légitámogatást a megbizó nem tud adni számukra, és a rendelkezésükre álló lőfegyvereik hatástalanok.
Az LNDK-gárdistái pedig szórják rájuk a gránátesőt.

Pár száz kilométerrel arrébb-déli irányban-Mariupolban is kijut a jóból a latorhadnak. Ma reggel komoly ostrom érte a banditákat a kikötővárosban. Az eddig viszonylag békésen a hasukat süttető latrokat váratlanul érte az attak. Egészen váratlanul, a legkülönbözőbb pontokon, egyidőben ütöttek rajtuk a milicia harcosai. Helyszini beszámolók szerint elképesztően nagyok a technikai veszteségeik, és a sebesültjeik száma felbecsülhetetlen. Az első órában legalább harminc bandita lelke illant el.
mariup                                                                     Lángoló kijevi tank Mariupolban


Az “Azov” fedőnevű náci zsoldoszászlóalj ma kénytelen megküzdeni a napidijért. Gyanitjuk, hogy holnap jónéhányan már nem fognak a kasszához fáradni. Egy ilyen zárt térben elegendő néhány puskagránát, vagy egy RPG.
Avakov kijevi belügyér ma délelőtt tiz órakor “eltervezett” akcióról hebegett a hirek hallatán.

http://balrad.wordpress.com/2014/06/13/zajlik-az-elet-keleten/
süti beállítások módosítása