Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Észak-Donbassz, június 10-11.

2014. június 11. - Andre Lowoa
Észak-Donbasszból most csak közvetett hirforrásokra tudunk hagyatkozni. A harcok miatt károsodott elektromos hálózat áramellátási és kommunikációs problémákat okoz. A térségből Ványa bácsi nem érhető el sem telefonon, sem interneten keresztül.

Luhanszkban tegnap a Népi Felszabaditó Hadsereg a város repülőterét váratlanul blokkolta, és ostrom alá vette. Mintegy 500 bandita rekedt a gyűrűn belül. Valerij Bolotov, az önvédelmi erők szóvivője azt közölte, hogy felajánlották a feltétel nélküli kapituláció lehetőségét a félezernyi latornak. Amennyiben ma délelőtt 10 óráig nem teszik le a fegyvert, totális megsemmisülés vár rájuk.

56677

Szlavjanszk-Kramatorszk térségében tegnap késő délutánra-kora estére csitultak az összecsapások hevességei, a miliciáknak köszönhetően. A két várost a Karacsun-hegyről tüzérséggel bombázó bűnbanda körül a gyűrű teljesen bezárult. Három ellenőrzőpontjuk megsemmisülésével már csak egyetlen menekülési útvonaluk maradt-a kramatorszki repülőtér. Oda viszont repülő szerkezet se ki-se be nem juthat. A csapdába esett latorhad pedig Luhanszk felőlsem várhat segitséget, mert a luhanszki reptér is blokkolva van.

Szlavjanszkban a viszonylagos csendben tegnap temettek.


https://balrad.wordpress.com/2014/06/11/eszak-donbassz-junius-10-11/



Az ukrán tüzérség munkája – Lakóépületek, üzletek romokban



_2 (4)

- Szlavjanszk június 10-én és 11-én délelőtt – (Képriport)

_1 (3)_4_2 (3)1_3 (1)_2 (2)
Stainlesstlrat – Szabad Riport
süti beállítások módosítása