Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kijev kész regionális nyelvként elismerni a magyart, de nem ad autonómiát a kárpátaljai magyaroknak

2014. június 03. - Andre Lowoa

A kijevi kormány kész megszilárdítani a kisebbségi nyelvek jogait, de nem hajlandó autonómiát biztosítani Kárpátaljának - írja a mukachevo.net a Natalia Galibarenko Népszabadságban megjelent interjújára hivatkozva. galibarenko Natalia Galibarenko ukrán külügyminiszter-helyettes elutasítóan beszélt Orbán Viktor magyar miniszterelnök a kárpátaljai magyarok autonómiájával kapcsolatos nyilatkozatairól. Az ukrán külügyminiszter-helyettes leszögezte, hogy bárminemű autonómia Ukrajna egységének megbomlásához vezetne.
– A nemzeti kisebbségek nyelveit az ukránnal egyenrangúként használhatják az oktatási és hivatalos szférában, amennyiben a kisebbség az adott régió népességének jelentős részét képezi – nyilatkozta Galibarenko a Népszabadság június 3-i számában.
Az ukrán külügyminiszter-helyettes nyilatkozatában hozzátette, hogy Ukrajna partnereinek tartózkodniuk kell az autonómia és a kettős állampolgárság kérdésétől.
– Ha vannak problémáink a kisebbségi jogok kérdésében, létezik kétoldalú fórum a megvitatásukra. Bánjunk óvatosan a szavakkal, óvjuk a baráti kapcsolatainkat! – olvashatjuk a Népszabadságban közölt interjúban.
Kárpátalja.ma
süti beállítások módosítása