Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kilencből hét pont kiszivárgott: Ezekről tárgyalnak Bajnaiék a titkos találkozón

2014. június 01. - Andre Lowoa
A hétvégi Bilderberg-találkozó hivatalosan megjelent napirendi pontjai nem azonosak azzal, amiről valójában szó esik a megbeszéléseken – állítja Daniel Estulin, a Russia Today műsorvezetője, aki régóta figyelemmel kíséri „titkos nemzetközi csoport” tevékenységét. Mint mondja, hozzájutott az idei évi koppenhágai találkozó valódi napirendjéhez. Idén Bajnai Gordon is elment a találkozóra.
Állítása szerint egy bennfentes szivárogtatta ki a jelenleg zajló Bilderberg-konferencián megbeszélésre kerülő kérdések listáját az oknyomozó újságírónak. A nyilvánosságra hozott listán az alábbi 9 pont szerepel, melyből 7-et tett közzé az RT munkatársa – számolt be róla az ATV.hu.



1. Nukleáris diplomácia és az Iránnal való megállapodás
2. Gáz-megállapodás Oroszország és Kína között
3. A nacionalista hangulat fokozódása Európában
4. Uniós internetes adatvédelmi előírások
5. Kiber-hadviselés és annak lehetséges hatása az internetes szabadságjogokra
6. Ukrajnától Szíriáig: Barack Obama külpolitikája
7. Éghajlatváltozás

A hat évtizedeses múlttal rendelkező Bilderberg-csoport a világ legbefolyásosabb személyeinek; politikusok, hivatalnokok, üzletemberek, tudósok és az európai uralkodók rendszeres összejövetele, amelynek célja a globális politikai kérdések megvitatása. A kritikusok azzal vádolják őket, hogy úgy működnek, mint egy meg nem választott „árnyék-kormány”, „a világ leendő urai”, akik zárt ajtók mögött döntenek több milliárd embert érintő kérdésekről, kevés tekintettel a népesség szükségeire és igényeire.

Ezeknek a vádaknak az eloszlatása érdekében a Bilderberg-csoport ezúttal nyilvánosságra hozta a napirenden lévő témák listáját. A 12 felsorolt téma között olyanok szerepelnek, mint a „Közel-Kelet újjáépítése”, „Afrika kihívásai”, „Ukrajna” valamint „A demokrácia jövője és a középosztály csapdája”.

168 óra

süti beállítások módosítása