Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Vlagyimir Putyin: Melyik ujjamba harapjak…?

2014. május 31. - Andre Lowoa

A mai napon-2014 május 31-én-A Donyecki Népköztársaság vezetése levélben fordult Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz, segitségét kérve.
Békefenntartó kontinges küldését kérik Oroszország elnökétől.
Az Orosz Föderáció Elnökének
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak
Tisztelt Blagyimir Vlagyimirovics!
A Donyecki Népköztársaság Ukrajna fegyveres erőinek példátlan erejű támadásait éli át, amelyben páncélozott járművek, tüzérség és harci repülőgépek vesznek részt. A mindennapi csapások civil célpontok, és békés civil emberek ellen irányulnak. Ukrán zászló alatt minden naposak a háborús búncselekmények-ártatlan civilekre való lövöldözés, megsebesités, megölés, fosztogatás, emberrablás.
Donbassz lakói ellen a kijevi illegitim hatalom katonai eszközökkel hajt végre népirtást.
Régiónk a humanitárius katasztrófa szélére sodródott. Ezér mi az alábbi kéréssel fordulunk Önhöz, úgy mint az Orosz Föderáció Elnökéhez, és mint az Orosz Világ vezetőjéhez.
Arra kérjük, nyújtson azonnali segitséget.
Arra kérjük Önt, hogy létesitsen a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaság területe fölött repülési tilalmi zónát, amivel kizárhatja harci repülőgépek bevetését a polgári lakossággal szemben.
Kérjük Önt, hogy haladéktalanul vezényeljen orosz békefenntartó kontingest a térségbe, megállitani a fegyvertelen civileg tömeges legyilkolását, és a konfliktus további kiterjedését.
Kérjük, hogy sürgősen fontolja meg a Donyecki Népköztársaságnak az Orosz Föderációba való integrálását.
Vlagyimir Vlagyimirovics!
Donbassz népe hiszi, hogy a testvéri Oroszország segit neki. Bizunk abban, hangunkat meghallja, és a humanitárius katasztrófa igy elkerülhető lesz.
A DNR kormányának és Biztonsági Tanácsának nevében:
A. Borodaj
A.E. Purgin
D.V. Pusilin
Президенту Российской Федерации
Владимиру Владимировичу Путину
Уважаемый Владимир Владимирович!
Население Донецкой народной республики подвергается беспрецедентным атакам со стороны военизированных формирований и вооружённых силы Украины с применением бронетехники, артиллерии и боевой авиации. Практически ежедневно наносятся удары по гражданским объектам и мирному населению. Под украинским флагом ежедневно творятся военные преступления – добиваются раненые, расстреливаются невинные гражданские люди, осуществляется мародёрство, похищение людей. Население Донбасса живет в условиях откровенного геноцида со стороны киевской не легитимной власти и украинской военщины. Регион находится на грани гуманитарной катастрофы. В связи с этим мы обращаемся к Вам, как к Президенту Российской Федерации и лидеру Русского Мира. Мы просим Вас о незамедлительной помощи.
Мы просим Вас обеспечить бесполетную зону над территорией Донецкой и Луганской народных республик, чтобы исключить применение боевой авиации против мирного населения.
Мы просим Вас незамедлительно ввести миротворческий контингент российских войск с целью прекращения дальнейшей эскалации конфликта и массового убийства граждан республик.
Просим безотлагательно рассмотреть вопрос о принятии Донецкой Народной республики в состав Российской Федерации.
Владимир Владимирович! Народ Донбасса верит в помощь братской России! Мы рассчитываем на то, что наш голос будет услышан и гуманитарная катастрофа будет предотвращена.
По поручению правительства и совета безопасности ДНР
Бородай А.Ю.
Пургин А.Е.
Пушилин Д.В.
Bal-Rad komm: Vlagyimir Putyin szemszögéből nézve a dolgokat: “melyik ujjam harapjam meg, hogy ne fájjon? De hiszen ilyen eshetőség nincs! Bármelyiket harapom is meg-fájni fog!”
Nos! Úgy fest a dolog, hogy az Amerika és Kijev irányába tett gesztus-az orosz csapatok visszavonása a határtérségből-csak a hóditók vérszomját növelte.
Mára nyilvánvalóvá vált, hogy csupán némi “technikai” és humanitárius segitség kevés Donbassz túléléséhez. Többre van szükség. Tevőleges orosz segitségre.
Nyilvánvalóvá vált, hogy Oroszország elnökének a “lustálkodási” ideje véget ért. Elhisszük, hogy Oroszország szeretné békésen megoldani a donbasszi háborút-de nyilvánvaló az is, hogy sem Oroszország sem Donbassz ellenségei békés eszközökkel már nem tarthatók kordában.
Putyin elnököt meg kell hogy győzzék a Donbasszban dúló háború eredendő céljai: a cél Oroszország!
Oroszország elnöke nem áltathatja magát tovább, és nem áltathatja tovább Oroszország és Donbassz népeit-de a világot sem a konfliktus békés rendezésének lehetőségéről.
Oroszország elnökének világosan látnia kell, hogy mig ő az “új ukrán elnök” beiktatására vár-azalatt az idő alatt a kijevi latorhatalom és nyugati felbujtói minden pillanatot saját banditahaduk helyzetbe hozására használnak fel, ártatlan civilek százait mészárolva le.
Putyin elnök -meglehet attól tart, hogy Oroszország katonai beavatkozása világméretű konfliktust generálhat-nem szabad hogy szem elől tévessze: NEM OROSZBARÁT CSAPATOK GYILKOLNAK EZERSZÁM CIVILEKET KANADA AMERIKAI HATÁRAI KÖZVETLEN KÖZELÉBEN-HANEM AMERIKABARÁT LATORHATALOM BANDITÁI MÉSZÁROLNAK OROSZOKAT OROSZORSZÁG HATÁRA MENTÉN!
Amennyiben pedig erre nem ad határozott választ a pofátlan latorszövetségnek-saját országát és népét-Oroszországot és az orosz népet veszélyezteti.
Oroszország elnökének végre méltó választ kell adnia erre a pofátlan kérkedésre. Megértjük, hogy a liberális orosz kormány nem lelkesedne egy katonai “kijózanitó” válaszlépéstől, ám Vlagyimir Putyin elnöknek el kell döntenie: Oroszország népének az érdekei szerint cselekszik-vagy a liberális Medvegyev-kormány és annak “háttere” érdekei szerint?
Vlagyimir Putyin most nézegetheti a kezeit.
Melyik ujjamba harapjak?
Javasoljuk neki: fogja meg végre a tollat, és irja meg vele inkább a felhivást:
ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ!
https://balrad.wordpress.com/2014/05/31/vlagyimir-putyin-melyik-ujjamba-harapjak/
süti beállítások módosítása