Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Tegnap késő délután komoly hordaerő-összevonásba kezdett a kijevi hiénahatalom Rubezsnoje-Liszicsanszk térségében.

2014. május 31. - Andre Lowoa

https://www.youtube.com/watch?v=yMn4uhoROCw

A latorhad számára gyászos emlékű terület felé haladó katonai konvojokat láttak felvonulni. 35 leponyvázott teherautó, és 25 páncélozott szállitőjármű tartott négy harckocsi fedezete mellett a közelmúltban több száz lator pusztulásának szintere felé.
Szlavjanszkban egész éjjel tüzérségi tűzpárbaj volt a Karacsun-hegyről lejönni képtelen-oda felszoritott zsoldoshorda-és a Szlavjanszkból kitörni nem igen tudó önvédelmi miliciák között.
A hegyről 152mm-es tarackokkal a várost lövő latorbanda tüzérségi tüzének két polgári személy esett áldozatul. A város elöljárósága “tapasztalati taktikát” javasolt a helyi civileknek. Az első ágyúlövés hallatán vonuljanak a kijelölt óvóhelyekre, (ezek listáját már szerdán eljuttatták a város lakóihoz) vagy saját pincékbe. És ha az utolsó becsapódás utáni negyven percet követően nem hallani több lövést-elő lehet jönni. Akkor a banditák megpihennek.
Donyeckben az önvédelmi erők újabb és újabb barikádokat-útzárakat létesitenek. Hirek szerint ugyanis a kijevi hiénahatalom-élén Valcman-Porosenkoval- “bosszút esküdött Donbassz ellen.
A város fölött ma reggel egy katonai repülőgép húzott el. Félelmében nem győzte szórni a rakétaeltéritő gyertyáit.

https://www.youtube.com/watch?v=9lTrYsORrpw
Nyilván meg kivánt győződni arról, hogy a banda földi latorjai hagytak-e még valamiféle zsákmányt még a reptér mellett lévő METRO áruházban.

(B-R info)
süti beállítások módosítása