Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Mégsem vonják ki a határról a hadsereget

2014. május 31. - Andre Lowoa
Az ukrajnai elnökválasztás előtt két nappal Putyin elnök elrendelte, hogy a hadgyakorlatot befejező orosz alakulatokat vonják vissza az ukrán határról eredeti szolgálati laktanyáikba. A kivonás meg is kezdődött még a rendelkezés napján. Majd napokkal később az ukrán hadsereg jelentette, hogy még mindig jelentős orosz hadsereg állomásozik a határ közelében. Eközben az orosz hadügy továbbra is kiállt amellett, hogy a kivonás a meghatározott ütemben folytatódik.
Tegnap Putyin elnök visszavonta a rendelkezést és leállította a további kivonásokat. A leállítás oka, hogy a kivonások megkezdése óta több provokatív támadás is érte a határátkelők orosz oldalát, valamint nyomósabb ok, hogy az ukrán hadsereg olyan cselekedeteket követ el a lakosság ellen, amely miatt a kijevi vezetést népirtással lehet megvádolni. Ezért az elnök leállította a csapatkivonásokat. Az orosz jelentés szerint 12 000 katona maradt a határ menti régiókban.
hidfő.net/ukrán határ
A hadgyakorlatra jelentős erőt vonultatott fel az orosz hadsereg, amelynek jó része még mindig a határon állomásozik
Ezzel szemben az ukránok azt jelentették, hogy az orosz hadsereg továbbra is nagyszámú haditechnikával állomásozik a határ közelében. Az amerikai védelmi miniszter, Chuck Hagel egy szingapúri biztonsági konferencián azt nyilatkozta, pontos számadatokat nem tud mondani, de több ezer orosz katona állomásozik a határ mentén. Finomabb becslések szerint 10 000, de egyes durvább becslések szerint (ez inkább összevág az ukrán számadatokkal) 40 000 katona állomásozik még mindig a határ menti övezetben.


http://www.hidfo.net/2014/05/31/megsem-vonjak-ki-hatarrol-hadsereget

süti beállítások módosítása