Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

SÁRGA VÉSZJELZÉS az ukrajnai helyzet miatt.

2014. május 30. - Andre Lowoa

2014. május. 28. Matolcsy kitessékeli a külföldieket az MNB-ből És közben nem röhögte el magát, amikor ilyeket nyilatkozik? Mi is a helyzet a kijevi puccs finanszírozásával, nem véletlenül a Magyar Nemzeti Bankon keresztül dölt szinte az összes külföldi pénz a nácikhoz Ukrajnában? Se a ballib sajtó, se a(z ál)nemzeti lapok, de még a kuruc in fos se szólt erröl még egy szót se. Sajnos a részleteit én se ismerem. De Soros György igen. Emlékeztetöül:

"...az álnemzeti Magyar Hírlap és Echo TV gusztustalan. Hol van Bogárka és Bayer Zsolt, miért nem írják meg, hogy Ukrajnában a nyugat náci eröket juttatott hatalomra? Tán nem látják a Maidan téren lobogó vörös-fekete Bandera-náci zászlókat? A cionisták a magyar sajtóban - akiknek amúgy tele van a szája a Holokauszt felemlegetésével - most nem írják meg, hogy Ukrajnában ugyanaz a náci erö jutott hatalomra, ami 1942-45 közt halomra gyilkolta a zsidókat."Egyébként most már világosnak kellene lennie mindenki számára, hogy a cionizmus és a nácizmus az ugyanaz az erö, ugyanis a kisebbségi kabbalista zsidók és a nácik közt van egy kapocs: a sátánizmus."

2014. április 24. Az ukrajnai helyzet ma jelentösen eszkalálódott.

2014 március 1.-i megj: Ma éjjel egy Kijevböl érkezett amerikai kommandó megpróbálta elfoglalni a krími belügyminisztérium épületét, de az orosz különleges alakulatok legyözték öket. Az orosz sajtó úgy számolt be a dologról, hogy: "ismeretlen fegyveresek" megpróbálták elfoglalni a krími belügyminisztériumot

http://rt.com/news/russia-crimea-sieze-gunmen-344/

Egyébként teljesen gusztustalan, ahogy a magyarországi médiumok lehazudják még a csillagokat is az égröl, amikor az ukrajnai eseményekröl írnak. Különösen az álnemzeti Magyar Hírlap és Echo TV gusztustalan. Hol van Bogárka és Bayer Zsolt, miért nem írják meg, hogy Ukrajnában a nyugat náci eröket juttatott hatalomra? Tán nem látják a Maidan téren lobogó vörös-fekete Bandera-náci zászlókat? A cionisták a magyar sajtóban - akiknek amúgy tele van a szája a Holokauszt felemlegetésével - most nem írják meg, hogy Ukrajnában ugyanaz a náci erö jutott hatalomra, ami 1942-45 közt halomra gyilkolta a zsidókat.

Az ukrajnai förabbi Kijev elhagyására szólította fel a zsidókat

http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.575732

Egyébként most már világosnak kellene lennie mindenki számára, hogy a cionizmus és a nácizmus az ugyanaz az erö, ugyanis a kisebbségi kabbalista zsidók és a nácik közt van egy kapocs: a sátánizmus. A Holokauszt idején valójában a kabbalista-sátánista zsidó nagytöke által hatalomra juttatott nácik gyilkolták halomra a tisztességes, Jahve-isten-hívö, tórista zsidókat. A valós törésvonalak Isten és Sátán közt húzódtak akkor is, minden más csak keltett illúzió volt.

--------------------------------------

http://www.themoscowtimes.com/opinion...

"Egy neve elhallgatását kérö orosz kormány tisztviselö azt nyilatkozta a Financial Times-nak még febr. 20-án, hogy Oroszország hajlandó lesz háborút vívni a Krímben, ha Ukrajna elkezd dezintegrálódni. "Ha Ukrajna szétszakad, az háborút okozhat" mondta a hivatalnok. "Elöször el fogják veszíteni a Krímet, mi egyszerüen bemegyünk és megvédjük, mint ahogy 2008-ban Grúzia esetében is tettük."



http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=124:veszjelzes



Odesszában több mint 140 embert gázosítottak el a nácik.


http://www.veteranstoday.com/2014/05/08/kiev-junta-prepares-massacre-of-odessa-citizens-by-gangs-may-9-2014/

süti beállítások módosítása