Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbasszi “életképek”

2014. május 30. - Andre Lowoa

Luhanszk közelében-Rubezsnoje falunál-tegnap heves lövöldözések voltak. A Népi Milicia “helyi” taktikákat dolgozott ki a latorhad ellen. Ennek egyik lényeges eleme, hogy a természet adta lehetőségeket kihasználva erdei harcokra kényszeritsék Kijev gépesitett martalócait. Az erdőben aztán felszszámolják őket. Ám ha azok nem akarnak bemenni az erdőkbe-a nyilt terepen esnek áldozatul páncélosaik az új szerszámoknak. Akár igy-akár úgy-a banditahad veszteségei mind élőerőben mind technikában kezdenek iszonyatos méreteket ölteni.


https://www.youtube.com/watch?v=5RL_RHGML28
A donyecki nemzetközi repülőtér közelében civilek begyűjtetlen holttestei hevernek az úttesten és az erdőben. Becslések szerint 60 és 100 között van a lelövöldözött civilek száma.


https://www.youtube.com/watch?v=Yf4NkuhMV1o
Donbassz önvédelmi erőihez nap-nap után érkeznek az önkéntesek csoportjai. A Donyecket ért légiterrort követően felbuzgott a harci kedv. A kijeviek erőszakossága dacot szült Donbasszban.

https://www.youtube.com/watch?v=urdIHIEg7bs
Az ukrán fegyveres erők 51. gépesitett brigádját tegnap kivonták az “anterrorista” műveletekből-jelentette be Mihail Koval hadügyminiszter.
Az ok rém egyszerű! A brigád katonái és tisztjei nem hajlandóak tovább harcolni Donbasszban-de sehol másutt a nép ellen.
Mint ismert, ezt az egységet érte borzalmas csapás május 22-én éjjel Volnovaha mellett. Miután az önvédelmi miliciák egy gyors csapást követően békén hagyták őket, rájuk támadt a “Jobb Szektor” büntetőhordája. Amint azok is kivégeztek 18 katonát, reggelre megérkezett a légi “segitség.” Az fejezte be a brigád kiirtását.
A sokkoló események után az 51-esek addig sem magas harci morálja teljesen megtört. Állandó alkoholdelirium jellemezte a társaságot, és kerek-perec megtagadták a további parancsok végrehajtását. A kijevi klán pedig attól rettegve, hogy az 51-esek átállnak Donbasszhoz-a brigád kivonása mellett döntött.
ötvenA volnovahai pusztulás
Ma temetik Dnyeprben Nyikolaj Leonov többszörös kick-box világbajnok sportolót. Donyeckben-Donbassz védelmében esett el.




(B-R)

süti beállítások módosítása