Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az amerikai külügy is megosztott - nem akarnak földgázt szállítani Európába

2014. május 30. - Andre Lowoa

Brad Sherman, az amerikai szenátus külügyi bizottságának tagja szerint az USA energiaexportja nem tudná fedezni az európai gáz- és olajszükségletnek azt a hányadát, amit jelenleg Oroszország biztosít. A szenátor szerint valószerűtlen, hogy az amerikai cseppfolyósított földgáz ki tudná váltani Európában az orosz energiaimportot. Sherman szerint ez csak abban az esetben lenne biztosítható, ha vagy az amerikaiak, vagy az európaiak 50%-al többet fizetnének az energiáért.

"Még ha szándékunkban is állna földgázt exportálni Európába, bármelyik ázsiai ország többet fizetne a gázért, mint amit Európában ki tudnának fizetni érte, - részben azért, mert Európa olcsóbban meg tudja venni Oroszországból. Oroszország mindig is előnyben lesz az európai gázpiacon, ellentétben az Egyesült Államokkal". Sherman elmondta, hogy az ázsiai országok az európai áraknál jóval többet fizetnek az USA által exportált földgázért. "Nem hinném, hogy Európában bárki is hajlandó lenne annyit kifizetni, mint amennyit Japánban fizetnek a földgázért."

Sherman emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy az Egyesült Államokban nem lehetne megértetni az emberekkel, miért kellene Németországnak vagy Ukrajnának kevesebbet fizetnie. Egy ilyen energiaexport amellett, hogy bevételkieséssel járna, jelentős politikai veszteséget is okozna az amerikai kormánynak.

Hídfő.net | Cseppfolyósított földgáz üzletAkinél a gázcsap, annál az irányítás. Egy mindkét fél számára veszteséges üzlet - valójában a politikai kontrollról szól.

"Senki nem feltételezheti, hogy az Egyesült Államokban az adóbevételek olyan mértékben nőnének, hogy megengedhetnénk a földgáz értékesítést Ukrajnának olyan áron, mint amit ma Oroszországnak fizetnek érte."

Látható, hogy az amerikai földgázbehozatalnak nincs gazdasági realitása Európában. Az Egyesült Államok számára bevételkiesést okozna, amit az amerikaiak adóterheinek növelésével kellene kipótolniuk. Európában pedig még úgy is drágább lenne a gáz, mint amennyiért Oroszországból elérhető. Üres politikai blöff amerikai energiaimportról beszélni, mert mint látható, ez se az Egyesült Államoknak, se Európának nem érné meg. Se az amerikai politikusok, se az európai politikusok - és üzletemberek - nem támogatják ezt. Az amerikai cseppfolyósított földgáz behozataláról beszélni egyszerű blöff Moszkvával szemben, mert egyik félnek sem lenne kedvező egy ilyen hálózat kiépítése.


http://www.hidfo.net/2014/05/30/az-amerikai-kulugy-megosztott-nem-akarnak-foldgazt-szallitani-europaba

süti beállítások módosítása