Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Aláírták az Eurázsiai Gazdasági Unió alapokmányát

2014. május 29. - Andre Lowoa

Oroszország, Belorusszia és Kazahsztán államfői aláírták a megállapodást az Eurázsiai Gazdasági Unió megalapításáról, melyen céldátumként a 2015. január 1-jét jelölték ki. Az államfők megállapodtak a stratégiai ágazatok, elsősorban az energetika, ipar, mezőgazdaság és szállítási rendszer összehangolásáról, valamint a három ország területén az áruk és szolgáltatások szabad mozgásáról és szabad munkavállalásról.
A megállapodást a posztszovjet országok által létrehozott Eurázsiai Gazdasági Közösség működését szabályozó Legfelsőbb Eurázsiai Gazdasági Tanács ülésén írták alá Kazahsztánban.
A megállapodással január 1-től létrejön a Független Államok Közösségének eddigi legnagyobb közös piaca, ami globális viszonylatban is új gazdasági nagyhatalom születését vetíti előre. A találkozón az új tagállamok felvételéről is egyeztettek, elsőként Örményország és Kirgizisztán tagságáról fognak határozni. Az örmény államfő ma jelentette be, hogy június 15-én aláírja a csatlakozási szerződést.

http://www.hidfo.net/2014/05/29/alairtak-az-eurazsiai-gazdasagi-unio-alapokmanyat




Örményország végleg elfordult az EU-tól - mert van alternatíva


Alig egy évvel ezelőtt Örményország még tárgyalásokat folytatott az Európai Unióval a társulási szerződés aláírásáról. A Keleti Partnerség keretén belül Örményország Washington egyik előretolt helyőrsége lett volna, ami egyaránt jó pozíció (lett volna) a Közel-Kelet-politika és Oroszország sakkban tartása szempontjából. A teljes váltás tavaly szeptemberben következett be, amikor az örmény államfő bejelentette, hogy mégsem írja alá a társulási szerződést az Európai Unióval, ehelyett az ország a Moszkva által alapított vámunióhoz csatlakozik. Janukovics ugyanezt jelentette be, de miközben az ukrán államhatalmat megbuktatta a nyugat, Örményországban nem tudtak eredményeket elérni, így az Eurázsiai Unió egyik első tagállama lesz.

Putyin látogatása Kazahsztánban, a Legfelsőbb Eurázsiai Gazdasági tanács ülésén

Áprilisban Oroszország, Belorusszia és Kazahsztán elrendelte az Örményország vámuniós tagságát meghatározó dokumentum előkészítését, melynek június 1-ig készen kell lennie. Putyin most a Legfelsőbb Eurázsiai Gazdasági Tanács ülésén felajánlotta Örményországnak, hogy a vámuniós tagságon felül az Eurázsiai Gazdasági Unió teljes értékű tagja legyen.

Putyin sürgette az örmény vezetést, hogy minél hamarabb tegyék hivatalossá a csatlakozást - feltehetőleg Örményországban és kibontakozóban van a nyugati felforgató tevékenység, mivel az EU meg akarja akadályozni, hogy határai mentén létrejöjjön egy új birodalom, ami minden szempontból versenyképes az euro-atlanti térség egyesített gazdasági kapacitásával szemben is. Az örmény államfő június 15-én írja alá a csatlakozási szerződést. Szorít az idő, mert feltehetőleg az örmény államfő ugyanúgy puccskísérlet célpontja emiatt, mint ahogy Ukrajnából Janukovicsot is eltávolították az EU-tól elfordulást követően.


http://www.hidfo.net/2014/05/29/ormenyorszag-vegleg-elfordult-az-eu-tol-mert-van-alternativa


süti beállítások módosítása