Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ukrajna - A hadsereg Szlavjanszkot ostromolja, a civilek óvóhelyekre húzódtak vissza

2014. május 28. - Andre Lowoa

Folytatta a kijevi rezsim Szlavjanszk ostromát, a mai nap több oldalról is tüzérség lőtte a várost. A legnagyobb tűzerő a Karacsun hegyen összpontosult, de abból az irányból csak a felsővárost lehet tűz alá venni, így a legnagyobb károk ott keletkeztek. Az önvédelmi alakulatok megerősített pozíciói a Karacsun felől nehezen elérhetőek, a támadás így főként a lakóházakat érte. A helyi lakosok egy része földalatti óvóhelyeken várja az ostrom végét.
Hídfő.net | Szlavjanszk ostroma
Hídfő.net | Szlavjanszk ostroma
Mint kiderült, a "Donbasz" büntetőosztagot nehéztüzérséggel látta el a kijevi junta. Semen Semencsenko, az alakulat vezetője elmondta, hogy nagyszámú újabb haditechnikát kaptak, melyek jelenleg a dél-keleti régiók felé tartanak és azonnal bevetésre kerülnek a felkelők állásai ellen.
A Donyecki Népi Köztársaság emberei egyre több kormányépületet és stratégiai létesítmény vonnak ellenőrzésük alá. A Donyeck régióban több helyen a Jobb Szektor emberei elhagyták a hivatali épületet, nem várták be a népi milíciákat. Az önvédelmi alakulatok több helyen beton barikádokat építenek az elfoglalt épületek körül.
A kijevi parlament előterjesztése alapján tovább zajlik a sorozás Nyugat-Ukrajnában, több mint ezer fiatal csatlakozik a Nemzeti Gárdához. Eközben Oroszország bejelentette, hogy készen áll humanitárius segítséget nyújtani Ukrajnának. Nemsokára egy főként gyógyszereket szállító konvoj indul a dél-keleti régiókba.
https://www.youtube.com/watch?v=TN0Iz-nmorg
https://www.youtube.com/watch?v=QgsIqJBeiWM


http://www.hidfo.net/2014/05/28/ukrajna-hadsereg-szlavjanszkot-ostromolja-civilek-ovohelyekre-huzodtak-vissza


Kijev újabb háborús bűncselekménye!

Ha valakinek volt szerencséje CSAK látni működés közben egy GRAD-tipusú sorozatvetőt-az a végeredmény láttán őszintén elborzad.
Az alábbi videon egy BM-21-es rakéta-sorozatvető betöltését végzi a kijevi junta egyik martalóccsapata. Ez a fegyver elsősorban területlefogásra használatos. Húsz másodperc alatt kiereszti a negyven rakétát-aztán ima a célterületen tartózkodók lelki üdvéért. A hatás iszonyatos.
Lőtávolságtól és széljárástól függően ezeknek a “Katyusáknak” egy-egy egyede akár egy négyzetkilométernyi területet képes rommá verni.
A kijevi hiénahatalom latorcsapata Szlavjanszk ellen tölti a BM-21-est! Polgári célpont ellen.
EZ A FEGYVER CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG REGULÁRIS ALAKULATOK ELLEN HASZNÁLHATÓ!
Városok, lakott területek ellen bevetni háborús és népellenes bűncselekmény!
Kijev azonban beveti!
https://www.youtube.com/watch?v=Cyk-_ypLG0k



Donyeckben hivőket égetett a kijevi zsoldoshorda

A szerdai nap folyamán Luhanszknál összecsapások törtek ki az ukrán hadsereg belügyi alakulatának laktanyájánál a “nemzethy” gárda (tehát nem az ukrán hadsereg) zsoldosai, és a népi milicia egységei között.
A katonák ez idő alatt elbarikádozták magukat a laktanyában, és onnan nézték-hallgatták a történéseket.
Késő délután a népi milicisták erősitést kaptak. A kijevi zsoldoshorda SZÁZ (!!!) egyedének rövid időn belüli fűbe harapása láttán a latorcsapat elkotródott, és este fél nyolcra csend lett a környéken. (Meg kell jegyezni, hogy az ukrán légierő távol tartotta magát a bulitól, mert elfogott rádióüzenetekből kiderült, hogy a milicia eszköztárában a zsoldosok felfedezni véltek a repülőgépeknek ártani tudó eszközöket, és erről be is számoltak illetékeseiknek. Igy aztán a horda légi támogatás nélkül maradt.) A Népi Milicia közlése szerint egy milicista elesett a harcok során, három pedig megsebesült.
Este nyolc órakor aztán-a veszély elmúltával-a belügyi egység 82 katonája megadta magát a Népi Miliciának. (Persze előtte “megkérték” őket erre a nemes gesztusra.)
Fegyvertelenül távoztak a barikádmentesitett körletükből, és most a milicisták vendégszeretetét élvezik.
Szlavjanszkra a kijevi hiénahatalom banditasereglete aknagránátesőt zúditott tegnap. Az alábbi videobeszámoló első része az objektiv valóságról szól. Az orosz ORT televiziócsatorna tudósitását követi 3-perc 15 másodperctől az ukrán csatorna tudósitása, csak vágóképekkel-ugyanarról az eseményről. Ebben a tudósitásban a rémségek elkövetői a kijvi hatalom által csak “terroristáknak” nevezett önvédelmi milicisták

https://www.youtube.com/watch?v=t4X5UwFLSAY
A Luhanszk-régióbeli Rubezsnojénál zajló csatározásokban négy milicista elesett, mig a fasiszta támadók veszteségeit éjfélig senki nem közölt. Este hat óráig két-fogát ott hagyó-zsoldosról voltak bitos információk.
Donyeckben a nemzetközi repülőtérnél a féreghad tegnap délután ismét vérfürdőt rendezett.
Az összecsapások mielőbbi befejezéséért a helyszinen imádkozni akaró ortodox hivők zarándokoltak a repülőtérhez. Andrej Purgin a DNR miniszterelnök-helyettese arról tájékoztatott, hogy a repülőteret ostromló banditahorda először mesterlövészekkel nyitott tüzet a menetre, majd a levegőből egy helikopter gyújtólövedékekkelm árasztotta el a zarándokokat.
На территории аэропорта в Донецке заживо сожжены верующие
Azonosithatatlanul összeégett, összeszámolhatatlan holttesttömeget eredményezve. Az áldozatok száma még nem ismert. Gyenyisz Pusilin a DNR miniszterelnöke arról tájékoztatta a sajtót, hogy a környéken garázdálkodó orgyilkos mesterlövészek miatt a halottak összeszedése és elszállitása lehetetlen.
Andrej Purgin elmondta azt is, hogy az utóbbi két napban legkevesebb 44 fegyvertelen polgári személy vesztette életét csak a repülőtér környékén.
(Szveta B-R)


AZ UKRAJNAI SZABADSÁG ÉS DEMOKRÁCIA EGY ÚJABB ARCA

(Bajnai & Co. különös figyelmébe):
Már régóta keringtek hírek arról, hogy a puccsisták - pardon, a szabadságát és demokráciát kivívó, boldog ukrán nép - hazájában olyan förtelmes dolgok történnek, amikről utoljára Koszovóból (az is a jugoszláv zsarnokság alól felszabadult boldog és szabad demokrácia) hallhattunk.
Igen-igen, arról a bizonyosról van szó ...
Még a győztes puccs után történt, hogy a diadalittas fegyveresek - egyik első intézkedésükként - megszállták Kijev halottasházát, majd krematóriumát. Megszállták - és többé kívülállókat nem engedtek oda. Sokan furcsállták a dolgot: mi okuk lehetett erre, hiszen a harcok véget értek.
A környéken lakók egy idő után arra figyeltek föl, hogy a halottasház forgalma rendkívül megnőtt (még egyszer: a tömeges utcai összecsapások már megszűntek). Teherautók hosszú sora érkezik - és távozik is. Voltak akik látták, hogy nagyon sok hevenyészve összetákolt koporsót rakodnak le, vagy föl. Megnőtt a krematórium forgalma is: éjjel-nappal ment a nagyüzem. Azok szerint, akik ott laknak, legalább háromszorosára nőtt a forgalom az összecsapások előtti időhöz képest.
Kijevben is nagy számban tűntek el emberek. De emlékezhetünk azokra a képekre (a magyar tévék is bemutatták), amikor a harkovi megyeházát a junta fegyveresei - külföldi zsoldosok segítségével - elfoglalták. 70 ténylegesen fegyvertelen népfelkelőt fogtak el az épületben, akiket hátrakötött kezekkel fektettek le az épület előtti térre. Azután elvitték őket - a hírek szerint Kijevbe. Aggódó hozzátartozóik azóta sem tudnak róluk semmit. Mint annak a 63 népfelkelőnek a további sorsa sem ismert, akiket áprilisban, a titkosszolgálat mariupoli épületének sikertelen ostromakor fogtak el.
Megjelentek viszont titokban készült képek a halottasházból. Amelyeken holttestek láthatók - jellegzetes vágásokkal a testükön. Igen, igen - szervek kivételéről van szó! Az akaratlan donorok egyike-másika még élt a förtelmes műtétkor.
Újabb - immár konkrét tények most kerültek napvilágra a rettenetes businessről. Kramatorszk város környékén, azon a dombon, ahol a város tévé átjátszó állomása van, és amelyet a junta fegyveresei már hetekkel ezelőtt visszafoglaltak - városi népfelkelők az éj leple alatt felderítésbe mentek. És szörnyű leletet találtak: 180 fölmetszett hasú holttestet: egyikből-másikból a szükséges szervek már ki voltak operálva. Majd a város környéki temetőben a felderítők további 300 ugyanilyen holttestre találtak. Hozzá kell tenni: az áldozatok mind a junta fegyveresei voltak. Akik elestek a harcokban - illetve súlyosan sebesültek voltak, de nekik sem irgalmaztak saját "bajtársaik".
A környéken lakók már régóta felfigyeltek mentőautók megnövekedett forgalmára. Volt, aki látta, hogy a városi kórházban rendkívül sok a sebész - ÉS SOK KÖZÖTTÜK KÜLFÖLDI. Akik esetenként indokolatlan vizsgálatokra vittek el súlyos sebesülteket ...
A KOSZOVÓI SZERBEK UTÁN MOST, ÍME, AZ UKRÁNOK IS CSATLAKOZTAK AZ ÖNKÉNTELEN SZERVDONOROKHOZ.
És még csodálkoznak: miért van olyan sok halott a junta katonái között ...

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/politikai-hirek/3195-az-ukrajnai-szabadsag-es-demokracia-egy-ujabb-arca

süti beállítások módosítása