Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Gyurcsány a háború szelét hozza Magyarországra

2014. május 28. - Andre Lowoa

Megkezdődött a baloldali szavazók átáramlása az MSZP-ből a Demokratikus Koalícióhoz - az átrendeződés mikéntjéről pedig a külpolitikai irány dönthet. Sajtóértesülések alapján a baloldalon már megkezdődött a hozzárendeződés az európai politika új törésvonalához, ami a föderális Európai Egyesült Államok és a lazább politikai szövetséget képviselő "euroszkeptikusok" közt alakult ki. Leegyszerűsítve a dolgot; Európában a vasárnapi választással létrejött egy stabil törésvonal a radikális atlantisták és mérsékelt atlantisták közt.
Hazai fronton is megkezdődött a politikai közeg átsorolása, teljes letámadásra kell számítani a baloldalon. Miközben Bajnai Gordon pártja táborbővítés mellett döntött az LMP kárára, Gyurcsány az MSZP feldarabolásából építi fel új pártját. A szavazók - akár a jobboldalon - a baloldalon is az erős vezető személy után mennek, Gyurcsány láthatóan ezt a szerepet akarja betölteni. A belpolitikai érdekszférák újraosztásának pedig radikális következményei lesznek.
Gyurcsány sikeresen kiheverte az utóbbi évek karaktergyilkosságait, és a baloldalon is érvényesülő vezérelv alapján sikeresen tudja maga mögé állítani az MSZP szavazóbázisát. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek - a DK felhízlalása propaganda-jellegű, Gyurcsány mostanra nyíltan a magyar államiság felszámolása és az Európai Egyesült Államok megalapítása mellett érvel. Ha a DK megkaparintja az MSZP szavazóbázisát, a magyar államiság felszámolása jut tömegtámogatáshoz.
A közvélemény-kutatások szerint az MSZP szavazói nem csak a DK-hoz, de a Jobbikhoz is átpártolnak, így a Jobbikra hárul a felelősség, hogy a magyar államiság felszámolását támogató párt vitorlájából kifogja a szelet. Az első ránézésre ésszerűtlennek tűnő politikai átrendeződés végén hazánkban kétféle politikai erő lesz jelen - a radikális atlantista, és az EU-ellenes, Moszkvával szorosabb kapcsolat kiépítésére törekvő jobboldal, ami az önös érdekből átsorolt mérsékelt atlantistákkal megerősödik. Vagyis kiéleződik a belpolitikai helyzet, kilép az utóbbi évek langyos mocsarából. Gyurcsány épp most teremti meg azt a frontvonalat a magyar politikában, ami korábban Ukrajnában az Azarov-kormány kétkulacsos politikáját megbuktatta.


http://www.hidfo.net/2014/05/28/gyurcsany-haboru-szelet-hozza-magyarorszagra

süti beállítások módosítása