Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ellenforradalom kezdődik: az USA evakuálja nagykövetségét Líbiában

2014. május 28. - Andre Lowoa

Az Egyesült Államok 1000 tengerészgyalogost szállító partraszálló-hajót küld Líbia partjaihoz, "megelőző lépésként", arra az esetre, ha szükség lenne az amerikai nagykövetség evakuálására. Biztonsági okokból az USA külügye már felszólította az amerikai állampolgárokat, hogy hagyják el az országot.
A nyugati megszállók menekülési útvonala...
Tegnap a líbiai ellenállás sikertelen merényletet követett el a nyugatbarát miniszterelnök ellen, akit otthonában támadtak meg az "ismeretlen fegyveresek". Az AFP jelentése szerint a családját biztonságban kimenekítették.
Tegnap hajnalban ismeretlen fegyveresek rakétákat lőttek ki a miniszterelnök házára. A testőrök tüzet nyitottak a támadókra, akik közül két embert élve elfogtak és letartóztattak.
Líbiában az a rendkívüli helyzet állt elő, hogy elért az országba az ellenforradalmi hullám (ahol forradalom alatt a nyugatbarát puccsokat kell érteni), és a korábban meggyilkolt Kadhafi emlékéhez hű katonai vezetők által szervezett ellenállás kiterjesztette a frontot a nyugatbarát kormány ellen. Pár nappal ezelőtt Kadhafi volt ezredesének emberei elfoglalták a parlament épületét és bejelentették a törvényhozás feloszlatását. Ezt követte a nyugatbarát miniszterelnök elleni merényletkísérlet, így mostanra egyértelművé vált, hogy a líbiai ellenállás olyan "hátszelet" kapott, ami veszélyezteti az amerikai képviseletet az országban.
Az amerikai követség dolgozóinak kimenekítését megkezdik, ott csak a vészhelyzeti szolgáltatások lesznek elérhetőek. Kadhafi volt ezredesein kívül az iszlám radikálisok is aktivizálódtak, akik azzal vádolják az amerikaiakat, hogy egy "új Kadhafit" akarnak a hatalomba tenni abszolút egyeduralommal, a nyugati érdek kiszolgálására. Mindkét fegyveres ellenzék a nyugat ellen harcol, ami átmeneti érdekegyezés, így az amerikaiak számára kezd forró lenni a talaj Líbiában.


http://www.hidfo.net/2014/05/28/ellenforradalom-kezdodik-az-usa-evakualja-nagykovetseget-libiaban

süti beállítások módosítása