Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Újabb háborús bűncselekményeket követett el a kijevi junta zsoldoshordája!

2014. május 27. - Andre Lowoa

Tegnap a kijevi zsidrákhorda latorsereglete Donyeckben újabb háborús bűncselekményt követett el.
Юго-Восток Украины - под интенсивным обстрелом
A Népi Milicia ZÁSZLÓVAL ÉS JELZÉSEKKEL ellátott teherautóját-amelyen sebesülteket szállitottak-a betolakodók egyik helikoptere KÖZELRŐL rakétával támadta.
A támadásban legalább húsz önvédelmis halt meg. A Népi Milicia közlése szerint két nap alatt mintegy ötven önkéntes esett el, és a civil halottak száma meghaladja a százat.
Юго-Восток Украины - под интенсивным обстрелом
A Donyeckből érkező hirek hallatára az ukrán-orosz határ orosz oldalán várakozó, és a Donbasszt megsegiteni akaró fegyveres harcosokkal megrakott mintegy negyvek KAMAZ teherautóból álló konvoj tiz autója áttört Ukrajnába. Az ukrán határőrök széjjelfutottak, a teherautók pedig elhajtottak Antracit irányába. Legkvesebb kétszáz önkéntessel azóta már akár meg is érkezhettek Donyeckbe, hiszen a város alig kettőszáz kilométerre van a határtól.
A város külső-nyugati részein- pedig egyre hevesebb harcok dúlnak. Az éjjel-meg nem erősitett információk szerint-újabb ötszáz martalóc érkezett a nemzetközi repülőtérről a környező erdőségekbe szoritott zsoldoshorda megsegitésére. Ugyanakkor a latorhad mostmár szinte bevallottan lövi helikopterekről, valamint tüzérségi lövegekkel és aknavetőkkel a várost.
Lángokban áll a “Druzsba” sportcsarnok, és egy a közelében lévő bevásárlóközpont.
A donyecki elöljáróság felhivta a lakókat, hogy próbáljanak meg biztos menedékre vonulni, mert csak ma délelőtt legalább húsz polgári személy vesztette életét a belövések miatt.
házSzlavjanszkot a Karacsun-hegyen bekeritett latorhad 155mm.-es tarackokkal lövi.

A vasárnap “megválasztott társelnök” Porosenko-Amerika Nagy Kedvence- pedig ünnepel

(B-R)




Az Amerikabérenc kijevi hiénahatalom vagy súlyos kényszerhelyzetéből, vagy álnokságból ismét a nemzetközi hadijogba és más egyéb szerződésekbe ütköző bűncselekményt követett el.
Ismeretes, hogy a tegnapi-a donyecki nemzetközi repülőtér-ellen inditott latortámadásuk első hullámának érkeztekor az önvédelmi erők lelőttek egy támadó csatahelikoptert is. A másik elmenekült. Viszont harctéri szabály, hogy egy helikopter-még ha csatahelikopter is-kevés bármilyen harci cselekményhez is.
A jelek szerint pedig a zsoldosgorda kezd kifogyni a csatahelikopterekből, amikre viszont nagy szüksége lenne. Igy hát egy negyon kézenfekvő megoldásra vetemedtek. Az Ukrajna által az ENSZ-békefenntartó erői számára egykoron bérbeadott, ám azóta már Ukrajnába visszaszármaztatott csatahelikoptereket vetettek be tegnap késő délután Donyecknél.
Az ötlet eléggé rossznak tűnik. Ugyanis “elfelejtették” az ENSZ-jelzéseit eltüntetni a gépekről. (Már korábban Szlavjanszknál és Kramatorszknál is bevetették őket, ami miatt az ENSZ erélyesen tiltakozott)
Ugyanez az eset ismétlődött meg tegnap Donyeckben. Csak nagyon súlyos következményekkel. Ugyanis a Népi Miliciák tananyagában az szerepel, hogy EGÉSZSÉGÜGYI ÉS ENSZ-jelzésekkel ellátott technikai eszközökre, járművekre, épületekre nem lőhetnek.
Az önvédelmi erők katonái pedig ehhez a tanitáshoz tartották magukat!
Drága árat fizettek a szemfényvesztésért.
A kijevi junta az ENSZ tudta, beleegyezése, és felhatalmazása nélkül a világszervezet felségjelzéseivel ellátott légi járműveket harci cselekmények végrehajtására használta.
Újoroszország hatóságai pedig a képi bizonyitékok becsatolása mellett bepanaszolják a galád és mindenféle egyezményekbe ütköző cselekményt az ENSZ-nél.
Amerika és a latorszövetség persze mélyen hallgat a történtekről. Szerintük ez bőven belefér Ukrajna “demokratizálási” folyamatába.
Mi viszont úgy itéljük meg, hogy ezt már nem lehet megúszni egy I’ m sorryval!

http://balrad.wordpress.com/2014/05/27/orvtamadas-ensz-jelzessel-video/

süti beállítások módosítása