Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Új-Oroszország hadserege elindult az első bevetésre

2014. május 26. - Andre Lowoa

A frissen alakult Új-Oroszország (Novorosszija) hivatalos hadseregének első akciója a donyecki régió határellenőrzését átengedni nem akaró ukrán határőrséggel szembeni fellépés volt. A képek és a videó az akció indulása előtt készültek. Sok emberen lehet látni, hogy valamikor hivatalos katona volt, és a fegyvert meg a régi egyenruháját gyakorlatilag csak kivette a szekrényből.
Hídfő.net | Egy kis víz és fénykép a családról az útra.Egy kis víz és fénykép a családról az útra.
Hídfő.net | Rokonok búcsúznak a frontra induló katonáktól.
Hídfő.net | Egy jobban felszerelt osztag.


Volt NDK-s deszantosok készülnek Donbasszba-segiteni!

Németországban-kiváltképpen a volt NDK-területén-egyre növekszik az undor a kijevi puccsista hatalommal szemben, és nő a rokonszenv Donbassz függetlenségi harca iránt.
deszantnyik
Berlinben a Treptow parkban rendezett volt keletnémet deszantosok találkoztak. Összejöttek vagy négyszázan. Csináltak egy kis felvonulást, amit a rendőrség nem nézett jó szemmel, mert olyan dalokat és indulókat énekeltek és játszottak, hogy…
Nem libsi füleknek valókat. De végülis nem avatkoztak be.
A lényeg az, hogy az egykori Speciális Erők tagjai elszánták magukat arra, hogy ha szükséges, tevőlegesen is a helyszinen hajlandóak segiteni Donbassznak! Nem zsoldosokként!-ÖNKÉNTESKKÉNT!
És hogy “el ne macskásodjanak”-egykoron szerzett tudásukat újra gyakorolgatják klubjaikban.
(Forrás: http://rusvesna.su)

süti beállítások módosítása