Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az Egyesült Királyság nem kér az EU-ból

2014. május 26. - Andre Lowoa

Az EP-választások kifejezetten érdekes eredménnyel zárultak az Egyesült Királyságban. A legtöbb Európa Parlamenti mandátumot, szám szerint 23 darabot az UKIP (Egyesült Királyság - Függetlenségi Párt) nevű politikai formáció szerezte meg a lehetséges 73 darabból. Ezzel az eredménnyel (szavazatok 27,5%-a) megelőzte a két hagyományos váltópártot, a konzervatívokat és a munkáspártot is. Ezzel a legtöbb szavazatot és az EP-választás első helyét az Európai Uniót mint politikai szövetséget kategorikusan elutasító párt szerezte meg. Nigel Farage az UKIP vezetője szerint közel 40 évvel ezelőtt, amikor az EU-ba való belépésről szavaztak az Egyesült Királyság alattvalói, akkor a kérdés még egy közös piacra vonatkozott. Azóta az emberek megkérdezése nélkül, gyakorlatilag egy olyan politikai uniót hoztak létre Brüsszelben, ahol példának okáért az Egyesült Királyság törvényeinek 75%-a születik. Londonban csak átírják és megszavazzák őket. Tehát külföldről kormányozzák a szigetországot (is). Ergo sürgősen vissza kell szerezni a politikai és gazdasági függetlenséget UKIP szerint.

Hídfő.net | UKIP plakát"Ki irányítja ténylegesen Westminstert? Törvényeink 75%-a Brüsszelben készül el."

Farage égető problémának nevezte az EU-n belüli szabad "munkaerő" áramlást is, mely különösen a szigetországot sújtja. Legfőképp Bulgária és Románia azok az országok, ahonnan lényegében nem munkaerő érkezik, hanem a szociális hálón élősködők sokasága. Az UKIP szerint vissza kell állítani a határellenőrzést és nem a mennyiségi, hanem a minőségi munkaerőt kell beengedni az országba. Olyan munkavállalókat várnak, akik legalább 5 évig képesek magukról és utódaikról gondoskodni. Oldják meg munkabérükből a lakbér fizetését, legyen privát egészségbiztosításuk és saját maguk által finanszírozott oktatásuk. Tehát öt évig tegyenek bele a közös kasszába, mielőtt kivennének belőle. Valljuk be, jogos elvárás.

"Nincsenek határok - Nincsen ellenőrzés. Az EU megnyitotta határainkat - Hetente 4000 bevándorlónak."

A politikai status quo-t felrúgó UKIP az energiapolitika terén azt vallja, hogy radikálisan csökkenteni kell az energiaárakat, hiszen a termelés költségének 40%-át ez a tétel teszi ki, ami általában több, mint a kifizetendő munkabérek összege. Jelenleg az Egyesült Királyság a megújuló energiaforrásokat felhasználó erőművek kiépítésére és hosszú távú használatára kezdett el berendezkedni. Ezek pedig többnyire szélturbinák formájában jelennek meg, melyek érdekes módon az ország milliárdosainak földjein és tulajdonában vannak. Ráadásul az energiaárakba beépítették ezek kiépítési költségeit is, a megbízhatatlanságuk okán pedig ez az energia drágának is bizonyul. Tehát a szegények fizetnek a gazdagoknak, hogy azok még gazdagabbak lehessenek. Olcsó energiát pedig atomerőművek építésével és működtetésével, energiahordozók szükséges importjával lehet biztosítani. Ez természetesen megszüntetné a "környezetvédő milliárdosok" egyeduralmát.

Hídfő.net | Nigel FarageNigel Farage

Nigel Farage kijelentette, hogy nem szabad olyan szervezetekben részt vennie az Egyesült Királyságnak, melyek katonai beavatkozásai csak káoszt és évekig tartó szenvedést okoznak - például Líbiában és Afganisztánban. Bírálta az EU részvételét az ukrán válság kirobbantásának előidézésében is.

A politikai korrektség helyett a mindennapi emberek nyelvén beszélő angol politikus szerint ezeket a problémákat legegyszerűbben az EU-ból való kilépéssel lehet orvosolni. A választók az UKIP-re való szavazással az EU-ról is véleményt mondtak.


http://www.hidfo.net/2014/05/26/az-egyesult-kiralysag-nem-ker-az-eu-bol

süti beállítások módosítása