Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Afganisztán nem kér Obamából

2014. május 26. - Andre Lowoa

Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke meglepetésszerű látogatást tett az afganisztáni Bagramban található katonai támaszponton, szóvivőjén keresztül pedig kifejezte abbéli reményét, hogy "Örülne, ha találkozni tudna az afgán elnökkel is". Nyersfodításban ez annyit tesz, hogy Afganisztán elnöke, Hamid Karzai ugorjon, de jó gyorsan, mert itt a főnök. Nyilván ezt Karzai elnök is így értékelte, mert egy sajtótájékoztatón fogalmaza meg választát, miszerint "Az afgán kormány bármikor kész fogadni az Egyesült Államok elnökét az afgán elnöki palotában, de nem történhet úgy találkozó, hogy az Egyesült Államok elnöke odarendeli az afgán elnököt egy katonai bázisra."

Erős szavak. Csak nem történt valami?

Hídfő.net | Hamid Karzai a május 20-21 között zajlott Orosz Kínai csúcsonHamid Karzai afgán elnök, Putyin jobbján, a május 20-21 között zajlott Orosz-Kínai Csúcson. Az üzenet egyértelmű.

süti beállítások módosítása