Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A NATO bohóca nyerte az ukrán elnökválasztást

2014. május 26. - Andre Lowoa

Pjetro Porosenko, az Udar (Ütés) párt által jelölt oligarcha nyerte meg az ukrán elnökválasztásokat. Megválasztásával egy nyugati báb került az ország élére, aki tovább folytatja a NATO expanzióját. Porosenko már a győzelem kinyilvánítása előtt megkezdte az ünneplést és nyilatkozott az újságíróknak arról, mihez fog kezdeni beiktatása után; első útja a Donbasz régióba vezet majd. Egyelőre nem tudni, hogyan, mivel a Donbasz régió független országgá nyilvánította magát, ahol értelemszerűen nem volt elnökválasztás. Luganszk és Donyeck is bojkottálta a választást, mivel elutasítják a nyugati bábkormányt, ami puccsal jutott hatalomra, így az általa kiírt elnökválasztás is illegitim.
Porosenko annak ellenére is megköszönte a részvételt a dél-keleti megyék szavazóinak, hogy ott szinte senki nem vett részt a választáson (Donyeckben 12,09% volt a részvételi arány, szemben a kijevi 60,65%-al). A győzelmi ünnepségen bejelentette, hogy első útja a Donbasz régióba vezet, de egyelőre nem tudni, mi célból megy oda, és hogyan fog ez megvalósulni. Ha Porosenko Donyeckbe akar menni, arról a hadseregnek kell gondoskodnia, - kivéve, ha elismeri különálló országnak a független területet és tárgyalni megy.
Porosenko láthatóan a NATO bohócaként lett pozícióba téve, választási csalás útján. Megválasztását követően ugyanis a krími választóknak is megköszönte a szavazatokat. A Krím-félsziget azonban Oroszország része, mostanra ott a hrivnyát sem használják, a rubel a hivatalos fizetőeszköz, Krím lakosai orosz állampolgárok, a határokat pedig az orosz határőrség védi. Miért és milyen alapon szavaznának Oroszország állampolgárai az ukrán elnökválasztáson?
Hídfő.net | Pjetro Porosenko
Porosenko tehát a NATO bohóca, az orosz médiában már most karikatúrák ezrei terjednek a nyugat bábjaként pozícióba tett csokigyárosról (Porosenko üzleti érdekeltségei miatt). Eközben a nyugati média nyíltan hazudik, máris Putyin bábjának állítja be a megválasztott elnököt. Így újra szembesíteni kell az embereket a tényekkel.
Az egyik ilyen tény, hogy Porosenko a győzelmet követően azonnal kinyilvánította, hogy az atlantista puccs által hatalomra juttatott Jacenyuk maradhat a kormányfő. Vagyis az ukrán elnökválasztásnak semmilyen más célja nem volt, mint demokratikus úton hitelesíteni a puccsot, hogy az illegitim kormány valamilyen szinten elfogadhatóvá váljon a diplomáciában. Porosenko tehát bejelentette, hogy a kormány tevékenységén semmit nem akar változtatni. Ez a "kormány" úgy jutott hatalomra, hogy a legitim ukrán államfő, Viktor Janukovics hosszas időhúzást követően elutasította az Európai Unióval a társulási szerződés aláírását. Emiatt Janukovicsot azonnal eltávolították a hatalomból, most pedig tettek a helyére egy csokigyárost, aki látszólag legitim államfőként a nyugatról pénzelt politikusokat legitim kormánynak ismeri el.
Másik tény, hogy Porosenkonak két gazdasági főtanácsadója lesz; egyik Mihail Szaakashvili, aki korábban az atlantisták bábjaként volt grúz államfő, - másik pedig Kakha Dendukidze korábbi grúz miniszter lesz. Vitalij Klicsko, az Udar párt vezetőjének elmondása szerint Ukrajna számára Grúzia a példa. Csakhogy Szaakashvili egyetlen eredménye volt, hogy 2008-ban katonai összecsapást provokált ki Oroszországgal, amit azonnal el is veszített. Ha ez a példa Ukrajna számára, akkor az is tény, hogy az ukrán elnök a NATO bohóca. Ez egy színjáték, - a NATO megvetette a lábát Nyugat-Ukrajnában, és a terjeszkedést most megpróbálják konszolidálni azzal, hogy adnak a demokratikus látszatra, és megválasztatják a saját embereiket. Lehet-e Putyin bábjának nevezni egy olyan személyt, aki főtanácsadójának nevezi meg a Putyin ellen háborút kezdeményező, bukott politikust?


http://www.hidfo.net/2014/05/26/nato-bohoca-nyerte-az-ukran-elnokvalasztast

süti beállítások módosítása