Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Voliny gyászol és tiltakozik!

2014. május 24. - Andre Lowoa

A “Donbassz” zászlóalj Volnahovánál (Donbassz)-majdhogynem teljes megsemmisülésével járó-végzetes vereségével végződött csata után a harcokban meghalt katonák hozzátartozói tegnap reggel 8-órától útlezárásos demonstrációt szerveztek Voliny-régióban.
Igen, Ukrajna északnyugati régiójában. Az események szinhelyétől legalább 1000km-re Nyugatra. A “büntetőzászlóalj” zömét ugyanis Ukrajna nyugati országrészéből verbuválták, a könnyű “rendfenntartó kaland és szép zsold” igéretével. (A Bal-Rad értesülései szerint legalább 150 zsoldosa veszett oda Volnahovánál a dicstelen hordának.)
Nyugat-Ukrajna mit sem sejtő lakosai csak tegnapelőtt szembesültek a ténnyel: Kelet-Ukrajnában harcok dúlnak. Amint tucatnyi család kapott értesitést hozzátartozójuk haláláról. Az első döbbenetet hamarosan felváltotta a düh!
A kijev-Varsó autópálya Volinyon áthaladó szakaszán ezért tegnap félnapos teljes útlezárással tiltakoztak a hozzátartozók és a szimpatizánsok.

https://www.youtube.com/watch?v=V-t3lQl-cXI

https://www.youtube.com/watch?v=uzFTHiwrvVc


Több száz ember-többségükben hozzátartozók-követelték a kijevi juntától a keleti műveletek azonnali leállitását, és a katonák kivonását Donbasszból. “Sebtében begyűjtött, kiképzetlen embereket küldtek golyófogónak Keletre! Köztük van sok besorozott fiatal is.”
A demonstrálók követelésére a helyszinre érkezett a Védelmi Minisztérium toborzóirodájának parancsnoka, és a Regionális Tanács vezetője. Sok jóval nem biztatták a tiltakozókat. “Megvigasztalták” őket, hogy a rotáció elvén tudják csak kivonni a most Donbassz-környékén lévő katonákat, amennyiben a mostanság behivott újoncok kiképzése befejeződik. De ez is eltart legalább két hónapig. Ám a csapatok kivonását AZT KÖVETŐEN SEM TERVEZI KIJEV!
A forgalmat teljesen lebénitó útlezárásos demonstráció miatt több tiz kilométeres járműoszlop torlódott fel mindkét irányban.
A hőmérséklet délre elérte a 35 fokot.
Volinyban a helyiek kétnapos gyászt hirdettek meg.
Van azonban a történetnek egy érdekes vetülete. A döbbenet-ami a tájékozatlanságból, a kijevi junta hazugságából fakad. Amely igyekszik minden agyonhallgatni mindarról, ami az országban történt-történik, és önfényezéssel árasztja el Ukrajnát, meg az EU és a NATO dicsőitésével, és Oroszország gyalázásával.
A volnahovai katasztrófa elemi erővel csapott le Nyugat-Ukrajna lakosságára, amely fölocsúdva az első döbbenetéből-mély gyászba merülve a
KIJEVI PUCCSISTA HATALMAT OKOLJA A VÉRES VALÓSÁG ELŐIDÉZÉSÉÉRT!

http://balrad.wordpress.com/2014/05/25/ukrajna-voliny-gyaszol-es-tiltakozik/


süti beállítások módosítása