Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az „eltünt“ malajziai Boeing 777-es ikertestvérén atombomba volt

2014. május 24. - Andre Lowoa

2014. december 21 megj: Ez az egyik legnagyobb nézettségü francia állami csatornán, a "France 24"-en jött le: http://www.france24.com/en/20141218-dugain-malaysia-airlines-mh370-disappearance-diego-garcia-cover-up

"A közismert francia szerzö, Marc Dugain arról spekulál, hogy az MH370 "lehekkelés által" lett eltérítve, majd az amerikaiak löhették le, s valószínüleg az indiai-óceáni amerikai Diego Garcia katonai támaszpont közelében zuhanhatott az óceánba".

A háttérben valami ugyancsak "szikrázhat" a francia-amerikai kapcsolatokban is, ha a francia föáramú média - amely egyébként az egyik legkeményebben cenzúrázott a világon - már ilyen cikkeket hoz le!


Gondolom, nem volt nehéz ráérezni, hogy a valójában az indiai-óceáni amerikai Diego Garcia katonai támaszpontra eltérített malajziai MH370-es járat körül valami nagyon vészjósló forgatókönyv volt kibontakozóban, látva a globális médiumok által az éterbe bocsátott, egymásnak ellentmondó dezinformációk tömkelegét. A titkolózás és a dezinformációk halmaza óriási volt, így pontos részletekbe még most is csak óvatosan bocsátkoznék, de azért mégis leírom, amit „hallani“. Két dolog biztos:

1. Az MH370-es az indiai-óceáni Diego Garciára lett eltérítve

2. A gép „ikertestvérének“ pedig atombombával a fedélzetén kellett volna rázuhannia „valahová“

Én úgy tudom, hogy a hágai nukleáris csúcsértekezletre lett volna a malajziai Boeing 777-es „ikertestvére“ rávezetve, megölve a világ jelenlegi vezetöinek nagy részét.

 

 

http://www.kormany.hu/hu/kulugyminiszterium/hirek/magyarorszag-a-harmadik-nuklearis...

 

"A 2010-es washingtoni, majd a 2012-es szöuli Nukleáris Védettségi Csúcs után 2014. március 24-25-én Hágában kerül sor a harmadik ilyen találkozóra.

... A hágai csúcson 53 állam- és kormányfő, valamint az ENSZ, az Európai Unió, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség és az Interpol vezetői vesznek részt."

 

A merénylethez nem az eredeti malajziai Boeing 777-est, hanem annak 28416-os sorozatszámú „ikertestvérét“ használták volna fel. A malajziai eltérített gép sorozatszáma 28420 volt.

 

A kvázi „nemzetközi repülönyilvántartónak“ számító planespotters.net adatbázisa szerint is az MH-370-es „ikertestvére“ 2013. október 21-én átkerült a malajziai légitársaság tulajdonából egy kevésbé ismert légitársaság, a GA Telesis tulajdonába, mely azt 2013.november 4-töl egy tel-avivi hangárban tárolta Izraelben:

 

http://www.planespotters.net/Production_List/Boeing/777/28416,N105GT-GA-Telesis.php

 

 

A Telesis tulajdonosa kapcsolatokkal rendelkezik az amerikai haditengerészethez, illetve annak nagyhatalmú titkosszolgálatához, az ONI-hez (mely a whatdoesitmean.com-ot is üzemelteti)

 

Igen, az ONI nyakig benne volt a dologban, mint ahogy anno a szept. 11-i merényletekben is . Az ONI-ról tudni kell, hogy pozitív és nagyon negatív elemensek egyaránt megtalálhatóak benne.

 

A malajziai gép „ikertestvére“ késöbb Izraelböl elrepült Floridába, ahol az ONI sötét elemensei, egy ún. „deep black-op“ (mélységi fekete müvelet) keretében felszerelték mindenféle „láthatatlansági berendezésekkel“ (amikkel egyébként a kábítószereket tonnaszám szállító CIA-s repülök is újabban fel vannak szerelve) illetve az atombombával.

 

A világ sorsát az mentette meg, hogy ezek a „láthatatlansági berendezések“ valamiért nem müködtek tökéletesen, s a gépet észrevették a hollandiai radarok.

 

2014. március 24:

Két F-16-os fogott el egy teherszállító gépet

(Twee F-16's onderscheppen vrachttoestel )

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/twee-f-16s-onderscheppen-vrachttoestel

 

„Mint kiderült, egy a LAN Cargo tulajdonában levö Boeing 777-esröl van szó, ... mely Miamiból repült, de a holland légtérben az irányítótornyok nem tudtak kapcsolatba lépni vele.

(„Naar later bleek ging het om een vrachtvliegtuig, een Boeing 777F van LAN Cargo, ... Het toestel uit Miami vloog in het Nederlandse luchtruim en men kon geen verbinding met het toestel krijgen.“)

 

A malajziai gép „ikertestvére“ egy amerikai teherszállító légitársaság, a LAN Cargo színeire lett átfestve, így próbált volna rázuhanni a hágai nukleáris csúcsértekezletre, ha nem veszik észre a hollandiai radarok. A LAN Cargo fö szimbóluma egy „dinamikus“ kinézetü pentagram.

 

Hogy pontosan mi történt, azt nem tudni, de szerintem az ONI pozitív elemensei állíthatták be a „láthatatlansági berendezéseket“ szándékosan tökéletlenül , melyek amúgy a kábítószereket csempészö CIA-s gépek esetében többnyire kifogástalanul müködnek.

 

Amennyiben az akció sikerült volna, a globális médiumok természetesen úgy tálalták volna a dolgot, hogy az eredeti malajziai MH370-est vezették rá a csúcsértekezletre „iráni terroristák“.

 

E célból lett bedobva a médiumokba az a kitalált információ, miszerint „hamis útlevelekkel“ rendelkezö irániak utaztak a malajziai MH 370-es járaton. A fiktív sztori készítöi viszont elkövették azt az ostoba-tragikomikus hibát, hogy mindkét állítólagos „iráninak“ ugyanazokat a lábakat másolták oda grafikus szoftverrel a médiumokba bedobott felvételeken:

 

Félö az MH370-es körül valami rejtegetve van, mivel az (iráni) utasoknak ugyanazok a lábaik vannak

(Fears of a cover-up amid claims pictures show passengers with the same set of legs)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2587554/Did-somebody-doctor-photo-men-took-Flight-MH370-Fears-cover-amid-claims-pictures-passengers-set-legs.html

(itt javasolnám, hogy a legközelebbi akciókor 13-szor másolják oda ugyanazokat a lábakat...!)

 

Bizarr illuminátus piramis volt a hágai nukleáris értekezlet fö szimbóluma

(World Leaders Wear Bizarre Illuminati Pyramid at Nuclear Summit)

http://www.infowars.com/world-leaders-wear-bizarre-illuminati-pyramid-at-nuclear-summit/

 

A legtöbb világvezetö viselte is a ruhájára kitüzve. A Sátán minden bizonnyal szabadulni próbált tölük, az emberiséggel együtt..

 

A merényletkísérletet sokan összefüggésbe hozzák ezzel a Vatikánban történt rendkívül bizarr incidenssel is:

 

Dolllár ezermilliárdnyi értékü „hamis kötvényt“ próbált meg elhelyezni két férfi a Vatikán bankjában

http://www.foxnews.com/world/2014/03/30/italian-police-say-2-men-with-false-bonds-tried-to-access-vatican-bank-in/

 

A kulisszák mögött a harc továbbra is gátlástalanul folyik a nemzetközi pénzügyi rendszerért is, s mindez arra vall, hogy a harcnak a nukleáris fegyverekkel vívott zsarolás is szerves részét képezi.

 

Aggasztó, hogy pár hónapon belül ez már a második olyan súlyos incidens volt, mely miatt szószerint az egész világ sorsa forgott kockán, az elöbbi a 2013 októberi sikertelen charleston-i nukleáris merényletkísérlet volt, mely mellesleg szintén „hemzsegett“ az illuminátus szimbolikától. Mint már az Emberiség származása - 2. rész c. írásban is említettem:

 

„Mit gondolsz, miért pont 33 fokozata van a valamikor a 16-17. században létrejött szabadkömüvességnek? Azért mert a Hermon hegy a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik.

 

Az amerikai szabadkömüves központnak számító dél-karolinai Charleston egyike azon kevés nagyvárosoknak a világban, mely - akárcsak a Hermon hegy Izraelben – a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik. Charlestonban alakult meg az elsö nagy „Scottish rite“ szabadkömüves páholy az USA-ban valamikor a 18. század végén, s itt kezdödött volna el az USA elpusztításának folyamata is a 21. század elején, a szimbolikus 13-ik esztendöben.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=128:malaj-gep&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

süti beállítások módosítása