Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A német gazdaság nem kér a szankciókból

2014. május 19. - Andre Lowoa

Az eddigi szankciókat védelmébe vette Frank-Walter Steinmeier, azonban új intézkedéseket nem tart célszerűnek az Oroszországi Föderációval szemben. "Konfrontáció helyett együttműködést szeretnénk Moszkvával." - jelent meg német külügyminiszter hétvégi interjújában, melyet a Thüringische Landeszeitungnak adott.

Hídfő.net | Frank-Walter Steinmeier

"Nem szabad automatikusan szankciókat bevezetnünk, mert az csak olyan zsákutcába vezet bennünket, ahol már nem lesz módunk élni a politikai lehetőségeinkkel." - nyilatkozta Frank-Walter Steinmeier. Mondta ezt annak a tudatában, hogy a közvélemény, német politikusok és az üzleti élet szereplői is mind egyre inkább szkeptikusabb hangot ütnek meg a további szankciók bevezetését illetően.

Németország tudatában van annak, hogy a további negatív intézkedések csak a saját - Oroszországban lévő- befektetéseiket lehetetlenítik el, valamint csak felgyorsítják az Oroszországi Föderáció Kína felé fordulását, amivel hamar kiválthatja az egyre problematikusabb európai piacot. Ennek aktualitását pont az adja meg, hogy a napokban Vlagyimir Putyin Kínába látogat a két ország gazdasági kapcsolatainak magasabb szintre emelése okán.

A súlyosabb gazdasági szankciók nagy mértékben veszélyeztetik a németországi munkahelyeket és cégeket, hiszen helyrehozhatatlan károk keletkeznének és jelentős piacvesztés következne be egy ilyen helyzetben. Ezzel a német politikát a háttérből irányító cégbirodalmak teljesen tisztában vannak, ezért jelezték aggodalmaikat a német vezetés felé. Természetesen a német gazdaság gyengülése a legnagyobb mértékben Németországgal kereskedő országoknak - így hazánknak is - súlyos gazdasági problémákat okozhat. 

Egyre inkább igazzá válik Szergej Lavrov előrejelzése, hogy az USA rendkívül meggondolatlan külpolitikájának árát az Európai Unió országai fogják súlyosan megfizetni. Úgy tűnik, kezdik felismerni a helyzetet Berlinben is.


http://www.hidfo.net/2014/05/19/nemet-gazdasag-nem-ker-szankciokbol

süti beállítások módosítása