Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kijev vágóhídra küldi a belső ellenzéket

2014. május 18. - Andre Lowoa

Az ukrán elnöki székért folyó harcban Dimitrij Jaros a Jobb Szektor vezetője is részt vesz, aki megválasztása esetén azonnal nagyszabású partizánháborút indítana a függetlenedő Donyeck és Luganszk térségében. Az elnökjelöltek vitaműsorában elmondta, hogy a Jobb Szektor Mozgalom tagjai jelenleg a Nemzeti Gárda "gerincét" alkotják és a Donbasz-1 nevű különleges alakulatuk is már harcban áll Kelet-Ukrajnában a "terroristákkal". Állítása szerint most éppen a Donbasz-2 nevű egység újoncokkal való feltöltése zajlik, és a harmadik ilyen osztag megszervezése is folyamatban van. Az ország gazdaságának talpra állításáról, vagy az oligarchák elleni harcról nem sok szó esett, mindössze annyi, hogy újfajta adórendszert vezetne be, ami a kis és középvállalkozások segítését helyezné előtérbe az oligarchák támogatása helyett.

Hídfő.net | Dmitrij Jaros

A szomorú valóság ott érhető tetten, hogy Jaros gyakorlatilag vágóhídra küldi mozgalmának tagjait, akiknek nagyobb része most érte csak el a felnőtt kort. Az ukrán hadsereg átálló egységei által egyre nagyobb mennyiségű fegyverzethez jutó donyecki Népi Milíciák ellen pedig eddig is kudarcot kudarcra halmoztak ezek a különleges egységnek nevezett politikai szabadcsapatok. Az alaposan megvezetett ukrán ifjúság így válik tömegsírok töltelékévé. A Jobb Szektor és a Nemzeti Gárda veszteségeit pedig legtöbb esetben "dezertőrként" írják le a kijevi propaganda érdekei miatt.

Hídfő.net | Jobb Szektor fiatalok

Még ha meg is valósulna a grandiózus partizánháborús terv Kelet-Ukrajnában, a Jobb Szektor leendő gerillái a hozzájuk ellenséges lakosság aktív ellenállása miatt nem tudnának ilyen módszerekkel sem katonailag értékelhető eredményeket elérni, - de a valódi cél nem is ez.

A Jobb Szektor tagjainak feláldozásával az illegitim kijevi kormány a még nála is radikálisabb - belső - ellenzékét küldi a biztos halálba az USA érdekeiért, és saját helytartói hatalmának megszilárdításáért.



http://www.hidfo.net/2014/05/18/kijev-vagohidra-kuldi-belso-ellenzeket




Gázos Julcsa agya teljesen elszállt! A realitásokat teljesen figyelmen kivül hagyva, a levitézlett kontyos ribanc úgy véli, hogy a mához egy hétre lebonyolitandó “elnökválasztás” után Ukrajna kérni fogja felvételét az EU-ba! A végletekig megkergült némber tudatáig ezek szerint még nem jutott el a hir Brüsszelből, miszerint az EU-további bővitése hosszú időre jegelve van!

Gázos Julcsa elővezetett egy másik orbitális marhaságot is. Szerinte ugyanis hamarosan referendumot rendeznének Ukrajnában a NATO csatlakozás kérdésében. Ez a lotyó még nem fogta föl, hogy a dolgok forditva szoktak történni. Először NATO-csatlakozás (mert ugye meg kell előbb teremteni a rabolandó javak védelmét, és csak ezt követően VÁLNA lehetővé az uniónak való zsákmányfölajánlás-azaz a csatlakozás!
A NATO az hajlana is Julcsa lázálmának a megvalósitására, de hát a kontyos ribanc már nem politikai tényező Ukrajnában. Vetnek neki legföljebb egy széket a Radábon-oszt’ kuss a továbbiakban.
Az “Elnökválasztás” nagy esélyese, a csokigyáros-milliárdos Porosenko azért józanabb fejjel gondolja a dolgokat.

Tegnap Krivoj Rogban úgy nyilatkozott Porosenko, hogy szerinte szó sem lehet a NATO-csatlakozásról szóló népszavazásról, mert az ország ebben a tekintetrben a végletekig megosztott. Megemlitette, hogy a lakosság többsége amúgy is NATO-ellenes, és ha egy referendum ezt az álláspontot szentesitené, akkor a téma akár végleg is lekerülhetne a napirendről.
Az EU-val kapcsolatban megjegyezte, hogy az ukránok többsége-szerinte EU-párti, de ő a jelek szerint viszont tisztában van azzal, hogy az EU nem ukrán-párti. Amúgy ezt a témát tovább nem is feszegette.
Az ukrán közvéleménykutatók nagyjából megegyeznek abban, hogy a jövő vasárnapi “elnökválasztást” már akár az első fordulóban megnyerheti Porosenko. Prognózisaik szerint a csokoládégyáros oligarcha a megkérdezettek 33,7-34,5 százalékának szavazatait szerezheti meg, mig legfőbb ellenlábasa-az eszement russzofób Gázos Julcsa talán ha 5,0-5,5 százaléknyi szavazatra számithat.
Persze jövő vasárnapig még sok viz lefolyik a Dnyepren, és sok minden történhet. Az, hogy Gázos Julcsa “feltámadjon” teljességgel kizárt-viszont akár kútba is eshet az egész “elnökválasztás”-hiszen bizony előfordulhat, hogy a részvételi arány alatta marad a szükségesnek.
Donbassz a maga 7 és fél millió lakosával eleve nem fog szavazni. Harkov erősen megkérdőjelezhető szavazási hajlandósággal bir, mig a Zaporizzsja-környéki kozákság is inkább a távolmaradást választja majd. Délkelet-Ukrajna részvételi aránya is igencsak billeg, mig a Podkarpatszkij Rusz megintcsak nem fog választani.
A Bal-Rad Információi szerint Kárpátalja magyarsága inkább hajlik Porosenko felé, ám a részvételi hajlandósággal itt is komoly gondok vannak.
(B-R)

süti beállítások módosítása