Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kanada kettős játéka Oroszországgal

2014. május 18. - Andre Lowoa

Kanada, mint a NATO egyik leghűségesebb csatlósa, eddig 80 orosz politikus és gazdasági vezető ellen vezetett be beutazási tilalmat és különféle szankciókat. Kanada most azonban "meglepő" módon nem teljesítette az Egyesült Államok kérését, és nem tiltotta ki a RoszNeft olajipari és a RoszTech technológiai vállalatok vezéreit az országból. Természetesen a nyugati érdekszférára jól jellemző pénzalapú megközelítés hirtelen itt is felülírta a politikát. Csak nem tanult Kanada a Visa és a MasterCard esetéből?

Hídfő.net | Igor Szecsin RoszNeft vezérIgor Szecsin RoszNeft vezér.

A történet azzal kezdődött hogy a RoszTech és a kanadai illetőségű Bombardier Inc. vállalatok szerződést írtak alá 100 rövid hatótávolságú repülőgépről 3.4 milliárd dollár értékben még 2013-ban. Ez az üzlet most az ukrajnai események miatt bevezetett oroszellenes szankciók miatt veszélybe került. A kanadai kormány pedig nincs abban a helyzetben, hogy egy ilyen kaliberű üzletnek keresztbe tegyen, főleg, ha az egyik fél az egyik legnagyobb vállalat Kanadában. "Mi legyen hát a helyzet szép feloldása?" - kérdezhették a kanadai döntéshozók. És megszületett a következő nyilatkozat: "Kanada célja Oroszország szankcionálása, de nem kanadai vállalatok kárára." - nyilatkozta egy magas rangú ottawai kormányhivatalnok - "Továbbra is nyomást fogunk gyakorolni Oroszországra, és ragaszkodunk a szövetségeseink által megfogalmazott politikai megoldásokhoz, de Kanada érdekét is szemmel kell tartanunk ebben a folyamatban".

Érthető. Tehát ha a legkisebb jele van annak, hogy esetleg a nagy szavakkal megfogalmazott szankciók a demokrácia védelmében visszaüthetnek az adott országra gazdaságilag, akkor visszavonuló. A fent említett 80 orosz politikus ellen meghozott beutazási tilalom pedig a kanadai színjáték legszebb része, hiszen majdnem biztos, hogy ebből a 80 emberből 79 soha az életében nem tervezett kanadai utat.



http://www.hidfo.net/2014/05/18/kanada-kettos-jateka-oroszorszaggal

süti beállítások módosítása