Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Összesítették a Szlavjanszk körüli harcok veszteségeit

2014. május 17. - Andre Lowoa

Vjacseszlav Ponomarev, Szlavjanszk népi polgármestere a következő adatokat közölte a média munkatársainak a harcokban elszenvedett veszteségekről: 2014. május 2-a és 12-e közt a Kijevhez hű fegyveres erők 650 fős veszteséget szenvedtek, melyekben benne foglaltatnak a sebesültek és a halottak is egyaránt. Ebből 285 fő a Jobb Szektor fegyverese, 120 fő az ukrán Nemzeti Gárda kötelékéből, 90 fő az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) egységeiből, 70 fő pedig külföldi zsoldos volt. A többi azonosíthatatlan.

Hídfő.net | Donyecki Népi Milícia

A Népi Milíciák eddig 8 halottat és 3 sebesültet vesztettek a harcokban. Alacsony veszteségeik arra vezethetőek vissza, hogy tagjaik és parancsnokaik nagyobb része olyan tapasztalt önkéntes, aki már harcolt valamilyen fegyveres konfliktusban, Afganisztánban vagy Csecsenföldön. További előnyük, hogy védelemben küzdenek, jelentős helyismerettel és a lakosság közel teljes támogatásával.

Hídfő.net | Donyecki Népi Milícia

http://www.hidfo.net/2014/05/17/osszesitettek-szlavjanszk-koruli-harcok-vesztesegeit



A CIA tagadja, hogy 13 ügynöke halt meg Kelet-Ukrajnában


Tagadja az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), hogy Kelet-Ukrajnában a kijevi rezsim és a helyi önvédelmi alakulatok közti összecsapásokban több ügynökük is meghalt. A CIA-t az kényszerítette nyilatkozatra ezügyben, hogy Vjaszecslav Ponomariov, a kelet-ukrajnai Szvavjanszk népi kormányzója közzé tette a listát a város körüli harcok során elszenvedett veszteségekről. A kormányzó szerint 650 kijevi fegyveres halt meg, sérült meg vagy esett forgásba az elmúlt 10 nap során. Közülük 70 fegyveres külföldi állampolgár, 13 az amerikai Szövetségi Nyomozóhivatal és a CIA ügynöke volt.

A vádakra az USA németországi nagykövetségéről a Twitteren válaszolt egy amerikai tiszt, aki annyit mondott, hogy a kelet-ukrajnai veszteségekről közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak. Ez a gyakorlatban annyit jelenthet, hogy nem annyi CIA ügynök halt meg Kelet-Ukrajnában, amennyit a helyi vezetők gondolnak. Mindez a lényegen semmit nem változtat, vagyis, hogy Szlavjanszk környékén az ukrán hadsereg egyenruháját viselő fegyveresek közt rengeteg a külföldi állampolgár, vagyis a nyugati országok katonai beavatkozást hajtanak végre egy területen, ami nemzetiség által abszolút többségben lakott terület és a közelmúltban népszavazással rendelkezett a független állam alapításáról.

Hídfő.net | Szlavjanszk

Friss hírek szerint a nyugati országok átfogó hadművelettel reagálnak a demokratikus véleménynyilvánításra, és kiújultak a harcok Szlavjanszk környékén. A Donyecki Népi Köztársaság vezetői felajánlották Kijevnek, hogy visszaszolgáltatják a Donyeckben maradt összes ukrán nemzeti szimbólumot, ukrán zászlókat a hivatalokból, mivel a terület már nem Ukrajna része. Kijev újabb offenzívával reagált a tárgyalási kezdeményezésre. Mégtöbb külföldi katona érkezik Kelet-Ukrajnába, - amit utólag természetesen tagadni fognak.


http://www.hidfo.net/2014/05/18/cia-tagadja-hogy-13-ugynoke-halt-meg-kelet-ukrajnaban




Erős robbanások hallatszanak Szlavjanszkban


Szlavjanszk központjában erős robbanások hallatszanak, csata folyik, a népfelkelők közül egy súlyosan megsebesült – közli a média.

Az összeütközés helyszínén világító rakéták láthatók és vadászgépek szállnak. A helyi lakosok azt írják a szociális hálózatokban, hogy erős robbanásokat hallanak, rezegnek az ablaküvegek.

A szemtanúk szerint a csata Ukrajna nemzeti gárdája és az ország föderalizálásának hívei között folyik.

Kijev nagy méretű hadműveletet folytat Ukrajna keleti részén, ahol töretlenül tartanak a föderalizmus híveinek tiltakozásai. A legerősebb ellenállás Szlavjanszkban, valamint Kramatorszkban és Mariupolban alakult ki.

eközben Washingtonban:

- Obama elnök megdícsérte az ukrán kormányt az ország egyesítésére irányuló erőfeszítéseiért a május 25-i szabad és tisztességes elnökválasztás lebonyolítása útján. Ez az alkotmányos reform átfogó folyamatához vezet - áll a Fehér ház nyilatkozatában.


http://jovonk.info/2014/05/17/eros-robbanasok-hallatszanak-szlavjanszkban

süti beállítások módosítása