Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kémek a magyar politikában, vagy magyar politika kémek által?

2014. május 17. - Andre Lowoa

Oroszországnak kémkedéssel vádolják az atlantisták a Jobbik egyik politikusát, Kovács Bélát, akit jelenleg azzal gyanúsítanak, hogy az Európai Unió intézményeiben folytatott információgyűjtést. A kémvádat azzal támasztják alá, hogy Kovács Béla havi rendszerességgel az orosz fővárosba látogat, felesége orosz-osztrák kettős állampolgár, a politikus pedig a nyolcvanas évek közepétől a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében tanult. Hogy az orosz titkosszolgálatoknak miért lenne szüksége egy Kovács Bélára az Európai Uniós intézmények jelentette biztonsági kockázatok kezeléséhez, odáig már nem jutott el a vádaskodók gondolatmenete.

Akit a kémek kémkedéssel vádolnak - újabb belpolitikai bohóckodás

Vannak azonban ennél jóval aggasztóbb dolgok a magyarországi politikában, - hogy a Kovács Bélázás ne terelje a közönség figyelmét, mi is felhívnánk a figyelmet néhány ilyenre. A magyar pártok politikusai havi rendszerességgel utazgatnak Brüsszelbe és Washingtonba. Ez tény. Nézzék meg bármelyik vezető (vagy külkapcsolatokat intéző) politikus napirendjét. Nagy aktatáskákkal utaznak, ahogy a diplomatáknál az szokás. Nem egy alkalommal Orbán Viktor a többezer civil halálos áldozattal járó háborúk kirobbantásáért felelős Barack Obamával is tárgyalt. Folytassuk tovább a vádaskodó atlantisták logikáját. Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány ösztöndíjával tanult az oxfordi Pembroke College-ben, ahol az angol liberális filozófia történetét hallgatta. A Soros által fizetett tanulmányok olyan hatással voltak rá, hogy be se fejezte őket, ehelyett hazajött és alapított egy az Oxfordon ihletett liberális pártot, amit Fidesz-nek hívnak. Soros György amerikai és izraeli állampolgár, és elsődleges anyagi támogatója annak az Ellenzéki Kerekasztalnak, ami Magyarországon a rendszerváltást megcsinálta. A fentieknek megfelelő logika szerint így Orbán Washington kéme, aki az Európai Unió intézményei után kémkedik az amerikaiaknak. Ha Kovács Béla orosz kém, akkor Orbán amerikai kém. Mindenki döntse el magában, melyik eset a súlyosabb: ha egy idegen ország kéme egy ellenzéki párt európai uniós listáján van, vagy ha az idegen kém harmadszorra is az ország miniszterelnöke. Igaz, Orbán nem nevezhető kémnek, mivel nem felderítői feladatot lát el, hanem helytartói szerepet tölt be, ami jóval súlyosabb eset. Nyugati országban végezte tanulmányait, majd 1999-ben aláírta Magyarország csatlakozási jegyzőkönyvét a NATO-hoz, ami évtizedekre beszűkítette hazánk külpolitikai mozgásterét.

Lássuk sorban a többieket: a teljesség igénye nélkül a második Orbán-kormány hemzseg az olyan példáktól, aminek kapcsán a közvéleménybe okkal robbanhatna be a téma, hogy Magyarországot nyugati ügynökök irányítják. Martonyi János külügyminiszter, 1968-ban a City of London College-ban nemzetközi kereskedelmi jogot tanult. 1970-ben a hágai Nemzetközi Jogi Akadémián tanult nemzetközi kereskedelmi jogot. Miután elvégezte nyugati tanulmányait, külügyminiszterként kizárólag a nyugati érdeket képviselő nyilatkozatokat olvasott fel, hazánk nyugati orientációjának fontosságáról és elsődlegességéről. Egyetlen olyan példát nem lehet felhozni, amiben Martonyi a magyar külügy önálló döntését fejezte volna ki, szinte minden esetben a Washington vagy Brüsszel által fogalmazottakat ismételte el. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere 1993 és 1995 között a Bonni Egyetemen tanult, ami Németország egyik elit egyeteme. Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter 1985-ben Soros György pénzén a Harvard Egyetemen tanult. 1987-től a Connecticut Egyetemen tanult, majd 1993-ban tért haza az Egyesült Államokból és EuroAtlantic néven alapított politikai tanácsadó céget. Az USA-ból hazatérését követően az atlantizmust képviselte a magyar politikában. Navracsics Tibor 1996-1997-ben szintén a Brightoni Egyetemen tanult.

Csupa nyugati egyetemeken végzett politikus vezeti az országot, és a nyugati érdeket nyíltan képviselik a magyar belpolitikában. Képviselőként a magyar állampolgárok problémái elé helyezték az "euroatlanti integráció elősegítését", vagyis a nyugati érdek kiszolgálását. Elhangzott, hogy a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézete együttműködik a KGB-vel. Felmerül a kérdés: a Magyarországon nem ellenzékben, hanem kormánypozícióban tevékenykedő politikusok által megjárt nyugati egyetemek nem működnek együtt semmilyen nyugati titkosszolgálattal? Tényleg ennyire naiv lenne mindenki? Soros György pedig pusztán jóindulatból támogatott néhány magyar fiatalt, nemes emberbaráti szeretetből, hogy aztán kormánypozícióba kerüljenek. Ha már ott vannak, véletlen a NATO-csatlakozást is aláírták, a szintén nyugati egyetemeken kiképzett baloldal pedig beléptette az országot az Európai Unióba. Aki ennyire szemellenzősen elhisz mindent a fővonalú médiának, az foglalkozzon csak a Moszkvába utazgató jobbikosokkal, - de ha valakinek egy csöpp esze van, azt sokkal jobban aggasztja, hogy a 25 éven keresztül az országot kizárólag olyan politikusok mozgatták, akik valamilyen neves nyugati egyetemen töltöttek néhány évet, majd hazajöttek és azonnal jó pozíciókba kerültek. Közben az ország leépült, ami ezeket a nyugaton kiképzett, felvilágosult gondolkozású ifjakat cseppet sem zavarta.

Kovács bélázás helyett ideje végre kitakarítani az atlantistákat a magyar politikából. 25 évük volt és látható, mihez kezdtek vele. Azok esetében kell "nemzetbiztonsági átvilágítást" kezdeni, akiknek elég pénze van pártot építeni (milliárdos összegek), és nyugati egyetemeken tanultak. Ja, hogy az nem lehetséges, mert a vizsgálatot végrehajtó szolgálatok élén is nyugaton tanult szakértők vannak? Az valóban probléma.

Molnár István

süti beállítások módosítása