Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Megkezdődött a népszavazás Kelet-Ukrajnában

2014. május 11. - Andre Lowoa

Reggel nyolc órakor megnyíltak a szavazóhelységek Kelet-Ukrajnában. A helyi önvédelmi erők biztosítják a szavazó helységeket, - 22:00-ig lehet leadni a voksokat. A népszavazás itt követhető élőben.

Hídfő.net | Megkezdődött a népszavazás Kelet-Ukrajnában

Beszámolók szerint a szavazófülkék megnyitásával együtt tüzérségi és kézi fegyverek hangját lehet hallani több város határában. A szavazóhelységek előtt hatalmas sorok állnak a városokban. Luganszkban már az első két órában leadta voksát a lakosság 20 %-a. A várható részvételi arány nagyon magas lesz a közvélemény-kutatások alapján.

Hídfő.net | Megkezdődött a népszavazás Kelet-Ukrajnában

Lugnaszk megyében harminc nemzetközi megfigyelő kíséri figyelemmel a szavazásokat. Donyeck megyében azonban nincsenek külföldi megfigyelők, mivel ebben a régióban az elmúlt napok véres összecsapásai miatt senki nem vállalta a részvételt. Ennek ellenére, a helyi választási elnök szerint a kapuk nyitva állnak, bármilyen megfigyelő jöhet. Attrocitásról idáig egy helyen szólt hír, egy kisebb csoport - 3 fő - próbálta elvenni a szavazólapokat, de a helyi önvédelmi erők eltávolították őket.

A nyugati kormányok már most jelezték, hogy nem ismerik el a népek önrendelkezését, megtagadják a demokratikus jogokat, mivel a szavazás eredményét előre "illegitimnek" nyilvánították. Jellemzően a nyugatra, a demokrácia csak addig tart, ameddig nekik abból hasznuk származik.

A térségi vezetők egyértelműen kijelentették; amennyiben a szavazáson a szakadás mellett dönt a terület, már minden jogalap, demokratikus felhatalmazás megvan arra, hogy hivatalosan is elszakadjanak Ukrajnától, és a kijevi junta fennhatósága alól.


http://www.hidfo.net/2014/05/11/megkezdodott-nepszavazas-kelet-ukrajnaban



Putyin ravasz trükkel fejezte ki támogatását a kelet-ukrajnai népszavazáshoz

2014. május 10-én Vlagyimir Putyin egy jótékonysági jégkorong meccsen vett részt, mint játékos. A hivatalos sajtóközlemény szerint az orosz elnök egy amatőr jégkorongosokból álló csapat tagja, akik orosz jégkoronlegendákkal küzdöttek meg a sportág további népszerűsítése érdekében. A meccsre a téli olimpiai játékok helyszínén, Szocsiban kerult sor. Eddig alapvetően ez nem is lenne érdekes hír, azonban, az orosz elnök figyelmesen elrejtett egy üzenetet, ami egész meccs alatt látható volt. Putyin mezének száma a 11-es volt, ezzel fejezte ki támogatását a Kelet-Ukrajnában ma folyamatban levő népszavazáshoz.

Hídfő.net | Putyin ravasz trükkel fejezte ki támogatását a kelet-ukrajnai népszavazáshoz

https://www.youtube.com/watch?v=K-Pd9uMwdkg



Nagy a választói aktivitás Donbasszban!


A Luhanszk-területen a referendumon délelőtt 10-óráig a jogosultak 22 százaléka szavazott!-tájékoztatta a RIA Novosztyi hirügynökséget Vaszilij Nyikityin az önvédelmi erők szóvivője.

Местные жители в очереди во время выездного голосования на референдуме о статусе самопровозглашенной Луганской народной республики в селе Терновое под Луганском.

Borisz Litvinov a Donyecki Népköztársaság Központi Választási Bizottságának koordinátora arról tájékoztatott, hogy a Donyeck-régióban is elindult a népszavazás.

Очередь на избирательный участок в Мариуполе на референдуме по вопросу о независимости самопровозглашенной Донецкой народной республики

A főbb helyeken zavartalan a referendum menete. 1527 szavazóhelyen voksolhatnak a szavazók. Nyilvánvaló, hogy a legnehezebb helyzetben Mariupol van e téren, de ott is zajlik a népszavazás.
Kommunikációs problémák miatt jelenleg nem lehet átfogó képet alkotni a dolgok menetéről, és a koordinátor tájékoztatása szerint Donyeck 118 választókerületéből 12-ről kevés az információjuk.
Artyemovszkban és Kramatorszkban 35 szavazóhelység és öt mobil szavazatgyűjtő működik. Ebből a két városból azt jelentették, hogy a “nemzeti” gárda harci kutyái a környéken ólálkodnak.
Szlavjanszkban 53 szavazókörben voksolhatnak a választók, Andrejevka faluból viszont azt jelentették, hogy hajnali három óráig a faluban koslattak a Jaros-kutyák.
(Forrás: RIA Novosztyi)



Referendum Donyeckben és Luhanszkban! Kövesse élőben! (Frissitve)
Mint olvasóink már tudják, mára a kelet-ukrajnai térség két régiójában, az úgynevezett Donbasszban-Donyeck és Luhanszk régiókban-referendumot irt ki tart meg a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság ideiglenes kormánya.

ref1

A népszavazáson a két Népköztársaság lakossága eldöntheti, hogy független államokként kivánnak a továbbiakban létezni, vagy az USA-Izrael-Eu-NATO-bérenc kijevi cionfasiszta horda kiszolgálója és alávetettje lesz.

ref2

Polgárháborús körülmények között, a Turcsinov-Jacenyjuk klán gyilkos ösztönű martalóchadának vérengző bosszúhadjárata közepette kerül ma sor a referendum megtartására. Prognosztizálható, hogy a mai napőon is erőszakos cselekmények fognak történni a két Népköztársaság területén.

ref3

Mind Ukrajna, mind pedig a nyugati világ közvéleménye roppantul félretájékoztatott az elfogult, és a hóditók szándékait kiszolgáló mainstream médiák egyoldalú hirözöne által. https://www.youtube.com/watch?v=v-JfO34vFDk
A mai nap történéseiről ezért a közvélemény más hirforrásokból is, akár azonnal értesülhet az alábbi helyi online hirforrásokon keresztül:
http://vk.com/public70830331Война-Онлайн
http://www.voicesevas.ru/mapsВоенный Маркер – Наносите на карту передвижения войск фашистов
http://voicesevas.ru/mail.html – Доложить о ситуации на Юго-Востоке
http://www.voicesevas.ru/stream – Стрим-трансляции из городов Юго-Востока
https://www.youtube.com/user/GolosSevastopol/videos – наш канал на YouTube
http://colonelcassad.livejournal.com/1548575.html – сбор средств для Юго-Востока
http://www.voicesevas.ru/news/yugo-vostok/voina-na-yugo-vostoke-onlain-10-05-2014-.html – трансляция на “Голосе Севастополя”.
Прямое включение с избирательных участков!
с 8-00 по Киеву:
ustream.tv/channel/newsfront – Луганск
ustream.tv/channel/newsfront1 – Донецк |Саша
ustream.tv/channel/newsfront4 – Мариуполь |Влад
És hát nyilvánvaló, hogy a Bal-Rad is folyamatosan fogja tájékoztatni olvasóit az eseményekről.
A referendum kijevi idő szerint reggel nyolc órakor (magyar idő szerint hét órakor)-a jelen cikk közzétételekor kezdődik.
Frissités 11-órakor:
A nyugati “fősodratú” károgva számol be a Donbasszban zajló referendumról, akárcsak a kijevi hiénaklán médiái.

voks1

Az igazság pedig az, hogy óriási a választói aktivitás a térségben. A valószinűsithető részvételi arány 80 százalék körül lesz.

voks2

Tömegek várnak hosszú-tömött sorokban Donyevkben és Luhanszkban, hogy szavahassanak. Az erről szóló, és az ezt tanúsitó képeket Szveta küldte.

voks3voks4voks5voks6voks7voks8voks9

A két érintett régióban egyébként valamivel több mint 7 millió ember él, ami Ukrajna teljes népességének majd’ 16 százaléka.
Frissités 11:30
Dacára a gyásznak és minden nehézségnek, Mariupolban is zajlik a referendum.

https://www.youtube.com/watch?v=Jh5L8dnvgxo

A szavazóhelyiségeknél nagy sorok alakultak ki!

http://balrad.wordpress.com/2014/05/11/referendum-donyeckben-es-luhanszkban-kovesse-eloben/



süti beállítások módosítása