Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Levél Turcsinovnak! Újabb ok az izgalomra a hiénafalka főnökének

2014. május 11. - Andre Lowoa

A Moldovában élő orosz nemzetiségűek közössége levelet irt a kijevi falkavezérnek-Turcsinovnak. Nem éppen magasztaló irás! Sőt! Nem ártana, ha figyelmesen elolvasná a klánfőnök! És megszivlelné a levélben foglaltakat!
A levél eképpen fogalmazódott:
Alekszandr Turcsinovnak, Ukrajna illegitim elnökének.
Elnök Úr!
Ön paranvsot adott Ukrajna fegyveres erőinek, hogy öljenek meg minden olyan állampolgárt, akik nem értenek egyet a jelenlegi politikai kurzussal, Ukrajna mostani központi vezetésével.
Segédtisztje azonnal illegális fegyveres bűnbandákat szervezett, többek között a kegyetlenségeiről elhiresült “Jobb Szektor” nevű zsoldossereget.
Az eredmény ismert! Legyilkoltak rengeteg ártatlan embert, többségükben orosz anyanyelvű ukrán állampolgárokat.
Pontosan ezért a Moldovai Köztársaság Orosz Közössége Kongresszusa úgy döntött, hogy minden erejével és tehetségével haladéktalanul az Ukrajnában élő orosz anyanyelvű honfitársaink védelmére kelünk.
Amennyiben Ukrajnában a továbbiakban is katonai erőt vetnek be a civil társadalommal szemben, közel négyezer jól képzett katonánk indul orosz anyanyelvű honfitársaink védelmezésére Ukrajnába.
Biztosak vagyunk abban, hogy Moldova példáját több ország önkéntesei is követni fogják.
Ez Ukrajna számára katasztrófális következményekkel járna.
Ezért aztán Moldova orosz közössége felszólitja Turcsinovot, hogy azonnal állitsa le a mészárlást!-vagy elindulunk Keletre!
Azonnal állitsa le a katonai erő alkalmazását, és haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat az érintett térség településeinek képviselőivel a konfliktus rendezéséről!
A határidő május 12!
Ha eddig a határidőig nem változtat eddigi magatartásán, és továbbra is orosz honfitársaink vérét ontja-seregünk megindul Kelet felé!
Higgye el nekünk: NEM ISMERÜNK HATÁROKAT, NEM TUDNAK MEGÁLLITANI BENNÜNKET!

levél

Русская община Молдовы Турчинову: Остановите бойню или мы двинемся на Восток!( Срок — до 12 мая)
Нелегитимному президенту Украины Александру Турчинову:
«Господин Президент!
Вооруженным силам Украины вы отдали приказ убивать граждан своей страны, не согласных с политическим курсом нынешнего центрального руководства Украины. Себе в помощники власть привлекла незаконные вооруженные формирования, в том числе известный своей жестокостью «Правый сектор».
Результатом начавшейся бойни стала гибель огромного количества мирных людей, среди которых много и российских соотечественников — потомственных жителей и граждан Украины.
В связи с этим российские соотечественники Молдовы требуют от Конгресса русских общин Республики Молдова немедленно начать работу по мобилизации добровольцев из Молдовы для защиты российских соотечественников в Украине. С каждым днем эти требования нарастают. Далее мы уже не в состоянии сдерживать людей.
Если в Украине будет продолжаться военное противостояние с гражданским обществом — вы откроете шлюзы для почти четырех тысяч хорошо подготовленных бойцов, готовых защитить от солдатских штыков российских соотечественников в Украине.
Уверен, что вслед за добровольцами из Молдовы в Украину хлынут добровольцы из других стран.
Для Украины это станет катастрофой.
Русская община Молдовы Турчинову: Остановите бойню или мы двинемся на Восток!
Поэтому я призываю вас, господин Президент, немедленно прекратить любые силовые действия и начать переговоры об урегулировании конфликта со всеми заинтересованными сторонами. Срок — до 12 мая. Если до этой даты ничего не изменится и будет дальше проливаться кровь российских соотечественников — отряды двинутся на Восток. И поверьте: никакие границы не смогут остановить их.
http://balrad.wordpress.com/2014/05/11/level-turcsinovnak-ujabb-ok-az-izgalomra-a-hienafalka-fonokenek/



Orosz küldöttség járt hivatalosan a Dnyeszter Menti Köztársaságban


Az orosz miniszterelnök-helyettes, és az általa vezetett orosz küldöttség 2014. május 10-én járt a Dnyeszter Menti Köztársaságban. A delegáció Tiraspolban találkozott a kormány képviselőivel, akik az ország lakosainak nevében 30.000 aláírást tartalmazó ívet adtak át Dimitrij Rogozinnak.

Dnyeszter Menti Köztársaság

Az aláírók mind támogatják az "Oroszországgal való újraegyesülés" kezdeményezést. A kezdeményezést a Dnyeszter Menti Köztársaságban működő "Egyesült orosz közösségek" nevű szervezet tartotta. Az orosz küldöttség ezután résztvett a Május 9 tiszteletére rendezett parádén, és elindult volna haza egy Yak 42-es fedélzetén.

Hídfő.net | Dimitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes átveszi az aláírásokat
Dimitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes átveszi az aláírásokat, Dnyeszter Menti Köztársaság, 2014.05.10.

A gép áthaladását azonban Ukrajna megtagadta a légterén, tekintettel, hogy az orosz miniszterelnök-helyettes nem kívánatos személy Ukrajnában. Ekkor a pilóta Románia felé próbálkozott, ám az áthaladást Románia is megtagadta, a hivatalos indoklás szerint "Az Egyesült Államok kérésére." Miután Románia is megtagadta a légtérbe való belépést, a delegéció gépe leszállni kényszerült Moldovában, ahol a legközelebbi orosz nagykövetség volt a gép akkori pozíciójához képest. Moldovában a gép leszállása után moldáv kommandósok rohamozták meg az orosz miniszterelnök-helyettes gépét, és elkobozták az "Oroszországgal való újraegyesülés" kezdeményezés aláírt íveit, és elhagyták a gépet. Ez több kérdést is felvet, azonfelül, hogy súlyos biztonsági kockázat 30.000 ember aláírásának átkerülése a moldáv kormányzathoz, tekintettel, hogy a Dnyeszter Menti Köztársaság Moldovából szakadt ki népszavazással.

Rogozin és kísérete, amiben részt vett több magas rangú tagja az orosz állami Dumának, egy civil járattal repültek haza Moszkvába.

Rogozin Twitteren reagált az eseményekre, miszerint "Romána tehát az USA kérésére lezárta a légterét előttünk. Ukrajna se enged át minket. Legközelebb egy TU-160-assal jövök majd." A TU-160 egyike a legmodernebb orosz vadászbombázóknak. A román külügy természetesen azonnal összecsinálta magát, és magyarázatot kezdett "követelni", hogy vajon Rogozin álláspontja tükrözi-e a hivatalos orosz álláspontot Románia felé. Rögtön magyarázkodásba is fogtak a román külügynél, értesítve az orosz külügyminisztériumot, hogy "Ők csak egyszerűen követték az EU és USA által megfogalmazott szankciókat".

A hírt a Dnyeszter Menti "Egyesült Orosz Közösségek" se hagyta szó nélkül, kijelentették, hogy 4000 jól képzett háborús veterán fegyverest küldenek Ukrajna azon részeire, ahol az orosz ajkú lakosságot atrocitások érik. A Dnyeszter Menti Köztársaság lakosainak 90%-a oroszul beszél.

Az ügy pikantériája, hogy Rogozin ma adott sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy a moldovai kommandósok a rakománynak nem azt a részét vitték el, ami az aláírás íveket tartalmazta. Rogozin sejtelmesen csak annyit mondott hogy "A rakomány azon részéről, ami az aláírásokat tartalmazta, már felszállás előtt gondoskodtunk". Legalább az oroszok mostmár tudják kivel hányadán állnak a régióban.


http://www.hidfo.net/2014/05/11/orosz-kuldottseg-jart-hivatalosan-dnyeszter-menti-koztarsasagban


süti beállítások módosítása