Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Európai parlamenti választás

2014. május 11. - Andre Lowoa

Hazánkban május 25-én kerül sor az EU parlament képviselőinek a megválasztására. A pártok megnevezték a képviselőjelöltjeiket és a nagyközönség majd dönt arról, hogy ki utazhat Brüsszelbe. A képviselőjelöltek döntő többségét nem ismeri senki, de ennek nincs is jelentősége. Annak sem sok, hogy melyik párt színeiben indulnak. A legnagyobb jelentőségű kérdés az, hogy a szavazók tudják-e, mire és miért szavaznak?

Az EU választások hivatalos jelmondata: „Vedd észre. Tégy érte. Légy része.” Hát akkor vegyük észre azt, hogy mit is képvisel Nyugat-Európa. A totális degenerációt és semmi mást. Nyugat Európa a buzik, a leszbikusok, a transzvesztiták világa. Erkölcstelenség, korrupció, magzatgyilkosság, kényelemhajhászás, lelketlenség jellemzi ezt a térséget. Minden közszereplő, elismert személyiség valamilyen szinten érintett a negatívumok vonatkozásában, tehát fizikai, vagy szellemi torzszülött.

A választások előtt került sor az eurovíziós dalfesztiválra, melyet teljes joggal nevezhetünk a választások előtti propagandaműsornak. Egy abszolút degenerált, szakállas, magát nőnek nevező transzvesztita bányarém nyerte egy semmirevaló visítozással ezt a dalversenyt. Politikai döntés eredményeként. Nem az a gond, hogy ilyen torzszülöttek léteznek, Magyarországon is mutogattak valamikor a legalsóbb népréteg örömére a Városligetben egy szakállas nőt. Sikeresen, mert a nagyérdemű boldog volt, mivel látott egy magánál is nyomorultabbat. Ez némi vigaszt jelentett számára. Az eurovíziós dalfesztiválon azonban más volt a helyzet. Ugyanis a közönség nem röhögött, hanem csodálta ezt a förtelmet. Ez azt jelenti, hogy kulturális, erkölcsi és szellemi szinten jogosan nevezhetjük torzszülötteknek mindazokat, akik tetszésüket bármilyen módon kinyilvánították. Az egész világ szeme láttára. Ez az EU egyik arca. Ezt is észrevettük!

A másik sem különb semmivel. Demokráciát, toleranciát hirdetnek, miközben a legpiszkosabb terrort alkalmazzák mindazokkal szemben, akik ellenvéleményt nyilvánítanak. Gyilkosoknak kijáró büntetéseket szabnak ki azokra, akik kételkedni mernek a dogmáikban, akik elénekelnek egy nekik nem tetsző dalt, vagy csak egy régi köszöntéssel üdvözlik egymást. Ilyen az emberiség történelmében még soha nem fordult elő. A népakaratra hivatkoznak, de a valódi népakaratot nemhogy semmibe veszik, hanem aljas és erőszakos eszközökkel el is nyomják. Most épp Kelet-Ukrajnában. Hát ezt is észrevettük!

Mint ahogy észrevettük azt is, hogy a világ minden olyan pontján, ahol ezreket ölnek meg, nőket, gyermekeket, időseket, fiatalokat, ott az EU az egyik előidézője a tragédiáknak. Szíria, Irak, Afganisztán, és most Ukrajna. Az USA lakájaként, de részese.

Sok minden mást is észrevettünk még, de a lényegest, a kulturális rombolást, a diktatórikus módszereket és az alattomos politizálást elég ismertetni ahhoz, hogy eleget tegyünk a "Vedd észre!" felszólításnak.

"Tégy érte!" - hangzik a felszólítás. Miért tegyünk? A degeneráltságért, vagy a természetes rendért? Nyilván a degeneráltak a degeneráltság mellett, a még természetes életvitelűek a természetes rend mellett állnak ki. Ezért, annak ellenére, hogy nincsenek illúzióink a választás kimenetelét illetően (mivel csalnak, lopnak, hazudnak), mégis azt javasoljuk, május 25-én a természetes rend hívei is menjenek el szavazni és a sok rossz közül a legkevésbé rosszra szavazzanak. Már csak azért is, hogy ne a buzik, leszbikusok, transzvesztiták és közismert pedofilok töltsék be a rendkívül jól megfizetett EU parlament képviselői helyeit.

Tehát nincs más lehetőségük, mint a Jobbik. Ha megfelelő számban kerülnek be az EU parlamentbe a hasonló gondolkodású, más országokbeli társaikkal, valami keveset talán javíthatnak az összképen. Sok a gond a Jobbikkal is. Egy kicsit amolyan politikai Hofi Géza szerű tömörüléssé alakult, de még mindig jobb, mint a liberális és nyílt hazaárulók bandája. Nem sokat, de valamit tehetne, mely talán megteremti a további javulás lehetőségét. Így a "Tégy érte!" - felszólítást is a kiagyalói ellenében érvényesítjük.

Még hátra van a "Légy része!" felhívásnak való megfelelés. Igen, készülünk, hogy részei legyünk annak, aminek részesei akarunk lenni. De ez már egy másik történet lesz.

Kassai Ferenc




Tisztelt Hölgyeim és Uraim !


Jó néhány nappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy a jövőben nem írok a honlapra, de a mostani egyszeri alkalommal megszegem a magamnak tett ígéretet. Ha valaki vissza nézi, láthatja, hogy amikor először került fel ez a genetikai "osztrák" hulladék a honlapra "dalával", leírtam, hogy meg fogja nyerni ! Megnyerte. Ez a történet ami itt Eurovizió címen zajlik, úgy talán utoljára az ABBA Waterloo-jánál szólt a zenéről, azóta színtiszta politika és kultúr kampf ! A rohasztás magasiskolája, jó zsidó módra. Maga a tény, hogy egy ilyen hermafrodita genetikai gennycsomót ráerőltetnek nem akármilyen nyomással a korábban már szellemi söpredékké átnevelt gennycsomókra, ( gyengébbek kedvéért ez az "európai nép"), az azt jelenti, hogy a Világ elvesztette a túléléséért vívott harcát. Mondjuk ki, bevégeztetett ! Ez a legújabb fejlemény rávilágít tökéletesen, hogy miért van teljes vereségben a "fény", mert évszázadok szorgos és szisztematikus munkája nyomán, sikerült elültetni a totális sötétséget az emberek agyában azt fénynek hazudva. Nem tudok képesebben írni, talán érthető vagyok. De mondhatnám azt is, vagy úgy is, íme, a kereszténység révbe kormányozta az emberiséget. Az út véget ért. Most szakította át a zuhanó emberiség iszonyú tömege az áttörhetetlennek hitt Pokol fenekét, hogy onnan végleg a nincsbe, a teljes és visszavonhatatlan Nihilbe zuhanjon. Az ezutáni kis, vagy nagy viták feleslegesek .
A honlapról meg csak annyit, az itt eltöltött időt újra magamra fordítom, a Világ megváltásának lehetőségét pedig átengedem, továbbá elnézést kérek mindenkitől, hogy időnként merészeltem szellemi óriásokkal, tévedhetetlenekkel vitatkozni. Mea culpa !

Detonator

süti beállítások módosítása