Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hazudniuk kellett az ukrán eseményekről - fellázadtak a Le Monde főszerkesztői

2014. május 08. - Andre Lowoa

Beadta lemondását egy francia napilap, a Le Monde vezérszerkesztőinek nagy része, - miután elmérgesedett egy vita a menedzsmenttel, hét főszerkesztő küldött levelet a lap tulajdonosainak, amiben kifejezték, hogy a kialakult bizalmatlanság és alapvető ellentmondások miatt a továbbiakban nem akarnak együttműködni.

A hivatalos indoklás szerint a főszerkesztők a sajtóorgánumban eluralkodó korrupció, a pozíciókért folytatott harc elmérgesedése miatt mondtak le. Azonban az ügy hátterét más is magyarázza: a Le Monde mérsékelt atlantista (jobboldali) média és mindenben a nyugati irányvonalat követi, az ukrán konfliktus kapcsán az utóbbi időben egy az egyben az amerikai retorikát vették át. Mivel az ukrán eseményekről a nyugati média egyre több olyan dolgot közöl le, ami látványos hazugság, az olvasók elégedetlenségében a szerkesztői gárda nagy része is osztozott. Többen nem voltak hajlandók a kelet-ukrajnai tüntetőket terroristának bélyegezni, mivel a helyszíni tudósításokból egyértelmű volt, hogy fegyvertelen tüntetőkről van szó.

A Le Monde szerkesztőségében emiatt világnézeti viták alakultak ki, amit a menedzsment diktátumszerűen rendezett le, utasításba lett adva, hogy milyen retorikát kell megütni az ukrán helyzet kapcsán. A főszerkesztők nagy része a nyilvánvaló hazugságokat nem volt hajlandó felvállalni, ezért beadta a lemondását.


http://www.hidfo.net/2014/05/08/hazudniuk-kellett-az-ukran-esemenyekrol-fellazadtak-le-monde-foszerkesztoi

süti beállítások módosítása