Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az IMF bosszúja: csökkentik az orosz gazdasági növekedés előrejelzéseit

2014. május 04. - Andre Lowoa

Az IMF bosszúból Oroszország ellenállásáért a nyugati tömb "szankcióival" szemben, rontja annak gazdasági előrejelzéseit. Az eredeti előrejelzés szerint Oroszország idén 3%-os gazdasági bővülést könyvelhetett volna el, ám ezt az IMF lerontotta 0.2%-ra. A hivatalos indoklás szerint a szankciók és az ukrán politikai helyzeti miatt kialkult "befektetői bizonytalanság" lesznek a fő okai a visszaesésnek. A "befektetői bizonytalanság" kifejezést az atlantista pénzügyi szervezetek, bankok akkor szokták használni, ha valamelyik ország a világon nem hajlandó a pénzügyi elit hídfőállamának, az Egyesült Államok akaratának alávetni magát. Ebben az esetben a gazdasági büntetés megkezdésére a "befektetői bizonytalanság" a jelszó. Amint ez a jelszó ki van adva, a valutaspekulánsok és a nagytőkések átfogó pénzügyi műveletekbe kezdenek az adott országban.

Hídfő.net | Vlagyimir PutyinPutyin népszerűsége jelenleg 80% az orosz társadalomban, ez bőven elegedő lenne még népszerűtlen gazdasági intézkedések meghozatalához is.

Tekintettel arra, hogy az atlantista gazdasági szervezetnek, ami a világ eladósításáért felelős (IMF), sajnos még van elég befolyása a dolgok alakulására, az orosz gazdasági előrejelzések rontása lehetne rossz hír is. Azonban vegyük tekintetbe, hogy Oroszország igen előnyös megállapodásokat kötött Kínával és Iránnal, valamint a belső ipar komoly fejlődésen ment át, az orosz gazdasági szakemberek ugyanis már egy ideje tudják, hogy a NATO az országra pályázik, ezért önellátásra kezdték el átalakítani a gazdaságot. Az önellátás alapú gazdaság nem csak háború esetén jön jól egy országnak; ha a belső fogyaszttást ki tudják elégíteni saját termelésből (nem a luxuscikkekre gondolunk) és emellé megfelelő népegészségügyi törvényeik vannak, akkor garantálható, hogy az adott ország populációja nem fog a nemzésképtelenségtől és a ráktól, genetikai torzulásoktól szenvedni (ahogy történik az a nyugati társadalmakban). Ez a két tényező pedig a globalista elit fő fegyvere a világ ellen. A terv működésképtelensége a belső önellátás kiválósága esetén jól látható Kína esetében.

Visszatérve Oroszországra. Természetesen a nagytőkések már támadásba is lendültek, az IMF szerint 2014-ben 70-80 milliárd befektetés USD fogja elhagyni Oroszországot. Ezt arra építik, hogy az első 3 hónapban 2014-ben már 50.6 milliárd USD-t vontak ki a tőkések. Ez így igaz. Amit elfelejt az IMF hozzátenni, hogy miután kivonták az amerikai befektetéseket Oroszországból, utána nem marad semmi fegyverük az oroszok belső gazdaságában. A másik kellemetlen tényező, hogy az Egyesült Államok bevételeinek igen nagy százaláka származik abból, hogy a FED (Federal Reserve, az Államok központi banki rendszere) tonnaszámra ontja a fedezetlen dollárt, és ebből vásárolják magukat be a világ működő gazdaságaiba, hogy valahol becsatlakozzanak az értéktermelő láncba, tekintettel arra, hogy a legvégén a termelésből származik csak és kizárólag állandó és fenntartható bevétel. Ha Oroszországból tényleg kivonja magát az amerikai tőke, akkor hosszútávon az meghálálja magát, mert a helyére olyan orosz és távol-keleti befektetők fognak érkezni, akik első szempontja nem a profit, hanem a fenntarthatő fejlődés.

Ezen kellene elgondolkoznia a világ még atlantista befolyás alatt álló felének - hogy a hitel és valutaspekulációk, az ingatlanspekulációk, a biztosítók trükközései mind mind csak mesterséges, pénzből pénzt folyamat. Hol marad az értékteremtés, a tartós termékek, a funkcionáló lét? Lehet, hogy fel kellene áldozni némi profitot a fenntarthatóság érdekében, nemde?

Nagy Kálmán

süti beállítások módosítása