Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az amerikiaiak már Ukrajnában vannak

2014. május 04. - Andre Lowoa

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és a Szövetségi Nyomozó Hivatal (FBI) ügynökei segítik az ukrán átmeneti kormányt – értesült a Bild am Sonntag.
A vasárnapi német újság információi szerint a CIA és az FBI szakértői az amerikai kormány megbízásából látják el tanácsaikkal az ukrán kormány illetékeseit. A lap német biztonsági forrásokra hivatkozva arról írt: a támogatás célja, hogy az ukrán hatóságok mielőbb véget vethessenek a kelet-ukrajnai lázadásnak, és egy működőképes biztonsági struktúrát hozhassanak létre.
A Bild am Sonntag szerint a CIA és az FBI ügynökei közvetlenül nem vesznek részt az oroszbarát milíciákkal Kelet-Ukrajnában zajló harcokban. Tevékenységük csakis a fővárosra, Kijevre korlátozódik.
Az FBI ügynökei az említetteken kívül segítik az ukrán hatóságokat a szervezett bűnözés leküzdésében is – értesült a német lap.
(MTI)



Amerikai megszállók Kelet-Ukrajnában



Egy német sajtóorgánum nyíltan kijelentette, hogy amerikai ügynökök működnek Kelet-Ukrajnában és támogatják a kijevi kormány tevékenységét. A Bild elmondása szerint a CIA és az FBI "szakértői" a kijevi kormány mögött szakértenek, ők döntenek arról, hogy Kijev hogyan kezelje a kelet-ukrajnai felkeléseket. Hivatalosan a kijevi kormány "szervezett bűnözés elleni harcát" segítik Kelet-Ukrajnában, valamint a Janukovics és pártja által külföldre menekített pénzek hollétét próbálják felderíteni.

A nyugat "szervezett bűnözésnek" nevezi a nemzeti önrendelkezés melletti kiállást, a nyugati gyarmatosítás elleni harcot. A nyugati média szerint mindenki, aki nem fogadja el az atlantizmust, szervezett bűnözésben vesz részt, vagy orosz ügynök.

John Brennan, a CIA vezetője április közepén tett látogatást Kijevben. Azt követően kezdődtek a kelet-ukrajnai lakosság elleni megtorló akciók. A kijevi rezsim bűnözőnek nyilvánított mindenkit, aki az atlantista puccs által hatalomra jutott csoportot nem fogadja el kormányként.

A CIA "tanácsadók" tanácsainak eredménye: közel 40-en élve megégtek Odesszában, tucatnyi halálos áldozat Szlavjanszkban

Jen Psaki amerikai külügyi szóvivő szerint Brennan látogatása során "nem ajánlott fel segítséget Kijevnek" a felkelések leverése kapcsán. A történések pedig rácáfoltak erre, mert Brennan Kijevbe látogatását követően kezdődtek meg az első megtorló akciók Szlavjanszk térségében, - ahogy az ukrán média mondja: "terrorelhárítási művelet".

Ebben a "terrorelhárítási műveletben" már közel száz civil életét vesztette. Odesszában, Szlavjanszkban jelöletlen egyenruhát viselő katonák lőnek a civilekre. Ezek a fegyveresek Oroszország Külügyminisztériuma szerint az amerikai Greystone katonai vállalat alkalmazottai, vagyis amerikai zsoldosok. Brennan látogatása, az amerikai zsoldosok kelet-ukrajnai jelenléte, a CIA "tanácsadói működése" és a halálos áldozatok magas száma pedig egyértelműen mutatja, hogy a kelet-ukrajnai felkelők nem az ukrán hadsereg, hanem az amerikai megszállás ellen vették fel a harcot.


http://www.hidfo.net/2014/05/04/nemet-sajto-amerikai-megszallok-kelet-ukrajnaban


süti beállítások módosítása