Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Általános-határozatlan idejű-sztrájk Janekijevoban!

2014. május 04. - Andre Lowoa

Az odesszai oroszellenes pogrom és Kramatorsz elestének hirére a Donyecktől mintegy 80 km.re Északkeletre fekvő bányászváros-Janekijevo-bányászai mindahányan megtagadták a munka felvételét, és határozatlan idejű sztrájkba léptek.

Az “Olhovatszkaja” a “Bulavitszkaja” a “Poltavszkaja” a “Janakijevszkaja” és az “Uglegorszkaja” bányaüzemek teljes föld alatt dolgozó állománya megtagadta a munkafelvételt, kifejezve gyászukat az elhunytak halála miatt, és szembeszegülésüket a kijevi juntával.
Akciójukhoz ma reggeltől a város valamennyi gyára és üzeme csatlakozott. Ma déli 12 órára tömegdemonstrációt szerveznek Janekijevoban.
(Szveta )



Donyeckben tegnap este népi milicisták elfoglalták a Dunaferrnél is érdekeltségekkel rendelkező Donbassz Ipari Szövetség székházát. A helyi rendőrség nem avatkozott be!
Konsztantyinovkában a helyi tévétorony birtoklásáért dúlnak még most is heves harcok. Az adó védelmére a kijevi junta két harci helikopterrel zsoldosokat küldött, akik megpróbálnak ellenállni az önvédelmi milicisták támadásainak. Eközben az önvédelmi erők által elfoglalt luganszki tévéközpont beszüntette a három legnagyobb központi ukrán tévécsatorna adásainak sugárzását.
lövészNépi milicisták várják a jarosista hordát
Mariupolban is összecsapások robbantak ki a népi milicia, és a kijevi hiénahorda csapatai között. A város köztéri webkameráinak adása eltűnt a netről. Az utolsó képeken városszerte lángoló gépkocsi-abroncsokból emelt barikádokat láthattak az internetezők. A Bal-Rad értesülései szerint a városban mindenfelől robbanások és lövöldözések zaja hallatszik.
Luhanszkban az éjszaka folyamán a helyi népi milicia egységei elfoglaltak egy laktanyát. A sorkatonákat buszokra pakolták és hazaküldték őket. A fegyverraktár készletéből pedig bővitkeztek.
Ám a kijevi cionatlantista hordára valódi izgalmak várnak a jelek szerint. Nem véletlenül gyakorlatoztatták május 1-re virradóan az ukrán fővárosban a Jaros-kutyákat.
Megorrintotta a zsidrákhad, hogy Kelet-Ukrajnából rohamcsapatok érkeztek Kijevbe. A vacogó hiénák 500 és 800 közé saccolják a bosszúállók általuk feltételezett létszámát. Nem kis rémületükre ők maguk lehetnek a célpontok. Érthető hát, ha nyugtalankodnak.
(B-R )


Vasárnapi összefoglaló Ukrajnáról


Megbizható forrásaink arról tájékoztatták a Bal-Rad-ot, hogy az odesszai oroszellenes pogrom halottainak a száma már 103-ra emelkedett. Az áldozatok között legalább 5 gyermek van. Sok holttest még mindig az épületben van, a rendőrség szerint elszállitásuk csak fokozatosan történhet-a folyamatban lévő helyszinlelési munkálatok miatt.

lőtteklőttekgyilkNAGYON SOKAN LŐTT SÉRÜLÉSEK MIATT HALTAK MEG!

A Kramatorszktól mintegy 25 km-re délre fekvő Konsztantyinovkában a “büntetőhadtest” konvoját a helybéliek tegnap este feltartóztatták, és szó szerint csapdába ejtették. Az semmilyen irányba nem képes elmozdulni, és rostokol a település közepén. Nem látják az “ellenséget”-de tudják hogy ott van! Konsztantyinovkában patthelyzet alakult ki. A támadók másik menetoszlopa az éj leple alatt Donyeck felé vonult.
Kramatorsz régi városrészében a konsztantyinovkaihoz hasonló eset történt. A város “régi városrészében” szintén csapdába csalták a helybéliek a zsoldosok jármiveit, és mozdulatlanságra kárhoztatták Jaros kutyáit.
Mariupolban is parázs a helyzet. A kikötőváros központjában továbbra is égnek a gumiabroncsokból emelt barikádok, és innen-onnan lövöldözés és robbanások zaja hallatszott.
Janakijevo bányászai és energiaüzemeinek dolgozói sztrájkolnak. A mai napon csatlakozni fognak kollégáikhoz Torez, Antracit, és Krasznij Lucs bányászai is.
A Krim-félszigeten az orosz légierő újabb és újabb egységei csoportosulnak. Nehéz szállitó, légi utántöltő, valamint MIG és SZU-tipusú vadászgépek és vadászbombázók gyülekeznek.
(B-R )


“Oroszországnak nincs erkölcsi joga, hogy magára hagyja ukrán testvéreit Bandera gonosz szellemével szemben”
http://kprf.ru/, http://svpressa.ru/

süti beállítások módosítása