Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A nyugatot felőrlő háború készül Kelet-Ukrajnában

2014. május 04. - Andre Lowoa

Daniel Patric Welch egy köztiszteletnek örvendő politikai elemző az Egyesült Államokban. Ő szintén azok közé a nem államilag fizetett, de a nép előtt elismert elemzők közé tartozik, akinek véleményére adnak a médiák, sokszor ad riportokat, vagy szerepel különböző politikai elemző műsorokban. Népszerű blogger, és mellette háborúellenes aktivista. 

Daniel megjelentetett egy elemzést arról, hogy szerinte merre fog alakulni az ukrajnai eseménysorozat, immár háború. Az elemző azzal kezdi, hogy az, ami most Ukrajnában folyik, és amit Kijev tesz, háborús bűncselekmény. Valamennyi vezetőt, és mellette azokat is, akik támogatják őket, a nemzetközi bíróságnak kell elítélnie népirtásért és háborús bűncselekmények miatt. Ahol egy kormány a hadsereget veti be civilek ellen úgy, hogy annak halálos áldozatai vannak, ott mind a katonai vezetőket, de legfőképp a kormány tagjainak bíróság előtt kell felelnie, éppen úgy mint Milosevicsnek. Akik pedig ebben támogatják, bűnrészesek.

Azonban az elemző meglepő fordulattal folytatja. "Tovább vizsgáltam a kelet-ukrajnai emberek, oroszok kiállását. Néztem az alternatív hírforrásokat, és rá kellett jönnöm, hogy ezt a háborút Kijev nem tudja megnyerni. Nem lehet. Milliókról van szó, akik civilként hajlandóak arra, hogy kiálljanak a tankok elé, és ha meghalnak, sem hátrálnak meg. Ahol a civil nők és anyák ilyen fokon helytállnak, ott nem lehet felettük győzelmet aratni. Moszkvának itt nem kell beavatkozni, maga a nép meg fogja vívni ezt a harcot, és győzni fog. Elhúzódó háború lesz, amely folyamatosan fogja emészteni a milliárd dollárokat, amelyeket Kijev nem tud finanszírozni."

Donyeck, 2014.04.10. Nők és gyermekek is védelmezték a várost

Az USA mint a felbujtó és támogató nem tehet mást, mint elkezdi önteni a pénzt ebbe a feneketlen zsákba. Az EU pedig számolhat azzal, hogy Moszkva fokozatosan megvonja tőle azokat a nyersanyagokat, amelyek nélkül az EU ipara összeomlik. Ritka földfémek, melyeket nem bányásznak az EU területén, de vegyünk csak olyan egyszerű anyagot, mint a titánium, amelynek fő előállítója Oroszország, és amely ötvözőanyag nélkül bajok lesznek a járműgyártásban, gépiparban. A 2008-as gazdasági válságból Oroszország felemelkedése és kereskedelme volt képes egyedül kimozdítani az csőd felé dőlő európai gazdaságot. Az unió kereskedelmének 40 % Oroszországgal folyik. Ha ez kiesik, ekkora mértékű kereskedelmet képtelenség pótolni Afrikával vagy Dél-Amerikával. A munkanélküliség az egekbe szökik, megkezdődnek a drasztikus megszorítások, az ipar működési láncolataiból kiesnek komplett alkotóelemek, ami az ipari termelés szétszakadozást okozza, majd beáll a csőd.

Az USA még rosszabb helyzetben van, helytelen döntései miatt egyre nagyobb károkat szenved el a gazdaság. Az embereknek lassanként kinyílik a szeme, és már itt ott megjelent a kormánnyal szembeni népi ellenállás. További megszorításokat nem fognak elviselni az emberek. Az USA gazdaságát semmi nem tartja egyensúlyban, mint a folyamatos háborús kizsákmányolás. Ha ez többe fog kerülni mint amit hoz, az USA gazdasági hanyatlása megállíthatatlan. Az elemző szerint Ukrajnában lassan, 2-3 év alatt fog elvérezni a nyugat, miközben a népek teljes erkölcsi támogatását Moszkva fogja élvezni.

Kemény Gábor

süti beállítások módosítása