Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

IZRAEL A ROHADÁS ÚJABB FÁZISÁBA KERÜLT

2014. május 03. - Andre Lowoa

IZRAELI ROHADÁSRÓL NÁLUNK HALLGATNAK

A héten érdekes fejlemények alakultak a terrorállammal kapcsolatban. Kerry amerikai külügyér kijelentette, hogy Izrael és a palesztínok között megszakadtak a tárgyalások, a helyzet reménytelen, Amerika semmit se tud tenni ennek érdekében.  A dolog hátterében az van, hogy sem Izrael, sem Amerika nem tudta megemészteni azt, hogy a Fatah és a Hamas egyesült és most nagyobb erőt képviselnek. Erre Netanyahu bekattant és kijelentette, hogy törvénybe iktatják, hogy Izrael egy nemzetállam. De alig hogy ezt a hülyeséget kimondta, máris belpolitikai lavinát indított el ezzel. A Kurucinfo a képen látható "művésznővel" érdekes hírt hozott le, miszerint a Jad Vasemben okádott a nő a holomitosz ellen és kigúnyolta, leleplezte a véreskezű holo-üzletelőket és a zsidó államot mindennek elmondta, csak demokráciának nem. Erről persze a hazai hírekben hallgattak. Erre még egy lapáttal rátett Simon Peresz izraeli elnök, akin az időskori elbutulás jelei mutatkoznak, mert már összefüggéstelen, nevetséges kijelentéseket tett Izraelről és Magyarországról. Hát ez van....Izraelben a rohadás rohamléptekkel halad előre.

EU NYET

Még el sem kezdődött igazán az EU választási kampány, máris összecsapás készül a Fidesz és a Jobbik között. Talán itt fog eldőni a Jobbik jövőbeli sorsa? Amikor az dől el, hogy a Jobbik fönnmarad vagy a Fidesz leszalámizza. Mert most ez kezdődött el. A Fidesz jajgat a Jobbik EU ellenes jogos kampánya ellen, miközben a Jobbik EU-ellenes kampánya országos támogatásra és elismerésre talál. Mi lesz akkor, ha a Jobbiknak több képviselője jut be az EU-ba, mint a Fidesznek. Hát ettől ideges a Fidesz. Kérdés, hogy a Fidesz meddig megy el a Jobbik elleni uszításban? Egyelőre még csak szélsőségesnek nevezik őket....De mi lesz holnap? Az biztos, hogy az új EU parlament gyökeresen más összetételű lesz mint az eddigi. Az lesz a fő kérdés milyen pártcsoport fog ott győzni?

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/izrael-rohad%C3%A1s-%C3%BAjabb-f%C3%A1zis%C3%A1ba-ker%C3%BClt

süti beállítások módosítása