Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Turcsinov bevallotta; nem tudják irányítás alatt tartani Kelet-Ukrajnát

2014. április 30. - Andre Lowoa

Az ukrán hadsereg teljes készültségben van „egy orosz invázió fenyegetése” miatt, nyilatkozta Alekszander Turcsinov, illgitim "ukrán államfő". „A fegyveres erőink teljes készenlétben vannak. Oroszország kontinentális háborút indítana Ukrajna ellen”, Turcsinov mindezeket a regionális vezetők tanácsán mondta. Ugyanebben a beszédében bevallotta, hogy a kijevi kormány nem képes irányítás alatt tartani az ország keleti részében fennálló helyzetet.

A nyugati országok által kineveztetett államfő a Kijevhez hűséges "regionális milíciák" felállításának felgyorsítására szólította fel a hallgatóságot. „Képesnek kell lennünk hamar mozgatnunk ezeket az egységeket más régiók támogatásának érdekében egy ilyen fenyegetéssel szemben”. Turcsinov beismerte, hogy Kijev egyszerűen képtelen kordában tartani a lázadó keleti régiókat, és megismételte korábbi vádjait, miszerint néhányan a bűnüldözésben együttműködnek a "terroristaszervezetekkel”. A Kijevi hatóságok ezen a néven illetik a kormányellenes tüntetőket, akik anyanyelvük törvényen kívül helyezése miatt kezdtek tüntetni, majd Kijev teljes érdektelensége miatt kormányépületeket foglaltak el Kelet-Ukrajnában. „Legfőbb feladatunk megfékezni a terrorista fenyegetés átterjedését Ukrajna többi részére”.

Olekszandr Turcsinov, az atlantisták helyi komisszárja, volt narancsos-forradalmista

Turcsinov felszólítása a "regionális milíciák" gyors felduzzasztására a gyakorlatban azt jelenti, hogy újabb amerikai csapatok érkeznek az országba. Kijev mindeddig a Greystone amerikai katonai vállalat zsoldosait használta a stratégiai létesítmények védelmére. Mint kiderült, az amerikai csapatok részt vesznek az Ukrán Nemzeti Gárda és a gárda irányítása alatt lévő "regionális milíciák" szervezésében.

Korábban az államfő azt nyilatkozta televíziós adásban, hogy a keleti helyzet „tétlenséget, tehetetlenséget és néha árulást bizonyít” és megfogadta számos ottani tisztviselő elbocsátását. Turcsinovot a Washington által lefizetett képviselők "választották meg" államfőnek február végén, miután fegyveres hatalomátvételt hajtottak végre a nyugat által pénzelt szélsőjobboldallal és országos hajtóvadászatot rendeztek a törvényes megválasztott, legitim ukrán államfő, Viktor Janukovics ellen.

Mostanra egyértelművé vált, hogy az atlantista puccs szervezői nem tudják átvenni az irányítást az ország egésze felett. Nyugat-Ukrajnában a szélsőjobboldali aktivistákból és bizonyos "US citizen"-ekből álló Ukrán Nemzeti Gárdával tartják ellenőrzés alatt a városokat, de Kelet-Ukrajnában helyi szinten átvették a hatalmat az ukrajnai orosz civilekből szerveződő népi milíciák.

Korábban az ukrán hadseregben is szakadás következett be. Kijev nem rendelkezik megfelelő mennyiségű hűséges katonasággal, hogy végrehajtsa a felkelők számára ígért "megleckéztetést". Több alkalommal a tüntetők ellen küldött csapatok átpártoltak, átadták fegyvereiket és páncélozott járműveiket a lázadóknak. Turcsinov fenyegetőzése a teljes tehetetlenségnek tudható be, valószínűleg Kijev nem is tud fellépni a kelet-ukrajnai lázadások ellen, míg nem érkeznek meg az újabb amerikai csapatok.


http://www.hidfo.net/2014/04/30/turcsinov-bevallotta-nem-tudjak-iranyitas-alatt-tartani-kelet-ukrajnat


Nagy a baj fajtársak!-vonyitotta Turcsinov


Fajtársak! Hordánk nem képes ellenőrizni a Donyeckben kialakult helyzetet – ismerte el Turcsinov vezérhiéna ma délelőtt Kijevben, ahová összecsőditette a regiók alfáit. Olekszandr Turcsinov rendkívül veszélyesnek minősítette a helyzetet a kelet-ukrajnai Donyeck és Luhanszk megyékben, orosz katonai beavatkozás veszélyéről vinnyogott, és elszűkölte, hogy az ukrán fegyveres erőket “teljes harckészültségbe” helyezték.

Fotó: AFP / Yury Kirnichny

Az Unian hírügynökség beszámolója szerint a kijevben trónoló vezérhiéna aképp sopánkodott, hogy “ma ebben a városban (Donyeckben) a hatalom nem képes ellenőrizni a helyzetet, ahogy Donyeck megye más részein sem”.
Tajtékzott egy sort, hogy Luhanszkban is elfoglalták az Ukrán Biztonsági Szolgálat, a főügyészség, és a megyei állami hivatal épületét. A megye más városaiban is hasonló a helyzet.
Szlavjanszk városát teljes mértékben az Oroszországból érkezett “terror- és diverzáns csoportok” tartják ellenőrzésük alatt – hörögte vacogó fajtársainak.
Turcsinov kesergett egy verset amiatt, hogy az említett két megyében az ukrán fegyveres erők nem képesek ellenőrizni a helyzetet. Tétlenséggel, ügyefogyottsággal, és helyenként árulással vádolta meg a helyi rendvédelmi erőket.
Rávicsorgott a megyei kormányzókra, hogy bármi áron, de akadályozzák meg, hogy az események átterjednek Ukrajna középső és déli területeire. “Nem ereszthetjük el a nehezen megszerzett, és már a megbizó által le is előlegezett zsákmányt”-csahogta a végülis hiteles helyzetelemzést borsódzó háttal végighallgató helyi hordafőnököknek, akikre egyáltalán nem hatott bátoritólag a falkavezér beismerése. Kiváltképp nem azok ismeretében, hogy Délkelet-Ukrajna számos nagyvárosában hirdettek az “antimajdanisták” hiénavadászatot.
(B-R )



A NATO katonai beavatkozást kezd Ukrajnában


A Kijev városi adminisztráció a mai nap folyamán kiadott egy figyelmeztetést, miszerint az ukrán fegyveres erők szerdán éjjel hadgyakorlatot tartanak a főváros központjában. A kormány katonai alakulatok és nagyobb haditechnikák mozgására hívta fel a lakosság figyelmét. Mindazonáltal a hadgyakorlat célját és várható időtartamát nem közölték.

Gondolhatnánk, hogy Kijev a Jobboldali Szektort és más fél-katonai fegyveres csoportokat akar kifüstölni a városból. Csakhogy a Védelmi Minisztérium órákon belül kiadott egy közleményt, miszerint nem terveznek hadgyakorlatokat a város területén. A nyilatkozat szerint a Kijevben tartott hadgyakorlatnak nincs köze az ukrán Védelmi Minisztériumnak és az ukrán fegyveres erők főparancsnokságának.

A Védelmi Minisztérium szerint az ukrán hadsereg csapatai a laktanyákban és katonai létesítményekben tartózkodnak, ott is maradnak, és jelenleg nincs indokuk katonákat vezényelni a fővárosba.

Olekszandr Turcsinov illegitim "államfő" szerint a hadsereg teljes készültségben van. Ha nem az ukrán hadsereg tart hadgyakorlatot Kijevben, akkor ki? Turcsinov elmondása szerint nem tudják ellenőrzés alatt tartani Kelet-Ukrajnát, emiatt sürgette a "regionális milíciák" személyi állományának felöltését. Ha ezt nem az ukrán hadsereg végzi, és nem civilek besorozásával történi a milíciák feltöltése, nem kell találgatnunk sokat - a NATO alakulatok épp most vonulnak be Kijevbe, az ukrán hadsereg által rendszeresített egyenruhát viselve.

Korábban napvilágra jutott egy videofelvétel, melyen látható, hogy a kelet-ukrajnai felkelők által elfogott "ukrán rendőr", aki ukrán rendőri egyenruhát visel, nem beszél se ukránul, se oroszul, viszont annyit ki lehet venni a beszédéből, hogy ő egy "US citizen" (amerikai állampolgár). Úgy tűnik, a NATO katonai beavatkozást kezd Ukrajnában, az ENSZ BT felhatalmazása nélkül, melyet azzal akarnak kikerülni, hogy a NATO csapatok az ukrán hadsereg egyenruhájában jelennek meg Kijevben.


http://www.hidfo.net/2014/04/30/nato-katonai-beavatkozast-kezd-ukrajnaban



süti beállítások módosítása