Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Szőlőmag őrlemény.

2014. április 27. - Andre Lowoa

*Szüret után beáztatjuk lavórba ami a présben maradt, jól megkavarjuk, a héja úszkál egy darabig, a mag hamarabb leül az aljára. *Kiszedjük a héjat,  szűrőn vagy szitán át leöntjük a magról a vizet, ponyván vagy lepedőn szétterítve megszárítjuk a magot.*Én üvegben tárolom a kamrában, és kávédarálóban őrlöm kis tételekben. Napi néhány kávéskanál kell csak belőle.
*Sokan akiknek van szőlőjük, nem is gondolják, hogy ez a "melléktermék" ilyen hasznos és értékes alapanyag, és érdemes feldolgozni. *
*Adjátok tovább a tudást gazdálkodó ismerőseiteknek! *
*Jövedelem-kiegészítő tevékenység is lehet. *

*Szentgyörgyi Albert* neve mindenkinek ismerősen cseng, ha a C-vitaminra gondolunk, de valójában mi is volt az első felfedezése? Először Nobel-díjas tudósunk, *Dr. Szentgyörgyi Albert* írta le még 1936-ban a*szőlőmag*emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását. Ő mondta ki azt is először,
hogy a *szőlőmag* tartalmazza valószínűleg a legtöbb természetes antioxidánst. Nobel díjas tudósunk a 30-as években piros szőlő és szőlőmaggal kapcsolatos kutatásokat végzett, amikor rájött a lényegre: a szőlő és a magja egy fantasztikusan erős természetes immunerősítő és antioxidáns.

*Mégis, miért nem hallunk erről a fantasztikus termékről?*
Talán mert túl jó a hatása (*18x erősebb a C-vitaminnál és 50x erősebb antioxidáns az E-vitaminnál*), talán mert hő hatására sem megy benne tönkre a hatóanyag, talán mert jobb importálni növényeket a titokzatos Amazóniából, vagy esetleg mert nem akarják egyesek, hogy ilyen egészséges dolog legyen a kezünkben.

Ez Magyar termék és felfedezés!
A szőlőmag mikroőrleményben levő *polifenolok* antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.
*A szőlőmag őrlemény hatása, összetétele*:
Számos kutató olyan anyagot keres, mely elpusztítja a *daganatos sejteket*, ugyanakkor ez egészségesekben nem tesz kárt. Ilyen szempontból a jövőre nézve a *szőlőmag kivonat* igencsak ígéretes választásnak tűnik. A *szőlőmag őrlemény* segít semlegesíteni a szervezetünkben termelődő
szabadgyököket, a nagy töménységben jelen lévő polifenol vegyületek segítségével, melyek antioxidáns hatása a C és E-vitaminnál húszszor erősebb. A *szőlőmag őrlemény* ajánlott fizikai munkát végzőknek sportolóknak, az erős érrendszer kiépítésére, az ízületek védelmére, az anabolizmus serkentésére.
A városokban élőknek, a napi 8 órát irodában dolgozóknak ajánlott a*stressz ellensúlyozására*, a *stressz tűrő képesség* fokozásához, a szabadgyökök lekötésén keresztül.
A *szőlőmag őrlemény* fogyasztható krónikus ízületi bántalmakra, gyulladás gátló hatása okán, hölgyeknek, változókori panaszokra, uraknak prosztatájuk védelmében. Külsőleg alkalmazva a *szőlőmag őrlemény* keverhető
pakolásokba, ránctalanító és kisimító hatása miatt. A *szőlőmag
őrlemény*bőrre kifejtett pozitív hatása, rugalmassá teszi a bőrt,
érvényesül akkor is ha *elfogyasztjuk*, mivel stabilizálja a kollagént és az elasztint.
Fiataloknak is ajánlott a készítmény fogyasztása, *élénkíti az
agyműködést*, erősíti az immunrendszert. Időseknek a fogyasztása az *érszűkület* és az * érelmeszesedés* megelőzése céljából hasznos. A készítmény ajánlott továbbá *keringési problémák* megelőzésére, az *allergiák* tüneteinek enyhítésére illetve a*koleszterinszint*beállításához egyaránt. Segíthet az
*ízületek egészségének* megtartásában, csökkentheti a gyulladásokat.
Van aki pálinkában áztatva, elixírként, van aki mézzel-fahéjjal keverve, van aki belesütve tésztába...

süti beállítások módosítása