Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Mindennapi mérgeink

2014. április 27. - Andre Lowoa

Miből gyártják a kozmetikumokat? Kőolajból. Nézzünk egy nagyon csúnya aránypárt, mert a valóságban nem így van, de az arányai körülbelül stimmelnek. Tételezzük fel, hogy 1 liter kőolajból tudnak csinálni **1 liter** benzint. Azt az 1 liter benzint mondjuk eladják 400 forintért. Marad hátra egy kőolaj hulladék, amit úgy hívnak, hogy pakura. Erről általános iskolában tanultuk, hogy egy ragacsos, gusztustalan, semmire nem jó, mérgező, büdös maradványtermék. Mindent tudunk róla. Most képzeljétek el, hogy ezt a pakurát elkezdik feldolgozni kocsizsírnak vagy kenőolajnak és ennek is lesz egy hulladéka, tehát ami már kocsizsírnak meg kenőolajnak sem jó, na abból gyártják a kozmetikumokat. Sajnos döbbenetes, de ez az igazság!

Most úgy képzeljétek el, hogy **1 liter** kőolajból legyártanak **1 liter** benzint, amit eladnak 400 forintért, majd ebből a maradék kocsizsírból, ebből a kenőanyagból, ebből a hulladékból le tudnak gyártani legalább 4 db testápolóra való anyagot. Na most 4 db testápolót - ha csak egy olcsóbb árkategóriát nézünk - eladnak 500 forintért, akkor máris látszik, hogy mi éri meg jobban, hogyha kétezer forintot keres rajta, vagy négyszázat.

És akkor ezzel még nincs vége, mert azt nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy egy ilyen kőolajhulladék maradékból, ami **1 liter** benzin legyártása után marad, abból 40 darab kemoterápiára való anyagot le tudnak gyártani, ugyanis a kemoterápia egy az egyben kőolajhulladékból készül.

Jelenleg a Magyar Állam - utána lehet nézni az OEP-nél -, egy kemoterápiáért a gyártó cégnek 4 millió forintot fizet ki. 40 x 4 MFt az 160 MFt. Ennyit keres 1 liter kőolajon. Így már érthető, miért folynak a kőolajháborúk az üzemanyagért, meg az energiahordozókért vagy a gyógyszeriparért. Tehát az egész kőolajharc azért megy, mert a gyógyszeripar egy az egyben kőolajból szintetizálja az összes létező gyógyszert!

Ezért van ennyi mellékhatásuk. Mert a szervezetnek idegen anyag, nem tud vele mit kezdeni. Na, most, ha egy liter kőolajon ő nyer 160 milliót, akkor mi az érdeke? Hát hogy minél több kemot eladjon. Mikor tudja eladni a kemot? Akkor, ha van rákos. És ha nincs rákos? Akkor csinál. Mivel tud rákost csinálni? A kajával meg a kozmetikummal. Teljesen logikus. Tehát eleve gyerekkorod óta folyamatosan mérgez téged azért, hogy te garantáltan 40 éves korod fölött rákos legyél és vegyed meg a kemoterápiát, ami most az orvostudomány szerint az egy szem dolog, ami gyógyítja a rákot. Holott nem igaz, mert 1914 óta , amióta Otto Heinrich Warburg felfedezte, tudják a rák ellenszerét csak hamvába fojtják. Ennek is utána lehet nézni.



http://jovonk.info/2014/04/27/mindennapi-mergeink

süti beállítások módosítása