Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Merkelt helyretették Washingtonban

2014. április 27. - Andre Lowoa

Angela Merkel német kancellár látogatást tesz Washingtonban 2014. május 1-3 között, hivatalosan az Oroszországgal szembeni további szankciókról folytat megbeszélést, valamint találkozik az IMF vezetőjével, Christine Lagarde-vel. Merkel előzetesen már jelezte, hogy meg szeretné tekinteni azokat az adatokat, amiket az NSA (National Security Agency, Nemzetbiztonsági Szolgálat) gyűjtött róla. Mindezt annak fényében, hogy a német látogatással az USA jelezni kívánja a többi szövetségesének szerte a világon, hogy "helyreállt a bizalom" az Egyesült Államok és legnagyobb európai szolgaállama szövetségese között.

Hídfő.net | Merkelt helyretették WashingtonbanAngela Merkel

Obama személyesen ígérte meg Merkelnek 2013 októberében, hogy többet nem hallgatják le a német kancellár telefonját. Ennek ellenére a német kormány hivatalos kérésére, még 2013 október 24-én, miszerint szeretnék látni a rögzített telefonbeszélgetéseket a kancellár és a német kormány többi tagja között, nemleges választ kaptak. Az ügy azért is pikáns, mert az NSA szerint legalább 300 (a valós adat ennek a tízszerese lehet) beszélgetést rögzítettek Merkel és a kormány többi tagja, valamint magas rangú német tisztviselők között. A német belügyminiszter, Thomas de Maiziere egy a Der Spiegelnek adott interjúban nyilatkozott az ügyről, és "nagyon nem megfelelő"-nek nevezte az amerikai fél hozzáállását.

Sejthető, hogy a német fél nem túl elégedett azzal, hogy Németország első emberét gyakorlatilag hülyének nézi Washington tavaly október óta. Gyanítjuk, hogy előbb-utóbb a németek is az orosz útra lépnek információbiztonság tekintetében. A németek nagyon komolyan vették a demokrácia-mesét, ez az ügy az egész társadalmat sokkolta. Ami a legérdekesebb, hogy Washington ezzen nyílt üzenetet küldött, hogy mit is gondol német szövetségeséről, hol is képzeli el Németországot a világpolitikában. Merkel kancellár asszony pedig, jó "szövetséges" révén nem is nagyon fogja feszegetni az egész kémhistóriát. Hiszen a barátok ilyent nem tesznek.


http://www.hidfo.net/2014/04/27/merkelt-helyretettek-washingtonban

süti beállítások módosítása