Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Fosztogatják a lakosságot a kijevi puccsista kormány fegyveresei

2014. április 27. - Andre Lowoa

Ősi módszerek Szlavjanszknál

Ősi módszerek Szlavjanszknál

…”Tudósítónk szerint a környéken élők legnagyobb gondja pillanatnyilag a baromfiak és a lábasjószágok elrejtése az idegen fegyveresek elől…”

A Turcsinov-Avakov duó délkelet-ukrajnai büntetőhadjáratát alaposan előkészítette. Fölszerelték a hadat, kijelölték a tennivalókat, és ráuszították a martalócseregletet Donbasszra.

De mert csak paripát és fegyvert (azaz CSAK járműveket és fegyvereket) adtak a martalócaiknak a háború három kötelező kellékéből, (melyek leginkább; PÉNZ, paripa és fegyver, – de még inkább csak: PÉNZ, PÉNZ ÉS PÉNZ), – ezért hát fegyvereseik az ősi módszerekhez folyamodtak. Nekiálltak fosztogatni.

Mivel sem élelmiszert, gyógyszert nem biztosított számukra megbízójuk, a kijevi banditakormány, – hát maguk gondoskodtak a “beszerzésről”! – Természetesen a lerohant vidék kifosztásával. Így szerzik be mindennapi betevőt. De nem vetik meg a készpénzt, az ékszereket, a mobiltelefonokat, vagy más egyéb értékeket sem!

Április 24-én is korgó gyomorral, mohó rablási vágytól űzve kajtattak ennivaló és más egyéb zsákmány után a “műveleti területen”.

Szveta beszámolója szerin; elképesztő jelenetek zajlottak a Szlavjanszk ostroma során. – A kert végében még lövöldözött a horda, de már az istállóban “szakavatott kezek” fejték a kecskéket és a teheneket, míg mások már a kamrákat fosztották ki.

A kiéhezett martalócok aztán faltak kicsit két rövid sorozat között, mígnem hírét vették hogy a határ túloldalán Misa fölfigyelt a lármára.

Ez aztán véget is vetett a garázdálkodásnak! Úgyhogy most a környék tele van korgó gyomrú martalóccal, akik igyekeznek minél távolabb kerülni a dühös medvétől.

A helyiek meg rejtik ami rejthető. Élelmiszert, vizet, tyúkot, tehenet. Tudósítónk szerint a környéken élők legnagyobb gondja pillanatnyilag a baromfiak és a lábasjószágok elrejtése az idegen fegyveresek elől.

A Turcsinov-Avakov féle rablóhorda nem számíthat a lakosság segítőkészségére, – nem úgy mint az eredeti ukrán hadsereg!

Ők viszont nem hajlandók háborúzni a nép ellen!

Szveta / Bal-Rad

süti beállítások módosítása