Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Bundy farm, orvlegeltetés, USA - második felvonás

2014. április 27. - Andre Lowoa

Korábban beszámoltunk róla, hogy Nevada Állam perben áll egy Clive Bundy nevű farmerrel, "orvlegeltetés" miatt a félsivatagban. Az ügy persze itt nem ért véget. Nevada Állam azzal próbálta megoldani a sikeres civil ellenállást, hogy kiemelt adókat vetett ki Bundy farmjára, és a környékbeli farmerekre is, akiktől Bundy segítségre számíthatott volna.

Az történt, hogy a nevadai vezetés pont ellentétes hatást ért el a bevezetett adókkal. A farmerek ugyanis annyira felbőszültek, hogy alkotmányos jogaikra hivatkozva oda kezdték terelni a teheneiket, ahol Bundy is végezte az "orvlegeltetést". Persze ezt a társadalmi elégedetlenkedést nem nézhette Nevada Állam tétlenül! Ki is vezényelték gyorsan a rendőrséget, és a speciális erőket, akik még golyóálló pajzsokat is hoztak, hátha elmérgesedik a helyzet. Azán megtörtént, amire senki se számított. Az állig felfegyverzett kommandósok és rendőrök visszavonultak, egy csapat lovas cowboy és jópár civil már a puszta fizikai jelenlétükkel olyan hatást gyakoroltak a szervekre, hogy azok jobbnak látták összepakolni, még a kordonjaikat is magukkal vitték.

https://www.youtube.com/watch?v=9J4ru4ttGK0



Amerikai Majdan-Ферма Банди. Вооружённое противостояние. Американский Майдан.


Amiről egy kukkot sem lehetett hallani, olvasni a nyugati médiákban: kevés hiján “Majdanba” torkollt egy tiltakozás az USA-ban. A nevdai Bandy-farm történései gyakorlatilag még nem értek véget, viszont a farmerek részgyőzelmet arattak az állam zsarnoksága fölött. Amerika a polgárháború küszöbén táncolt.

N437HDf4Aq4

Az eredetileg “környezetvédő” állami akció ugyanis a sivatagi teknősök jogait féltette a legelésző tehenektől, ezért tehéntilalmat vezettek be. Ezt viszont nem nézték jó szemmel a helyi-zömmel szarvasmarhatartással foglalkozó farmerek, és úgy döntöttek, hogy inkább a tehenek-mint a teknősök.
A hatalom felvonultatta erőit, és megmutatta mire képes. Összecsapások törtek ki a mezőgazdasági munkások, és az állam felfegyverzett zsoldosai között.
Ám a tervezők azzal nem számoltak, hogy társadalmi ellenállás fog kibontakozni az állami erőszak láttán. Pedig igy történt.
Önvédelmi csoportok szerveződtek a helyiekből, és kialakult az “amerikai Majdan”! Több mint ezer felfegyverkezett civil állt szemben a zsoldosokkal-a kmerák kereszttüzében. Merthogy a sajtó azért ráugrott ám a témára rendesen. Az amerikai hatóságok viszont nem számitottak ellenállásra. Ilyen mérvűre pedig végképp nem!
Az állam zsoldosai megtorpantak, és visszavonulót fújtak. Az állig felfegyverkezett martalócsereglet meghátrált.
Az emberek ünneplik a győzelmet, de az FBI beigérte: “VISSZAJÖVÜNK”!
Amerika ezen a napon-április 14-én a polgárháború küszöbére sodródott.
Nagyon sok amerikai stabilan rokonszenvezik Oroszországgal és Putyin elnökkel! Sajnos, az információs háborúban még nem egyesült az “orosz és az amerikai tavasz”! Sokan-viccesen-fölvetik a kérdést: peticiót kéne megfogalmazni Putyin elnökhöz, hogy Oroszország “kebelezze be” Alaszkát! De sokan ezt nem is gondolják viccesen!
A cikk a továbbiakban-teljesen joggal-ostorozza a Rockefeller-Rothschild hidra információs hatalomgyakorlását, ill. hangsúlyozza az ellene való összefogás és közös harc szükségességét!
Ami a Bundy-farm eseményeit illeti: a média továbbra is nagy figyelmet szentel az ügynek. A család jelenleg ténykedik-dolgozik az 1880-óta tulajdonukban lévő birtokon.
Legújabban az “Öreget” rasszistának kiáltották ki, mert azt találta mondani, hogy értelmesebb dolog volt a négerek számára is a gyapotültetvényeken dolgozni, mint csekélyke segélyre várva otthon ücsörögni.

(Forrás: livejournal.com/4783.html )

süti beállítások módosítása