Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Zajlanak az előkészületek Szlavjanszk ostromára

2014. április 25. - Andre Lowoa

Kijev bejelentette, hogy megkezdték a kelet-ukrajnai hadművelet második fokozatát, amiben teljes elszigeteltség alá vonják Szlavjanszkot. A település mostanra az illegitim kormánnyal szembeni ellenállás erődítményévé vált, és a kormány meg akarja előzni, hogy az önszerveződés teljes Kelet-Ukrajnára kiterjedjen. A Szlavjanszkot védő önvédelmi alakulatok felkészültek az ostromra, de teljes frontos harc egyelőre nem alakult ki.

Az ukrán hadsereg tábort vert Szlavjanszktól alig 20 kilométerre, de egyelőre - részben - ismeretlen okból még nem kezdték meg a nagyobb offenzívát.


https://www.youtube.com/watch?v=gzP67SILvsk

Az ukrán hadsereg egy ellenőrzőpontja a várostól 20 kilométerre

A szemtanúk szerint folyamatosan érkeznek újabb csapatok és a város mesterlövészekkel van körbevéve. A katonai vezetés azonban nem döntött még a település lerohanásáról, mert tartanak tőle, hogy az rengeteg civil áldozatot követelne. További civil haláleseteket követően pedig az orosz haderőnek fél napjába sem telne elfoglalni Kelet-Ukrajna egészét.

Mesterlövészek Szlavjanszk határában

A kijevi rezsim a várhatóan nagyszámú civil áldozatra akarja felkészíteni a közvéleményt. Az ukrán média ugyanis olyan híreket közöl, miszerint "a terroristák hídfőállásokat építettek ki iskolákban és kórházakban". A média démonizálni akarja az illegitim kormányt el nem ismerő, rendpárti orosz felkelőket, ezért terroristának nevezi őket. Az, hogy a "terroristákat" civil létesítményekbe vizionálják, egyszerűen annyit jelent, hogy az ukrán hadsereg kötelékében már a NATO csapatokat vetik be Szlavjanszk lakossága ellen. Az amerikai katonák híresek arról, hogy még a különleges alakulatok is úgy hajtanak végre egy-egy katonai akciót, mint elefánt a porcelánboltban. Ha átveszik az irányítást egy terület felett, minden fegyveres ellenség kiiktatása mellé egy civil áldozat is járul. Ez a médiahadjárat mutatja, hogy Kijev már nem rendelkezik számottevő haderővel, és az amerikai csapatokat kell bevetniük ukrán egyenruhában.

Szlavjanszk ostroma bármelyik pillanatban megkezdődhet. A városban egy szabadságszerető nép képviselői veszik fel a harcot az atlantista gyarmatosító erőkkel szemben, ami az Európai Unió szabvány munkanélküliségi adatait, kilátástalanságát és erkölcstelen életvitelét akarja ráerőszakolni Ukrajnára.


http://www.hidfo.net/2014/04/25/zajlanak-az-elokeszuletek-szlavjanszk-ostromara


A Komszomolszkaja Pravda (KP) riportere felkereste a “lázadó város” Szlavjansz polgármester-asszonyát.
Nyelja Stepa sokak számára rejtélyes és titokzatos.
Gonosz nyelvek azt suttogták a nyugtalanság kezdetén, hogy Szlavjanszk polgármestere a Nemzeti Gárda beavatkozását fogja kérni a városi adminisztráció védelmére. Ám ő hirtelen másként döntött. A sajtó az elmúlt néhány héten arról beszélt, hogy alaposan megváltozott a polgármesterasszony ideológiai és politikai nézete.
Tény, hogy ő kiment az emberekkel a barikádokra, és “pániklevelet” irt Kijevbe.
Ma ő-és Szlavjanszk teljes vezetése-a helyi kaszárnyában lakik.
A harmadik emeleti irodájában, “mackóöltözékben” beszélt a KP riporterének arról, hogy mi is történik városában és országában.

nyelja

(Az alábbiakban röviden ismertetjük a Komszomolszkaja Pravda riportjában elmondottakat)
-”Telefonüzenetben tájékoztattam Jacenyjukot, hogy mi lehetünk a Kijevben történtek tükörképe. De az ottani hatalom süket. Erről ők nem akarnak hallani…”
…”Ha itt ma lenne népszavazás, 100 százaléknyi résztvevő mondaná ki, hogy nem bizik Kijevben…Mi itt csakis magunkra vagyunk utalva, senki nekünk nem segit…A (kijevi) hatóságok csak önmagukkal foglalkoznak…Nem is látják, mi van a másik oldalon…”
“…Amikor jött ide a milicia (Népi Milicia) én nagyon örültem ezeknek az embereknek. Mert én nagyon tartottam a Jobb Szektor zsoldosaitól, akik pénzért bármire hajlandóak…A zavargások kezdetén bepánikoltam, de hála Istennek jött a milicia, és stabilizálódott a helyzet…Ma már tudom garantálni a törvényességet…Ilyen megfontolásokból is megértem és támogatom az önálló Köztársaság létrejöttét.
…Bizom Putyin elnökben, akit igazi vezetőnek tartok…
Turcsinov? Már tizenegyedik napja hazudik erről a “terrorellenesnek” nevezett műveletről…Mi stabilitást és békét szeretnénk, de a hatalom Kijevben nem igy gondolja. Mi egy nagyon szegény ország vagyunk, de ők azt kiabálják: “sürgősen adjatok még fegyvert”! Szegény ország gazdaságát kell először kézelni. Ezért én úgy tekintek Vlagyimir Putyinra, mint a béke garanciájára. Mindenki más-mint pl. Turcsinov is-bizonytalanság…”
“…Örülök annak, hogy a Krim visszatért Oroszországhoz. Vannak barátaim Szevasztopolban. Az ottani emberek 100 százaléka döntött az Oroszországhoz csatlakozás mellett. Nem tudom, hogy más városokban miként szavaztak. Hálás vagyok Putyin elnöknek a Krimért…és most Harkovnál ott állnak a határon…Mi itt már épitjük a barikádokat a Jobb Szektor ellen…De azok egyenlőre nem mernek támadni, mert Novosahtyinszknál ott áll egy komoly orosz erő. Három óra alatt ideérnek ha szükséges…
-Már fáradtak vagyunk…El kell mondanunk az embereknek, hogy mi az a föderativ Ukrajna, és hogy döntsék el ők: Ukrajnában vagy Oroszországban akarnak élni…Készek vagyunk Oroszországhoz csatlakozni, de készek vagyunk egy föderális Ukrajna létrehozására is…”
Ön melyik választást szeretné?-teszi fel a kérdést a KP
“Nem tudom kihez megyünk! Ki fogja kimondani, hogy kedveském gyere hozzánk, mi szeretünk! Oroszország ebben a kérdésben még soha nem foglalt állást. Kijev pedig általában azt mondja, hogy neki nem kell ilyen család….Ülünk itt. Nézem az internetet, hogy mi újat mondott Putyin vagy Lavrov, ami biztatást adhat lelkünknek. Mi nek kellünk ma Ukrajnának…Belefáradtam már a dolgokba. Azt szeretném, hogy legyen őrangyalunk Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin.”
(Forrás: kp.ru/daily )

https://www.youtube.com/watch?v=TIATfyG28aE

Mai helyzet Kelet-Ukrajnában (video)

https://www.youtube.com/watch?v=dumQbs0rLyI


Hа Украине нет гражданской войны…Ukrajnában nincs polgárháború…

https://www.youtube.com/watch?v=EainQ12RL74

süti beállítások módosítása