Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A nemzetközi kazárcionzsidóság hadat üzent az orosz világnak!

2014. április 19. - Andre Lowoa

tü

Kolomonszkij-izraeli-ukrán-kettős állampolgárságú zsidóhiéna és oligarcha, aki bankelnök, olajkereskedő, valamint régiókormányzó-”vérdijat” tűzött ki minden elfogott “orosz kém és szabotőr” fejére. A summa 10 000 amerikai dollár. Per fő!

kolomon

Felhivása nyomán megugrott az orosz nemzetiségűek elleni hajtóvadászat.
Kolomonszkij elnöke az Összukrajnai Zsidó Szövetségnek, elnöke az Európai Zsidó Közösségek Tanácsának, és elnöke az Európai Zsidó Uniónak. Igy aztán minden európai és zsidó szervezkedést az orosz világ ellen fordit.
PRAKTIKUSAN: A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG HADAT ÜZENT AZ OROSZ VILÁGNAK!
Borisz Filatov-Dnyepropetrovszk helyettes gubernátora-máris új “terroristaellenes” módszerekről beszél. Már meg is alakitotta oroszvadász társulatát, a “Dnyerp” névre keresztelt bandáját, amely máris akciókra kész.
Filatov-jó zsidó szokás szerint-máris vételi ajánlattal is előállt Donbassz védői felé. Minden leadott fegyverért hajlanóak fizetni. Egy Kalasnyikovért 1000 dollárt, egy géppuskáért 1500 dollárt, egy gránátvetőért pedig 2000 dollárt hajlandó megadni. https://www.youtube.com/watch?v=Q7dJuVadbZw
(Aztán-gondoljuk mi-az átadót lekapcsolják mint “orosz kémet vagy szabotőrt”-eladják Kolomonszkij hiénának tiz rongyért, + elszednék tőle a leadott fegyver árát is. Kolomonszkij hiénái karmai között már amúgy sem venné hasznát. B-R)
Ráadásul ez a “Dnyepr” névre hallgató banditaalakulat “kiemelt jutalmat” kap Kolomonszkijtól minden, a Donbassztól visszafoglalt épületért. 200 000 amerikai dolcsi ütné az életben maradt “felszabaditók” markát.
(Forrás:http://3rm.info)

süti beállítások módosítása