Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

FEMA táborok Magyarországon?

2014. április 17. - Andre Lowoa

STADIONOK EDDIG CIRKA 200 MILLIÁRDÉRT!
A "stadion"pontosabban a PANCHO FEMA tábor tetején lévő KATONAI párkány, körgyűrűben halad körül a stadion körül.... kiváló KATONAI MEGFIGYELŐ és KATONAI LŐ TORONY funkciót tölt be.
Katonák, mesterlövészek számára kiváló KILÖVÉSI LEHETŐSÉGET biztosít az ellenállókkal szemben, akik védtelenek az " aréna " közepén! Kiválóan alkalmas KATONAI, TITKOSSZOLGÁLATI technológiák telepítésére a megfigyelő rendszereken túl .... lehetőség van ELEKTROMÁGNESES RÁDIÓ HULLÁMOK általi technológiákat telepíteni az ARÉNA közepében összegyűjtött emberek ellen!
Aki ide bekerül, és az ajtó rázáródik, az onnan már élve ki nem jut.

static.origos.hu/s/img/i/1404/20140417felcsut-puskas-akademia-stadion-pancho2.jpg



Megkukultak a felcsútiak a csodastadiontól


"Mintha Makovecz Imre tervezte volna" - szólal meg mellettem a foci ellen beoltott fotós kollégám, aki tökéletesen ráhibázott, hiszen a 2011-ben elhunyt Kossuth-díjas magyar építész kezdte el megrajzolni a Puskás Akadémia Pancho Aréna terveit még 2005-ben, halála után pedig tanítványa, Dobrosi Tamás folytatta az épület megtervezését.

Felrúgták Orbán Viktort, de felpattant

"Imádom a focit, de itt aztán semmi szükség nincs erre a stadionra. Bármelyik nagyváros mellett, mondjuk Székesfehérvár vagy Kaposvár mellett el tudtam volna képzelni, de itt, ezen a lepusztult környéken nem sok értelmét látom. Persze, tudjuk, hogy miért ide épült"
Origó

süti beállítások módosítása