Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Bekerítették az amerikai zsoldosokat Kelet-Ukrajnában

2014. április 16. - Andre Lowoa

Alig egy napja tart a kelet-ukrajnai felkelések elleni átfogó hadművelet, a kijevi rezsim máris elveszítette saját csapatainak egy részét, a Kijev által küldött több páncélozott harcjármű is átállt az orosz milíciák oldalára, - öt kijevi tankra már az orosz zászlót is kitűzték.

A kijevi cionbérenc kormány nem rendelkezik a legitim ukrán hatóságokra felesküdött fegyveres erők feletti irányítással. Ennek ellenére a kelet-ukrajnai hadművelet szükségszerűség. Az illegitim kijevi kormánynak valamit fel kell mutatnia a saját nacionalista-szélsőjobboldali bandái és az atlantisták előtt a kelet-ukrajnai függetlenségi megmozdulásokra válaszként, különben Kijevben újra elszabadulhat a pokol, és az atlantista támogatás is kérdésessé válna. Az egyre ingatagabb hatalmi helyzetet egy sikeres katonai akcióval akarták ideig-óráig stabilizálni, ezért a kramatorszki repülőtér elfoglalásával és logisztikai bázissá alakításával megkezdődött a Kelet Ukrajna elleni katonai művelet.

Minden katonai szakértő és tervező tudta, hogy arcvonaljellegű támadást a cionbérenc rezsim képtelen végrehajtani, és ezért egy repülőtér elfoglalása lesz az első műveletük, ahová még némileg biztonságosnak gondolt légi úton zsoldosokat és katonai felszereléseket szállítva súlypontot képezhetnek. Három repülőtér jöhetett számításba, de a csekélynek látszó védelem miatt a kramatorszki látszott a legalkalmasabbnak a művelet kivitelezésére. Ezt a kelet-ukrajnai orosz népi ellenállás katonai vezetői is tudták és olyan látszatot teremtettek, mely szinte kínálta a repülőteret egy ilyen akció végrehajtására.

A látszólag csak kézifegyverekkel rendelkező népi milícia rövid tűzharc után kivonult a repülőtérről és a cionzsoldos ukrán fegyveresek, harckocsik és a légierő támogatásával birtokba vették a repülőteret. Óriási győzelemként hirdették ezt a sikeresnek látszó katonai műveletet. Egy nap múlva azonban már csak kérdések maradtak a győzelmi mámor elpárolgása után: hogyan tovább? És: mi történt?

A repülőtér közelében orosz ellenállók harckocsijai jelentek meg, melyek lehetetlenné tették a repülőtér rendeltetésszerű használatát. A harckocsik lövegeinek hatókörében minden le és felszállás lehetetlen, illetve rendívül kockázatos. A népi fegyveresek létszáma is sokszorosára növekedett, és a térség útjainak lezárásával úgy közúton, mint légi úton teljesen elzárták a repülőtéren lényegében gyűrűbe zárt zsoldosokat. Arra, hogy kitörjenek, vagy hatásos műveleteket kezdjenek a harckocsikkal és páncéltörő fegyverzettel rendelkező, jó harci szellemmel bíró orosz milícia ellen, nincs elég erejük. A csapda bezárult.

Rövidesen le kell tenniük a fegyvert és megkezdődnek a kihallgatások, ahol ajánlatos a teljes együttműködés.



http://www.hidfo.net/2014/04/16/bekeritettek-az-amerikai-zsoldosokat-kelet-ukrajnaban

A frissen zsákmányolt hat darab lánctalpas páncélozott kütyüt-no meg az ellátó teherautót-gyorsan be is mutatták a helyieknek Kramatorszkban.

https://www.youtube.com/watch?v=EPonWXkM3t4

Turcsinov-kijevi megbizott falkavezér-amúgy nem igen volt elragadtatva a dologtól. Olyannyira nem, hogy menesztette is az “terrorellenes harc” nemrégen kinevezett főnökét.
Szveta viszont arról tájékoztatta ma a Bal-Rad-ot, hogy “szakértő szemek” ma Szlavjanszk felett SzU-27-es vadászgépet láttak. Ezen szakértő szemek gazdái állitják: Ukrajnának ilyen repülőgépe nincs!
A gép tulajdonosát illetően találgatások indultak meg.

http://balrad.wordpress.com/2014/04/16/zsakmanybemutato-kramatorszkban/

Négy napja nem jutnak ételhez az ukrán katonák, tömegesen állnak át a felkelőkhöz


További páncélozott csapatszállító járművek alakulatai csatlakoztak az orosz felkelőkhöz Szlavjanszk és Kramatorszk térségében. A Kijev által küldött ukrán hadsereg alakulatai a térségbe érve sorra veszik le az ukrán zászlót és húznak fel orosz zászlót helyette. A Szlavjanszk határához érő alakulatok az orosz zászló kitűzését követően átadták fegyvereiket a helyi oroszbarát milíciának és bejelentették, "úgy döntöttek, hogy nem harcolnak a nép ellen, nem védik meg ezeket a hatóságokat" (a kijevi illegitim kormány).

A felkelők oldalára álló csapatok nyilatkoztak a Ria Novosztyi orosz hírügynökségnek és elmondták, hogy a kormány által mozgósított katonáknak több mint négy napja nincs ellátmány, négy napja nem kapnak ételt sem a laktanyákban. A Kelet-Ukrajnába érkező ukrán csapatok közül többen önként jelentkeztek a lázadások leverésére, hogy egyszerűbben kijuthassanak a frontvonalra. Ezek a katonák már annak tudatában akarnak kijutni a frontvonalra, hogy ott csatlakozzanak a népi milíciákhoz és szervezetten vegyék fel a harcot a kijevi kormány ellen.

Szlavjanszk a Kijev által indított hadművelet ellenére továbbra is a felkelők kezén van.


http://www.hidfo.net/2014/04/16/negy-napja-nem-jutnak-etelhez-az-ukran-katonak-tomegesen-allnak-felkelokhoz



Miért éheznek az ukrán katonák?


Az ukrán katonák, akiket a keleti régiókba küldenek, odaérkeztükkor tömegesen tagadják meg a harcot a népi milíciákkal, és rendszeresen átadják nekik a páncélozott lánctalpas járműveket. A Délkeleti Hadsereg szóvívője, Miroszlav Rudenko nyilatkozta az INTERFAX hírügynökségnek, hogy "Az ukrán katonáknak adunk enni, és utána választhatnak a távozás, vagy a csatlakozás között. Ha az előbbi lehetőség mellett döntenek, akkor is megtarthatják a kézi fegyvereiket, ám el kell hagyniuk a Donyecki Népköztársaság területét. A páncélozott járműveket minden esetben lefoglaljuk a nép nevében." Több ukrán katona is kijelentette, hogy nem hajlandóak egy ilyen kormányért harcolni.

Az ukrán katonák éhsége nem véletlen. Egy hónapja az amerikai hadsereg 330.000 fejadagot küldött a saját készletéből az ukrán hadseregnek, azonban ezek nagy része sose érkezett meg a katonákhoz. A legöbbje internetes aukciós oldalakon bukkant fel, magyarul a szállítmányok odaérkeztekor azokat a hadtáposok, de még valószínűbb, hogy még a disztribúciós láncban előttük lévő szállítmányozók egyszerűen ellopták.

Hídfő.net | US Army fejadag ukrajnai aukciós portálonUS Army fejadag ukrajnai aukciós portálon, 142 hrivnya áron. (=450 rubel, kb. 2700 HUF)

Hídfő.net | Miért éheznek az ukrán katonák?
Egy vásárló mutatja a fent említett portálon vett sajtos tortellinit és a marhát, szintén US Army fejadag.

Ezekről a fejadagokról tudni kell, hogy általában igen jó minőségűek. Az MRE adagok 1250 kcal energiát tartalmaznak / adag. Ez azért érdekes, mert a manapság népszerű kalkulátorok szerint is legkevesebb 2800 kcal energia / nap szükséges egy átlagos felnőtt férfi szintentartásához, a katonáknál persze a növelt igénybevétel miatt ez több, de a napi 3 adag ebből az ellátmányból biztosíthatta volna ezt. Megint a közkatona jár pórul. Éhesen, ágyútölteléknek szánva, mindezt miért? Mert a nemzetközi pénzügyi elit vérig sértődött, hogy Putyin nem akarta, hogy a NATO bekebelezze Kis-Oroszországot (Ukrajna az orosz szlengben). Ezért bosszúból ismét egy európai nép-európai nép háborút akar kiprovokálni, hogy hadd írtsa egymást a fehér ember a Rotschild bankárok kényére kedvére.

Nagy Kálmán



süti beállítások módosítása