Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Bajnai az életéért küzd

2014. április 13. - Andre Lowoa

Bajnai Gordon pártjának budapesti kampánynyitóján kifejtette, hogy a vasárnap elszenvedett választási vereséget követően még mindig van egy lehetőségük, és külön indulnak az EP választáson, hogy "amit ők gondolnak Magyarországról és Európáról", azt kompromisszummentesen képviselhessék az Európai Parlamentben. Elmondása szerint az EP választásokon úgy fog küzdeni, mintha az életéért küzdene, és erre szólította fel a párt tagjait is.

Hídfő.net | Bajnai az életéért küzd

Bajnai már be sem ül a parlamentbe, mert neki nem ez az ország a fontos. A radikális atlantisták nagyon jól tudják, hogy néhány éven belül itt forró lesz számukra a talaj, így meg akarják ragadni az utolsó lehetőséget Magyarország kiszolgáltatott helyzetben tartására. Ha Bajnai Gordon bejut az Európai Parlamentbe, az talán még annál is nagyobb katasztrófa lenne, mintha a magyar parlamentben szereztek volna többséget. Egészen Brüsszelig akarják elverekedni magukat, hogy ha már itthon nem tudnak több kárt okozni, Brüsszelben megszavazzák a Magyarországra nézve káros valamennyi intézkedést.

Ha Bajnai bejut az Európai Parlamentbe, hazánkat elönthetik a génmódosított növények, Brüsszel görög mintára német adószedőket küldhet az országba, Magyarország nevében megszavazhatja a magánvállalatok európai uniós államosítását (részvényvásárlási jog az EKB-nak), és egy sor más káros intézkedésben hangoztathatja egyetértését, amit aztán később nehéz lesz visszájára fordítani.

Ha Bajnai Gordon most bejut az Európai Parlamentbe, az a bosszú jegyében történik. "Csak azért is Európa". Ez a párt újabb szlogenje. Magyarország távolodna az Európai Uniótól, Bajnai pedig elgáncsolná. A radikális atlantisták arra használnák ezt a kétszínű alakot, hogy odakint Brüsszellel szövetkezve sakkban tartsa a magyar kormányt. Ne hagyjuk neki!


http://www.hidfo.net/2014/04/13/bajnai-az-eleteert-kuzd

süti beállítások módosítása