Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Általános mozgósítást rendelt el a Jobboldali Szektor

2014. április 13. - Andre Lowoa

Dmtrij Jaros, az ukrán Jobboldali Szektor vezetője elrendelte a szervezet általános mozgósítását és felszólította a tagságot, hogy készüljenek fel az Ukrajna területi egységéért folytatott harcra. Jaros emellett felszólította a rendvédelmi erőket, hogy ne avatkozzanak be a Jobboldali Szektor akcióiba, ehelyett támogassák az orosz felkelések leverését. Ő ezt a törvényes rend helyreállításának nevezte.

A felszólítás ezer sebből vérzik. Egyrészt a kijevi kormánynak nincs legitimitása, mert egy atlantista fegyveres hatalomátvétel eredménye, amit amerikai magán katonai vállalatok hajtottak végre. A Jobboldali Szektor legfeljebb akkor állítaná helyre a törvényes rendet, ha az Janukovics visszatérését és az illegitim kijevi kormány eltávolítását jelentené.

A Kelet-Ukrajnában zajló felkeléseknek viszont van legitimitása. Kelet-Ukrajna többségi orosz lakossága mindeddig elfogadta a fennálló alkotmányos rendet, mert egy rendszerető nép, és úgy hozta a történelem, hogy a nép egy része Ukrajnában rekedjen. A jelenlegi helyzet merőben más: az ukrán államiság megbomlott. Hogy Kijev hogyan tartja fenn a rendet, az egy más kérdés, de Kelet-Ukrajna többségi orosz lakossága helyre fogja állítani a rendet saját területein. Azt azonban senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezt egy idegen népnek alárendelve fogják megtenni.

Félrevezetett fiatalok - a sovinizmus háborús bűn, büntetése golyó általi halál lehet Kelet-Ukrajnában

Jaros felszólítása nyílt felhívás az orosz területek ukrán megszállására. Kelet-Ukrajna orosz lakossága mostanra döntött a függetlenségről. Az ukrán hatóságokba vetett ingatag bizalom megszűnt, épp a Jobboldali Szektor és a hatalomba beszivárgó atlantisták tevékenysége számolta fel a bizalom utolsó nyomait. Napokkal ezelőtt egy független nemzet fiai, lányai, gyermekei álltak a barikádokon, felkészülvén arra, hogy életüket adják az önrendelkezésért, amikor az ukrán hadsereg felvonult Donyeck környékén. Nem lesz ez másként a Jobboldali Szektor szkinhedjeivel szemben sem. Jaros felhívása polgárháborús uszítás, és egyenesen nevetséges, hogy úgy gondolja, neki majd sikerülni fog, ami a professzionális hadseregnek nem - megtörni az orosz nép szabadságszeretetét.


http://www.hidfo.net/2014/04/13/altalanos-mozgositast-rendelt-el-jobboldali-szektor

süti beállítások módosítása