Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Martonyi - az Óperenciás Tengeren túli szövetségben helytállásunkról

2014. április 10. - Andre Lowoa

Martonyi János a Magyar Atlanti Tanács emlékülésén szólalt fel tegnap, ahol külügyminiszteri pályafutása végén búcsúzóul is Washingtonban szövegezett beszédet mondott. Lássuk tehát, mit mondott az amerikai kormány Magyarország külügyminiszterének szájából:

Washington elmondta, hogy erősíteni kell a transzatlanti egységet, növelni kell a bizalmat az Atlanti-óceán két partja közt. Emellett azt is bejelentette, hogy továbbra is számít a terület (az amerikai érdekszféra), amit meg kell védeni, és ebben növelni kell Magyarország elkötelezettségét és hozzájárulását. Szerinte erősíteni kell a NATO tagállamainak védelmi képességeit, amihez Magyarország már kijelölte az utat. Nem nehéz ezt értelmezni, a "védelmi képességek növelése" ez esetben nem a hazai hadiipar fejlesztését jelenti, hanem minden eddiginél nagyobb NATO haderő állomásoztatását Magyarországon, vagyis az ország de facto megszállását.

Martonyi - pontosabban: Washington - elmondta, hogy a rendszerváltást követő kormányok atlantista elköteleződése szerinte nemzeti egyetértést jelent. Majd bejelentette, hogy megbízható atlanti partner leszünk. Azt követően Hende Csaba, az elvtársak masszőréből lett botcsinálta honvédelmi miniszter is bejelentette, hogy a harmadik Orbán-kormány a nyugat szilárd szövetségese lesz.

Ha figyelmesek vagyunk, azt láthatjuk, hogy a választási eredmények kihirdetése óta folyamatosan csak ezt mondják. Előbb Orbán jelentette be, aztán Martonyi, majd a honvédelmi miniszter. Gyakorlatilag három napja csak fogadkoznak, hogy alázatos csatlósok lesznek, ne távolítsák el őket pozícióikból. Ezt még annyiban fokozhatnák, hogy napi hétszer Washington felé fordulnak imádkozni, mással alig lehetne.

A honvédelmi miniszter előzetesen is bejelentette, hogy Magyarország kiemelt érdeke a Balkán stabilitásának fenntartása. Ez azt jelenti, hogy a harmadik Orbán-kormány külpolitikája a Balkán országainak felforgatásában fog részt venni.

A Magyar Atlanti Tanács 1992-ben alakult szervezet, ami egyben az ország legveszélyesebb szabadkőműves páholya is. Egyszerű civil szervezetként indulva, majd az államigazgatásba beszivárogva elérte, hogy csak olyan civil szervezetek részesüljenek állami támogatásban (és kaphassanak közhasznú minősítést), melyek a transzatlanti integráció előremozdításában érdekeltek. Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Atlanti Tanács állandó tagja.

A Magyar Atlanti Tanács az amerikai érdek kiszolgálója és kormányokon átívelő helytartói szerve Magyarországon.

Pedig be kell látni - Magyarország és az Egyesült Államok közt több mint 7300 kilométer és egy Atlanti-óceán van. Vagyis az amerikai érdeknek semmi keresnivalója Magyarországon, ahogy az amerikai katonáknak és a NATO rakéta- és radarrendszereinek sem.


http://www.hidfo.net/2014/04/09/martonyi-az-operencias-tengeren-tuli-szovetsegben-helytallasunkrol

süti beállítások módosítása